Kova Burç Yorumları 12 Ağustos 2021

Kova burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Hislerin, ihtiyacın olan tek doğrulama, Kova. Bu süre zarfında romantik bir durumdan strateji oluşturmak, düşünmek ve/veya mantığı sıkıştırmak önerilmez. Aslında, Merkür, Mars ve Venüs, yakınlık, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizin üzerinde gezinirken, samimi ortaklıklarınıza ve bu birliklerin genel “değerine” daha fazla vurgu yapılır. Pratik ve mantıklı düşünüyorsunuz, ancak Luna’nın egzotik dokuzuncu macera evinizden geçişi, ufkunuzu keşfetme ihtiyacına ilham veriyor. Yakalayış? Luna, güvensizlik veya korku duygularını tetikleyen yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacaktır.

Kova Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün ciddi anlamda aptalca eğlence seçenekleriyle kendinizi şımartmak isteyeceksiniz, ancak eğer aşkınız söz konusuysa, size daha sonra konuşacak bir şey veren bir aktivite seçtiğinizden emin olun. Söyleyecek akıllıca bir şeyin olduğundan eminsin.

Kredi kartınızın limitini zorlayın ve pişman olacaksınız. Şimdilik nakitte kalın.

Kova Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün sıradanlıktan kurtul, Kova. Eksantrik olmak ve ucube bayrağınızın dalgalanmasına izin vermek için doğdunuz – öyleyse neden kendinizi sınırlayıcı, sıradan yaşam koşullarına teslim etmeye devam ediyorsunuz? Bugünün düşündürücü Terazi ayı, sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya ve yeni maceralar aramaya teşvik ediyor. Luna’nın cetveliniz, stoacı Satürn ile pürüzsüz bağlantısı, gömülü duyguları ifade etmeyi ve buna göre onları iyileştirmeyi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.