Koç Burç Yorumları 30 Ağustos 2021

Koç burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

O zihni yavaşlat, Koç. Bugünün sorumlu altıncı evinizdeki güneş ile meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla ay arasındaki tetikleyici kare, iletmeye çalıştığınız mesaj ile eldeki durumun lojistiği arasında sürtüşme yaratır. Daha fazla baskı eklemeye gerek yok, bu yüzden bunu geri adım atmak için resmi ipucunuz olarak kabul edin. Çok daha parlak bir notta, ay meraklı üçüncü iletişim evinize dokunacak ve aynı anda Venüs’ü ilişki sektörünüzde üçgen yapacak. Her şey başarısız olduğunda, devam edin ve tılsımı açın.

Koç Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Çok fazla sosyal hareket beklemeyin – kendi hızınızda kendi işinizi yapın. Etrafınızdaki her şey biraz yavaşlar çünkü herkes kendi düşük anahtarlı evreninde yaşıyor gibi görünüyor.

Koç Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Vitesler değişiyor! Ay şimdi iletişimsel İkizler’de ve Merkür zıt burcunuz Terazi’ye girdi. Güneş ve Mars hala gayretli Başak burcunda olmasına rağmen, iş hayatınız önümüzdeki birkaç gün içinde sosyal olarak üretken bir dönüş yapmak üzere. İş arkadaşlarınız arasında görevleri devretmek, işbirliğine dayalı bir ortamda inisiyatif almak veya hatta amirinize karşı daha açık olmak olsun, işte iletişim kurmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Sadece görevde kalmayı ve verimsiz gevezeliklere kapılmamayı unutmayın!

Senin fark etmeni bekliyorlar. Onlara önemli olduklarını ve her şeyin düzeleceğini söyleyin.

Koç Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç, yılın bu zamanı iş-yaşam dengenizi geliştirmenizi sağlıyor. Bugünün çok yönlü İkizler burcundaki üçüncü dördün ayı, bu arenada daha iyi bir denge duygusu elde etmek için, uzun zamandır yerleşmiş bazı zihinsel ve iletişim kalıplarını yeniden yapılandırmanız gerektiğini gösteriyor. Başka bir yerde, haberci Merkür sessizce barış arayan Terazi’ye girer ve zihinsel odağınızın büyük kısmını ortaklık konularına yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.