Koç Burç Yorumları 23 Ağustos 2021

Koç burcunun 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyorsunuz – ama düşündüğünüz şekilde değil, Koç. Örneğin, güneş şimdi titiz Başak’ta cızırdayarak, sorumlu altıncı sağlıklı yaşam, durum tespiti ve hizmet eylemlerine enerji veriyor. Bu, gezegensel yöneticiniz Mars ile birlikte olur. Ve ilişki sektörünüzü büyüleyen Venüs ile uyum, uzlaşma ve birlik arzunuzu inkar edemezsiniz. Tatlınla yarı yolda tanışmak istemende yanlış bir şey yok. Aslında, bu sadece seviye atladığınız anlamına gelir, bu yüzden arkanıza yaslanın. Luna’nın Balık burcundaki Neptün’e yakınlığı empati ve şefkatinize katkıda bulunur.

Koç Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

İşler bazen kötü bir şekilde ortaya çıkar ve bazen ailen içinizdeki en kötüyü ortaya çıkarır. Onların sizin için en iyi çıkarları olduğunu unutmayın – onlara nasıl hissettiğinizi söylemek sorun değil.

Koç Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Koç, şimdi profesyonel ağınızı genişletme zamanı. Bugün Venüs, dikkatinizi ilişkilerinize, sözleşmelerinize, ağlarınıza ve hayallerinize çeken Satürn ile hayırlı bir şekilde bağlantı kuruyor. Mevcut bağlantılarınızın ve anlaşmalarınızın uzun vadeli profesyonel hedeflerinize fayda sağlayıp sağlamadığını kendinize sorun. Doğru insanlarla, ilişki dinamikleriyle ve araçlarla mı çalışıyorsunuz? Değilse, bu zamanı çevrimiçi ve çevrimdışı olarak profesyonel açıdan daha kazançlı olabilecek diğer profesyonel fırsatları keşfetmek için kullanın. Mevcut taahhütleriniz üzerinde çalışmaya devam etmek istiyorsanız, kendinize neyin revize edilebileceğini sorun.

Devam edin – biri sizi işaretlerse, bunu onlara bildirin. Bastırmayın.

Koç Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün ilişkiler bölümünde işler ciddileşiyor, Koç. Geleceğiniz için sağlam planlar yapmanın zamanı geldi ve Pazartesi günü gökyüzü, bu yolculukta yanınızda kimin olmaya değer olduğuna karar vermenize yardımcı oluyor. Lover Venus, topraklanmış Satürn ile destekleyici bir ittifak kurarak, istikrarlı bir temel gerektiren ortak işbirliklerine girmek veya bir ortakla karşılıklı, geleceğe yönelik hedefleri tartışmak için ideal bir gün yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.