Kova Burç Yorumları 28 Ağustos 2021

Kova burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İhtiyaçlarınızı öncelik haline getirmeye devam edin Kova. Örneğin, ay mütevazi evinizin rahat dördüncü evinizi, aile meselelerinizi, duygusal temellerinizi ateşliyor ve kendiniz için daha fazla istikrar yaratmak için, yapmanız gerektiği gibi, sığınağınıza çekiliyorsunuz. Bekar? Özellikle sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyorsanız, düşünmek için biraz yer ayırmaya karar verebilirsiniz. Bu özellikle, hem güneş, hem de önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi ve Mars’ın erotik sekizinci yakınlık evinizi sarsması ve ruh eşi bağlantılarınız için geçerlidir. Bir başkasıyla birleşmeden önce, kendi içinizde bütün olmalısınız.

Kova Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Biri sizden düşüncenizi açıklamanızı istediğinde, kutsal saydığınız ahlaki ilkeleri takip ettiğinizi fark edeceksiniz. Bugün vereceğiniz kararlar o kadar net olacak ki, onları verdiğinizin farkına bile varamayacaksınız.

Kova Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay Boğa burcunda olduğu için işinizde biraz gergin hissedebilirsiniz. Genellikle, iş yerinde acayip taze tutmayı seversin. İdeal olarak, günlük eziyetiniz şimdi ve sonra değişir veya yaptığınız işle zihinsel olarak ilgilenmenizi sağlamak için farklı projeler üstlenirsiniz. Ancak, ayın büyülü enerjisi tamamen istikrarla ilgilidir. Uzmanlığınız olmayabilecek bir oyun planına bağlı kalmayı sever. Bir projeyi, görevi veya hedefi takip ederken, işte verimsiz olanı yapmak arasında bir denge bulmaya çalışın.

Dikkatli olun – tüm iş anlaşmaları sizin yararınıza değildir. Son derece şüpheci olun.

Kova Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzünün altında yapabiliyorsan yerel kal, Kova. Yaşam alanınıza çeki düzen verme, antik tarihi yeniden ziyaret etme ve genellikle onarıcı eylemi onurlandıran düşük bir profil tutma havasındasınız. Luna’nın enerjik Mars ile güçlü bağlantısı, ellerinizi meşgul etmeye teşvik eder, bu nedenle kendinizi ev ortamınızda bir şeyler inşa etmeye veya yeniden inşa etmeye adamak akıllıca olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.