Kova Burç Yorumları 14 Ağustos 2021

Kova burcunun 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 14 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Liderliği al, Kova. Aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan anlayışlı Merkür’e ek olarak, samimi sekizinci seks evinizin üzerinde geziniyor, biz konuşurken hem Mars hem de Venüs şu anda haritanızın bu alanı üzerinden eşlenik yapıyor. . Bir sonraki hamleni gizlice mi planlıyorsun? Fazla düşünmediğin sürece. Şimdi, ay bugün otoriter onuncu evinize dokunacak, ancak aynı zamanda bu süreçte modern hükümdarınız Uranüs’e de karşı çıkacak. Dolayısıyla, tasvir etmeye çalıştığınız “imgeye” rağmen, özgünlüğünüzü daha fazla inkar edemezsiniz.

Kova Burcu 14 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Son zamanlarda cebinizden para uçuyor. Kısıtlama zamanı – en azından postayla kredi kartı ekstrenizi alana kadar. Aşkınızı bu gece evde kalmaya ve rahat olmaya ikna etmeye çalışın.

Gelecekle ilgili vizyonunuzu paylaşın — insanların da sizin iyimser yönünüzü görmesi gerekiyor.

Kova Burcu 14 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzünün altında kariyerinizin gidişatını düşünmeden edemezsiniz, Kova. Ay’ın hiper odaklı Akrep’teki varlığı, sizi bu hikayenin derinliklerine inmeye ve bir sonraki yönünüzü keşfetmeye itiyor. Luna’nın cetveliniz, kasvetli Satürn ile sert karesi, işlenmemiş duyguların engelini kaldırmaya ve onların biraz hava almasına yardımcı olabilir. Başka yerlerde, güneşin Neptün ile rüya gibi bağlantısı, günü sisli, idealist bir atmosferle doldurur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.