Kova Burç Yorumları 3 Ağustos 2021

Kova burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 3 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkiniz ve/veya diğer önemli kişi(ler) bugünlerde zamanınızın çoğunu alıyor olabilir, ancak bunların hepsi uzlaşmanın bir parçası, Kova. Sonuçta, hem güneş hem de Merkür – aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin yöneticisi – uyum arayan yedinci anlaşmalar, sözleşmeler ve diğer önemli evinizin üzerinde geziniyor. Dikkatinizin çoğu buraya gidiyor. Unutmayın, Luna, ruh bağlarıyla ilgili sekizinci evinizde Venüs ile çatışırken, romantik beşinci aşk evinizin üzerinde uçacak, bu yüzden önceliklerinizi sıralamak için sezginizi kullanmak anahtardır.

Kova Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Derinlere inerken ve motivasyonlarınızı düşünürken bugün gerçekten nasıl hissettiğinizi kendinize sormaya devam edebilirsiniz. Zaman ayırın ve her şeyi iyice düzenleyin.

Kova Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bu haftanın astrolojisi muhtemelen zaten zorlu olsa da, ileride daha da fazla zorluk olacak, Kova. Ancak buna rağmen, bugünün astrolojik planı çok daha tatlı olacak ve size daha az temkinli ilerleme fırsatı verecek. Paylaşılan varlıklardan oluşan sekizinci güneş evinizde yörüngede dönen Venüs, Uranüs ile bağlantılıdır. Bu, bir işletme kredisi, kredi limiti, melek yatırım, uzlaşma veya risk sermayesi talebinin onaylandığını öğrenebileceğiniz anlamına gelir. Bir ofis veya emlak planında ilerlemek için bu ekstra paranın peşindeyseniz, bu daha da olası olacaktır.

Hiç olmadığı kadar topraklanmışsın. Hissettiğin bu huzur seninle kalacak.

Kova Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün yakın ilişkilerine bak Kova. Zihinsel Merkür bugün elektrikli Uranüs ile kesiştiği için, ileriye doğru hareket için bu arenada önemli konuşmalar ve plan değişiklikleri gereklidir. Bu rahatsız edici eşleştirme, özellikle ev ortamınızla ilgili olanlar olmak üzere, durgun sorunların etrafındaki havayı temizlemeye yardımcı olur. Başka yerlerde, eğlenceli İkizler ayı, elinizden gelenin en iyisini hissetmek için yaratıcı eylem ve kendini ifade etmeyi gerektirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.