Koç Burç Yorumları 2 Ağustos 2021

Koç burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Yüksek sesle ve gururla söyle, Koç. Tatlı arkadaşınıza *gerçekten* nasıl hissettiğinizi söyleyin. Ay, konuşkan üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve genel alışverişleriniz aracılığıyla meraklı İkizler’e girdikten sonra, romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile bağlantı kuracak. İddialı, cesur ve cesursun, ama dahası var. Venüs’ün sorumluluk sahibi altıncı evinizden geçişi sırasında, istikrar arayan ikinci ev değer sistemleriniz aracılığıyla isyankar Uranüs’ü üçgen yapacak. Hayatına biraz renk katmak mı? Ara sıra çalışma tarzınızda devrim yapmaktan zarar gelmez, bilirsiniz.

Koç Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu kişinin ne zaman molaya ihtiyacı olduğunu izleyin ve kahve ve hoş sohbetlerle dikkatlerini dağıtmayı teklif edin. Hoşlandığınız kişinin kafası meşgul görünebilir, ancak boşvermeniz gereken bir karizmanız var.

Koç Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün karakterinizi büyük ölçüde test ettirmeye hazırlanın Koç. Bugün, güneş Satürn ile doğrudan karşıtlık içindeyken, tüm yılın en kötü günlerinden birine girdik. Bu geçiş sırasında, hedeflerinize karşı önemli kısıtlamalar, zorluklar ve muhalefet hissedeceksiniz. Yaşam gücünüz ve umut duygunuz cızırdadıkça, zar zor bir kıvılcım yakalayabildiğiniz için hareket etmekte zorlanacaksınız. Zor durumlar kendilerini size sunacaktır, bu yüzden mümkünse bugün dışarıda oturmak en iyisidir. Hafif bir sorumluluk listesi planlayın, başınızı aşağıda tutun ve bu haftanın fırtınalarının geçmesini bekleyin.

Ayrıntılar konusunda hayal kırıklığına uğramış gibi davranabilirsiniz, ancak kaostan düzen çıkarmayı seviyorsunuz.

Koç Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi göğünün altında hareketsiz oturmayı bekleme, Koç. Ay, sosyal açıdan hoş İkizler’e doğru yol alırken gidilecek yerler ve buluşacak insanlar var. Luna’nın girişimci Mars’la olan mücadelesi, iş cephesinde biraz stres yaratabilir, ancak aynı zamanda iş yükünüzün üstesinden gelmek için bir enerji artışı sağlar. Başka yerlerde, manyetik Venüs, değişim getiren Uranüs ile hizalanır ve çalışma ortamınızdaki bağları canlandırmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.