Kova Burç Yorumları 30 Ağustos 2021

Kova burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkinizi mercek altına alıyor ve çalışmanız gereken alanlarda harekete geçiyorsunuz, Kova. Örneğin, güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir, ancak yakınlık, cinsel kimya ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili boğucu sekizinci evinizden geçiş yapar. Unutmayın, güneş aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla ay ile yüzleşecek ve kalbinizin arzuları ile önceki taahhütleriniz arasında sürtüşme yaratacaktır. İkisi arasındaki boşluğu nasıl kapatabilirsin? Neyse ki, Luna’nın geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Venüs’le yaptığı üçgen açı, sizi ufkunuzu keşfetmeye ve kalıpların dışında düşünmeye teşvik ediyor.

Kova Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Yolculuğun keyfini çıkarın ve çalışanlarınızla nasıl olduklarını kontrol edin. Numaranızı isteyen eski zamanlardan biriyle karşılaşabilirsiniz. Yukarı doğru hareket etmiyor olmanız aşağı doğru hareket ettiğiniz anlamına gelmez.

Kova Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

İş daha yenilikçi bir dönüş yapmak üzere! Ay İkizler’e girdi ve Merkür şimdi Terazi’de, zihinsel odağınızı seçeneklerinize çekiyor. Bu astrolojik enerjiyi, mevcut kariyer yolunuzdaki birden fazla seçeneği değerlendirmek için kullanabilirsiniz. Mevcut, geçmiş ve potansiyel olarak yeni meslektaşlarınıza ulaşmayı düşünün. Onlardan tavsiyelerini, geri bildirimlerini ve içgörülerini isteyin. Kariyer yolunuzu potansiyel olarak ilerletmek için ihtiyacınız olanı alarak bu konuşmaları düşünmek için zaman ayırın. Mevcut işinizin bir yönünü daha iyi hale getirmek için yeni ilham kaynakları bile bulabilirsiniz!

Farklı kültürler, daha sonra ne yapmanız gerektiğine dair ipuçları sunar. Kendinizi daldırın.

Kova Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Son haftalarda zorlu zihinsel bölgelerden geçiyorsun, Kova. Veri toplama Merkür rasyonel Terazi’ye doğru kayarken Pazartesi günkü gökyüzü hoş bir soluklanma getiriyor. Bu geçiş, zihinsel odaklanmanızı eğitim arayışlarına, seyahat planlarına ve konfor alanınızdan çıkmaya yönlendirir. Başka bir yerde, eğlenceli İkizler burcundaki üçüncü çeyrek ay, yaratıcı kendini ifade etme ve romantik ilişkiler etrafında benimsenecek değişiklikleri vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.