Koç Burç Yorumları 12 Ağustos 2021

Koç burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 12 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinizin ihtiyaçlarının gayet iyi farkındasınız, Koç. Aslında, genel olarak arzuları ve duyguları, bugün tam olarak güvensizliklerinizi tetikleyen şey olabilir. Bugünün Terazi ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinize dokunacak, ancak aynı anda burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacak. Durumu yansıtmak için bir dakikanızı ayırın ve havayı temizleyebilmeniz için parçanızı söyleyin. Luna’nın yapılandırılmış Satürn’e olan üçgeni, kısıtlama ve/veya sınırlama duyguları yaratabilir. Ama yine de, bir şeyler üzerinde çalışmak için ne gerekiyorsa isteyerek yaparsanız, bu doğru olmayacaktır.

Koç Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Değişiklikler yapılıyor, ancak gelecekteki ayarlamalara hazırsanız, her şeyin üstünde olacaksınız. Önümüzdeki birkaç ay için büyük planlar yapmak için hayırlı bir gün.

Bu çatışmanın yakında çözülüp çözülmeyeceği belli değil, bu yüzden hayatın sakin alanlarına odaklanın.

Koç Burcu 12 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Koç insanı hayata bir kahramanın yolculuğunda bir maceraymış gibi yaklaşır. Tabii ki, bu cesur yaklaşım tecrit edici gelebilir. Perşembe günü gökyüzü, ay diğer yönelimli Terazi’de yüzerken, yakın ilişkilerin önemini hatırlatır. Luna’nın topraklanmış Satürn ile destekleyici bağlantısı, taahhütlere girmek veya mevcut olanlar içinde gerçekleşen alışverişleri tekrar ziyaret etmek için ideal bir gün olmasını sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.