Koç Burç Yorumları 7 Ağustos 2021

Koç burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Cazibeni sergile, Koç. Tipik olarak cesur özerkliğinizdeyken başarılı olsanız da, günümüzün astro havası, aşk dilinizden doğuştan gelen şefkat arzunuza kadar her şeye meydan okuyabilir. Cesaretiniz kırılmasın; bana kulak ver. Ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinize girdikten sonra, Luna, dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma hissinden oluşan onbirinci evinizdeki retro yolculuğunun ortasında ciddi Satürn ile zorlu bir karşıtlık yapacak. Dünya. Bekar ya da aldatılmış, bir ilişkiyi ya da sevgilinizin dünyasına “uyum” sağlayıp sağlayamayacağınızı ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz. İşler göründüğü gibi değildir; stres yapma.

Koç Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Tarzınızı güvenle sergileyin – diğerleri gördüklerini beğenecek. Kendini işine adamış bir moda tutkunu olmasanız bile, şimdi maceralı yeni bir görünüm denemenin tam zamanı.

Koç Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel hayatınızdaki yoğun dönüşümlere yabancı değilsiniz Koç. 2008’den beri, güneş onuncu evinizde Plüton’un güçlü gücünü barındırıyorsunuz. Hırslarınız, hedefleriniz ve planlarınız etrafında bu kadar çok yeniden doğuştan nasıl geçtiğinizi düşünmek için bugünü kullanın. Önümüzdeki yıllarda Plüton dikkatini hayatınızın diğer alanlarına çevirecek ve hayatınızın bu sektöründe onun gücünü bir daha asla tadamayacaksınız. Bu, ayağa kalkmanız, kontrolü ele geçirmeniz ve hakimiyet kurmanız için son derece önemli bir dönemdir. Gerçek profesyonel kaderinizle uyum içinde değilseniz, kendinizi yeniden yaratmak için hala biraz zamanınız var.

Bugün bir grupla çok çabuk anlaşmaya karşı dikkatli olun. Bağımsız düşünce çok önemlidir.

Koç Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzünün altında olmanın yolu alçakgönüllülüktür, Koç. Ay, azalma evresinde derin, sizi önceki haftalarda başlattığınız projeleri tamamlamaya odaklanmaya teşvik ediyor. İşleri tamamlamayı hedefleyin. Oynak Aslan ayı, kendisini ağır Satürn ile rahatsız edici bir karşıtlığın içinde bulur ve uzun vadeli hedeflere melankolik bir ruh hali getirir. Bu sürünen gölgeleri yaratmaya devam edin ve görmezden gelin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.