İkizler Burç Yorumları 9 Ağustos 2021

İkizler burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir başkasına bağlanmadan önce kendinize bağlanmanız gerekir, İkizler. Bu, bugün hem ay hem de kırmızı-sıcak Mars ile duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve ruh temelleriniz üzerinde gezinirken dikkatinize getiriliyor. Bırakın duygularınızla çalışmayı, içe doğru gitmeye pek düşkün olmasanız da, işe koyulmanız için yönlendiriliyorsunuz. Neyse ki Luna, kelimelerin akmasına yardımcı olan konuşkan gezegen hükümdarınız Merkür’e yakın olacak. Venüs ayrıca Neptün ile doğrudan karşıtlık içinde olacak, bu nedenle yanılsamaları tetikleyen zor durumlardan uzak durun.

İkizler Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Ev arkadaşları ya da tatlılar, size ne yapacağınızı ve nasıl yapacağınızı söylemek için ellerinden geleni yapacaklarmış gibi görüneceklerdir. Dinlemek zorunda değilsin ama dinlemezsen sorun çıkar.

İkizler Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Uzun yıllar boyunca, gizemli Neptün, güneş başarılarınızın onuncu evi olan İkizler içinde yörüngede döndü. Bir yandan, bu sizi çok yaratıcı ve tutkulu yaptı, diğer birkaç burç işaretinin adım atmaya cesaret edemediği kapıları size açtı. Ancak, diğer yandan, sizi nihai olarak hangi yolun yerine getireceğini bilmediğiniz için, muhtemelen size belirsizlik de getirdi. Bugün, Venüs gökyüzünde Neptün’ün karşısında durduğu için işler daha da çalkantılı hale geliyor. Profesyonel bir utanç, hayal kırıklığı veya başarısızlık, muhtemelen sizin dikkatsizliğiniz yüzünden ortaya çıkabilir. Bu, benlik saygınız üzerinde zararlı bir etkiye sahip olabilir. İş kararlarını düşünmeden almak yerine, son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeye odaklanın.

Olay yerine farklı bir kültürden veya bölgeden biri gelir. Değişim kapıda.

İkizler Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün bir nostalji kasırgasına kapılmak çok kolay, İkizler. Bağ kuran Venüs, gerçekliği çözen Neptün ile kafa karıştırıcı bir karşıtlığa düşerek ev ve aile meseleleri etrafında puslu bir atmosfer yaratır. Kendinizi geçmişinizin unsurlarını ziyaret ederken veya aile bağlarını derinleştirmeye çalışırken bulursanız şaşırmayın. Ay’ın Başak’a girişi, ev cephesinde sessizce geri çekilme ihtiyacını doğuruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.