Kova Burç Yorumları 27 Ağustos 2021

Kova burcunun 27 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 27 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 27 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 27 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 27 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs’ün kız kardeşiniz Terazi üzerinden – macera, inanç ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla – büyüleyici geçişinin ortasında, ezici bir seyahat tutkusu sayesinde romantik ufkunuzu keşfetme arzusunu hissedebilirsiniz. Ve bu Venüs geçişi sırasında farklı bir kültürel geçmişe sahip veya “kaçan” biri ile açık fikirli olunması önerilir. Başka bir notta, bugünün ayı duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinize dokunacak ve Aynı anda burcunuzda geri giden Satürn ile yüzleşin.İstikrar arzunuz isyankar doğanız Kova ile uyumlu olabilir veya olmayabilir.

Kova Burcu 27 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Birisi size pek de uyumlu olmayan bir randevu ayarlarsa, kibar olmanıza gerek yok. Doğal olarak iyi olsanız da, bu her şeye razı olmanız gerektiği anlamına gelmez, değil mi?

Kova Burcu 27 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Günün erken saatlerinde Ay, Koç’un son derecelerinde olacak ve bu da size işyerinde ayağa kalkmanız ve konuşmanız için ilham verebilir. Konuşmalarda veya toplantılarda liderliği üstlenmeye daha yatkın hissedebilirsiniz. Ateşli enerji, amacınızı çevrenizdeki herkes tarafından bilinir hale getirir. Bununla birlikte, ay günün ilerleyen saatlerinde Boğa burcuna girecek ve bu, söylediklerinize bağlı kalmanızı teşvik edebilir. Sözlerinizin arkasında durun, ancak inatçılık noktasına kadar değil. İş hayatınız, dogmatizmden değil bağlılıktan yararlanır.

Farkında olmayabilirsin ama açık zihnin derin bağlantılar kurmana izin verdi.

Kova Burcu 27 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün kozmik manzarası sizi her şeyden uzaklaşmaya teşvik ediyor, Kova. Luna’nın dünyevi Boğa’daki varlığı, odak noktanızı köklerinize ve aile bağlantılarınıza yönlendirir ve güneşle olan kolay bağlantısı, samimi anlar ve şifalı konuşmalar yapmanızı sağlar. Daha sonra, melankolik Satürn ile ayın karesi, bağımsızlık ve kimlik duygunuz etrafındaki duygusal tıkanıklıkları vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.