Kova Burç Yorumları 13 Ağustos 2021

Kova burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 13 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 13 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 13 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Hem Mars hem de Venüs, yakınlık, enerjik değiş tokuşlar, ruh bağları ve cinsel kimyayla ilgili boğucu sekizinci evinizde cızırdayarak yanarken, tutku ve erotizmle oldukça yüklüsünüz. Tüm bu seksi pizzalarla ne yapacaksın, Kova? Dahası, ay romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizde gezinmeye devam edecek ve eş zamanlı olarak burcunuzda geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Paketin tamamı olduğunuzu şimdi mi fark ediyorsunuz? Geçmişe takılıp kalmaya gerek yok, ancak Luna’nın Plüton’la karesi, aniden bir şeyleri ikinci kez tahmin etmenizin nedeni olabilir. Yılan derinizi atın ve hareket etmeye devam edin.

Kova Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bakış açınıza meydan okunmasını ve değerlerinizin biraz değişmesini bekleyin. Gününüzün nereye gittiğini bildiğinizden oldukça emindiniz, ancak neredeyse anında yoldan sapacaksınız.

Kredi kartlarınızı maksimuma çıkarmayacağınızdan emin olmak ister misiniz? Bugün hepsini evde bırakın.

Kova Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün stresli durumlarla uğraşırken sabırlı olmaya çalışın, Kova. Yönetici gezegeniniz, topraklanmış Satürn, öfkeli Mars’tan rahatsız edici bir ziyaret alıyor; bu, bireysel ihtiyaçlarınız ile yakın ortaklıkların ihtiyaçları arasında strese neden oluyor. Bu yön, bu cephelerin her ikisinde de neyin ayarlanması gerektiğini vurgular. Neyse ki, barış arayan Terazi ayının büyük kalpli Jüpiter ile bağlantısı, kendinizi ifade etmeyi ve sürecinize inanmayı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.