Kova Burç Yorumları 17 Ağustos 2021

Kova burcunun 17 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 17 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 17 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 17 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 17 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bütün gün aynı yolda kalmayı beklemeyin – her biri hemen dikkatinizi gerektirecek uzun bir dikkat dağıtıcı (bazıları sevimli) olacak.

Beş yıl geriye bakın – herhangi bir kalıp fark ettiniz mi? Kim olduğunuzun dokusunu değerlendirin.

Kova Burcu 17 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, grup ortamına yerleştirildiğinizde gelişme eğilimindesiniz. Bu, 7/24 insanlara ihtiyaç duyduğunuz veya hatta olmak istediğiniz anlamına gelmez, ancak ruhunuzun doğal gelişimini başlatan bir şey önerir. Oynak Yay burcu, bugün size ulaşmaya ve arkadaşlar arasında olmaya teşvik ediyor. Luna’nın aldatıcı Neptün ve umut aşılayan Jüpiter ile dansı, barış içinde süzülmek için idealist, puslu bir gün yaratır.

Kova Burcu 17 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs’ün egzotik dokuzuncu genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizden geçişinin ortasında, özel birini, Kova’yı her yerde aramakta sorun yaşamazsınız. Öyle ki, bu süre zarfında seçeneklerinizi açık tutmaya daha yatkınsınız ve özgürlüğünüzün tadını çıkarmanızda yanlış bir şey yok. Macera sizi çağırıyor ve bugünün astro hava durumu bir istisna değil. Örneğin, ilişki sektörünüzdeki güneş ile toplulukla ilgili on birinci evinizdeki ay arasındaki üçgen, sizi oraya çıkıp karışmaya teşvik eder. Arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla ve ortak tanıdıklarınızla vakit geçirmek size birden fazla yönden fayda sağlayabilir.

Kova Burcu 17 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Kova, istemeden çalışma durumunuzu biraz fazla okuyor olabilirsiniz. Ay, profesyonel bağlantılarınıza, gruplarınıza ve hayallerinize dikkat çekiyor. Bu süre zarfında bu profesyonel yönlerde özellikle hassas veya güvensiz hissedebilirsiniz. Ay gergin bir şekilde Mars’a bağlandığından, bu artan hassasiyet ve paranoya yanlışlıkla profesyonel umutlarınızı ve uzun vadeli başarı hayallerinizi engelleyebilir. Biraz paranoyak hissediyorsanız veya iş arkadaşlarınızın sizi almaya geldiğini düşünüyorsanız, bugün bir adım geri atın. Kendinize odaklanın ve hassasiyetinizi kontrol altında tutun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.