Kova Burç Yorumları 20 Ağustos 2021

Kova burcunun 20 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 20 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 20 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 20 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzda pragmatik Satürn ile güçlerini birleştirecek, duyguları perspektife getirecek ama aynı zamanda süreçte bazı kısıtlama duyguları da yaratacak. Oyundaki enerjiler sizi cesaretlendirmesin, Kova. İyi haber şu ki, Luna macera, genişleme ve bilinmeyen bölgelerden oluşan egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla cilveli Venüs ile uyum içinde olacak ve sizi ufkunuzu keşfetmeye ve aşk ve romantizm söz konusu olduğunda alışılmışın dışında düşünmeye teşvik edecek. Zodyaktaki en “deneysel” burçtan bahsederken bu kulağa küfür gibi gelebilir, ama sonuçta sen “sabit” bir burçsun, biliyorsun.

Kova Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Vay. Kendine bak. Orada romantik umutların yokluğundan yakınıyordun ve şimdi aniden, cızırtılı bir ilişkiye bulaştın. Bu böyle olur: uyarmadan.

Kova Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Kova, inşa ettiğiniz temeli hangi işbirlikçi çabalar ayakta tutuyor? Merkür bugün Uranüs ile buluştuğunda, iş yerindeki işbirlikçi çabalarınızı radikalleştirmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız bir yuva yumurtanız veya bir güvenlik ağınız var. Öyleyse neden işyerinde finansal olarak teşvik edici bir fırsat düşünmüyorsunuz? Belki de yeni bir proje sunmanın ya da işteki girişimlere nasıl liderlik edebileceğinizi sormanın zamanı gelmiştir. Finansal olarak güvende hissetmenize yardımcı olabilecek lehinize çalışabilir.

Yeni akrabalar – yaşlı ve genç – size ailenizin ne kadar özel olduğunu hatırlatıyor.

Kova Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Görünüşe göre evren sana yeni sorumluluklardan adil bir pay vermiş gibi görünüyor, Kova. İlk başta göz korkutucu gelse de, göreve adım atmaya hazırsınız. Bugünün gökyüzü, burcunuza ayın girişini görüyor ve sizi bedeniniz, bağımsızlığınız ve sağlığınızla yeniden bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Luna’nın yönetici gezegeniniz olan ciddi Satürn ile birleşmesi, halının altına süpürdüğünüz duygusal toz tavşanlarını temizlemenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.