Kova Burç Yorumları 31 Ağustos 2021

Kova burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 31 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey başarısız olduğunda, kendinize gerçekten kalbinizin arzularıyla uyumlu olup olmadığınızı sorun, Kova. Venüs’ün egzotik dokuzuncu macera evinizdeki yolculuğunun ortasında, uzun mesafeli bağlantılarınıza ve dünyevi arayışlarınıza uyum getiren Luna, beşinci aşk, tutku ve zevk evi aracılığıyla kalp çakranızı harekete geçirmeye devam ediyor. Bekar? Uzaktaki birine karşı hisleri yakalıyor ya da romantik merakınızı gidermek için bir Sekstroloji kitabı alıyor olabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, bu sizin eğlenme işaretiniz. Başka bir notta, Luna’nın Neptün’e kare açı yapması belirsizlik, kafa karışıklığı ve huzursuzluk duyguları yaratabilir, ancak zaten kararınızı vermişseniz olmaz.

Kova Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Kendinizi yararlı ve doğru insanlara açık hale getirmek için iyi bir zaman. Henüz tüm detayları tam olarak bilmiyor olsanız bile, sosyal çevrelerinizde olup biten büyük planlara kendinizi hazırlayın.

Kova Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Yaptığınız işten keyif almanın yeni yollarını bulmanın zamanı geldi. Ay, zevk aldığınız şeyleri ortaya çıkaran zihinsel İkizler burcundadır. Özellikle söz konusu çıkışlar sürekli değişiyor veya gelişiyorsa, zihinsel olarak uyarıcı çıkışlardan zevk alabilirsiniz. Mevcut profesyonel pozisyonunuzda buna sahip olmak önemlidir. İşinizde kendinize meydan okumanın bir yolunu bulun. İşe nasıl dahil olabileceğinizi görmek için yeni bir şeyler öğrenmeyi, rutininizi değiştirmeyi ve hatta farklı bir grup insanla çalışmayı düşünün.

Hayatınızı gözden geçirmek ve sahip olduklarınız için minnettar olmak için mükemmel bir zaman.

Kova Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzü sizi üretken çabalardan uzaklaşmaya teşvik ediyor, Kova. Baş döndürücü İkizler ayı, sizi değerli yaratıcı arayışlarınızla meşgul olmaya ve üretkenlikten ziyade zevke öncelik vermeye teşvik eder. Luna’nın motive olmuş Mars’ı ve uykulu Neptün’ü olan sert karesi, herhangi bir yöne enerji göndermeyi zorlaştırır, bu yüzden kendinizi doğru hissettiren hafif yürekli aktivitelere bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.