Kova Burç Yorumları 16 Ağustos 2021

Kova burcunun 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

İşleri adım adım ilerletin. Bu tür bir tutum aslında oldukça çekici. Elbette etkileyici olmak istiyorsun ama çok güçlü görünmek de istemiyorsun. Bu konuda rahat ol.

Altruizm, kim olduğunuzun bir parçasıdır. Kendinizle bağlantı kurmaları için başkalarına zaman ayırın.

Kova Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Geçen yıl, çevrenize ait olan ve olmayan insanları ayırmanızı sağladı, Kova. Ay, uzakları gören Yay burcunda dolanırken, bu hikayeye bugün değiniliyor. Luna’nın buradaki varlığı, sizi sosyal ağınızla bağlantı kurmaya ve bir topluluk duygusu oluşturmaya teşvik ediyor. Daha sonra, ayın zihinsel Merkür ve hassas Mars ile karesi mevcut ilişki gerilimlerini vurgulayabilir.

Kova Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Farklı kültürel geçmişlere sahip yabancılar ve/veya potansiyel talipler ilginizi çekiyor mu Kova? Cevabınız “evet” olsa da olmasa da, Venüs’ün egzotik dokuzuncu macera, inanç, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla Terazi’deki ışıltılı başlangıcı her zaman bir artıdır. İster sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor olun, ister tatildeyken bir kaçamak yapıyor olun, bir tedavi içindesiniz. Başka bir notta, Luna’nın topluluk, bireysel özgürlük ve dünyaya ait olma duygusuyla ilgili onbirinci eviniz aracılığıyla Yay burcuna geçişi, özellikle bilinçsizce göz ardı ettiyseniz, etrafınızdaki fırsatları vurgular. Gözünü aç.

Kova Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuz ve profesyonel başarılarınız gerçek sizi, Kova’yı yansıtıyor mu? Ay, profesyonel kilometre taşlarınızı ve ilerlemelerinizi tanıtıyor. Ne yayınlanırsa duyurulsun, yine de spot ışığında kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Ne de olsa ay, Jüpiter’e gergin bir şekilde bağlanıyor, bu da profesyonel olarak tanıdığınız şeyle bir birey olarak kim olduğunuz arasında biraz gerginliğe neden oluyor. Profesyonel kişiliğinizi otantik benliğinize uyacak şekilde değiştirmek istiyorsanız, düşünmenin zamanı geldi. Mümkünse, kariyerinizin dışında bireyselliğinizi yeniden doğrulamak için halkın gözünden uzak durun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.