Koç Burç Yorumları 25 Ağustos 2021

Koç burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün bir çeşit doğrulama arıyorsun, ama bil diye söylüyorum, uzun vadede buna ihtiyacın olmayacak, Koç. Tek veya zaten bağlı, tüm bu olumsuz duyguları harekete geçirmek için burcunuzda Chiron ile ayın kavuşmasına bırakın. Aynı şekilde, siz de iyileşme sürecindesiniz. Kendinize karşı nazik olun. Luna’nın, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla Venüs’e karşı çıkması, bire bir bağlantılarınızda daha fazla sevgi geliştirmenizi teşvik eder. Bu, yine, söylemek yapmaktan daha kolay olabilir. En kötü senaryo, destek için arkadaşlarınıza güvenmekten çekinmeyin.

Koç Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Yangınları düşündüğünüzden çok daha uzun süre yanmasını sağlayabilirsiniz. İlk başta garip gelebilir, ama ikiniz de içine gireceksiniz ve kesin birileri eğlenceli yolu öğrenecek.

Koç Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Gününüz devam ederken, zihninizin işte ne sıklıkta dolaştığını düşünün. Merkür, Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, zihniniz gerçeklik ve fantezi arasında sıkışıp kalır. Özellikle de işin zamanı gelmemişse veya özellikle sıkıcı bir sorumluluksa, özellikle sıkıcı görevleri bir kenara bırakmanız gerekiyorsa, işte görevde kalmak zor olabilir. Kendinize görevlerinizden uzaklaşmak için bir an vermek için gün boyunca küçük molalar vermeyi düşünün. Kendinize sıfırlamak için zaman tanıdığınızda, üretkenlik duygunuzu geliştirmenize yardımcı olabilir.

Hayatınızdaki çocuklar size yeni bir felsefe gösteriyor: Hayatı hiçbir beklentiniz olmadan yaşayın.

Koç Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günkü gökyüzü yere inmene yardımcı oluyor, Koç. Ayın burcunuzdaki varlığı sizi fiziksel sağlığınıza ve görünümünüze odaklanmaya teşvik eder ve bu günü bir egzersiz rutini ile yeniden bağlantı kurmak veya kendinizi şımartmak için ideal bir gün haline getirir. Luna’nın disiplinli Satürn ile buluşması, hedeflerinizden istikrarlı bir şekilde uzaklaşma şansı sunuyor, ancak sevgilisi Venüs ile muhalefeti ilişki gerilimlerini körükleyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.