Koç Burç Yorumları 28 Ağustos 2021

Koç burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinden eminsin, topraklanmışsın ve ilerlemeye hazırsın Koç. Tek ya da zaten bağlı, bugünün tatlı üçgeni, istikrar arayan ikinci değerler evinizdeki ay ve gezegensel yöneticiniz Mars, sorumluluk sahibi altıncı eviniz aracılığıyla, size T’lerinizi geçme ve O’nuzu noktalama fırsatı sunuyor. . Bu, özellikle halihazırda bir bağlantı içinde olan ve belki de sonraki adımları düşünenler için geçerlidir. Luna aynı zamanda on ikinci teslim eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile uyum içinde olacak, bu yüzden akışa devam edin ve daha da önemlisi içgüdülerinize güvenin. Ayrıca, başkalarının görüşlerinin sizi rotanızdan çıkarmasına izin vermeyin.

Koç Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün uzmanlık alanlarınız, bazen çekindiğiniz pratik görevlerdir – örneğin geçen yıl yaptığınız seyahatin anlık görüntülerini sıralamak gibi. Günler uzun ve arka planda her uyanma saatini dolduracak kadar projeniz var.

Koç Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Astroloji bugün para ve iş için mükemmel, Koç! Muhtemelen başarı için mükemmel kozmik kokteyle sahipsiniz. Güneş, ay, Merkür ve Mars, bütçenizi kontrol altında tutarken üretkenliğinizi dengeleyen dünya burçlarındadır. Finansal güvenlik için çalışma saatlerini toplamaya veya ekstra görevler üstlenmeye daha yatkın hissedebilirsiniz. Venüs Terazi burcunda olduğundan, finansal açıdan kazançlı taahhütlere bakmak için de ideal bir zaman. Şimdi tüm potansiyel taahhütlerin artılarını ve eksilerini tartmanın zamanı!

Herkes senin kadar detaycı değil. Dağınık işleri çok eleştirmemeye çalışın.

Koç Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, tüm odağınızı zevk ve üretkenlik arasında daha iyi bir denge kurmaya yöneltiyor, Koç. Bu süreçte kendinizi zanaatınızın ince ayarını yaparken, egzersiz ve sağlık için alan açarken ve çalışma ortamınızı yeniden tanımlarken buluyorsunuz. Cumartesi günü gökyüzü, topraklanmış Boğa ayının go-getter Mars ile sorunsuz bir şekilde hizalandığını ve yukarıda belirtilenlerin hepsini ilerletmeyi kolaylaştırdığını görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.