İkizler Burç Yorumları 31 Ağustos 2021

İkizler burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 31 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Yüksek sesle söyle, gururla söyle İkizler. Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür şimdi aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Venüs ile birlikte seyahat ediyor ve bu da özellikle konu söz konusu olduğunda sesinizi kullanmanız için sizi cesaretlendiriyor ve ilham veriyor. kalp. Ay burcunuzun üzerinde gezinirken, bu süre zarfında duygularınızı seslendirmeye daha yatkınsınız. Meydan okuma? Luna, Neptün’ü şaşırtarak, karışıma bir karışıklık ve huzursuzluk katmanı ekleyecek. Başka bir deyişle, bazı şeyleri fazla düşünüyor ve/veya tüm durumu ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz. Yerde kalın.

İkizler Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Kalkıştan önce tüm günü her açıdan çalışarak geçirmek zaman kaybı olmaz. Hâlâ zihninizi meşgul eden büyük bir konu hakkında düşünüyor ve plan yapıyorsunuz – hatta belki de entrikalar kuruyorsunuz.

İkizler Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Değişken enerji şu anda inanılmaz! Güneş ve Mars Başak burcundayken, ay hala burcunuzda. Bu enerji, özellikle şu anda iş yerinde organize etmek ve bitirmek istediğiniz çok şey varsa, çoklu görev için idealdir. Verimliliğinizden en iyi şekilde yararlanmak için mükemmel bir zaman olabilir! Bununla birlikte, enerji huzursuz ve yönsüz de olabilir. Görevde kalmakta, başladığınız işi bitirmekte ve hatta bir projeye tamamen bağlı kalmakta zorlanabilirsiniz. Yapmaya karar verdiğiniz her şeyde ilerleme kaydetmek için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Birinden daha iyi bir iş çıkarabileceğinizi düşünüyorsanız, haklısınız! Kontrol altına almak.

İkizler Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir İkizler olarak, genellikle zihinsel dünyanızın labirentinde kaybolursunuz. Salı günü gökyüzü, besleyici ay burcunuzda zaman geçirirken, dünyevi düzlemde vücudunuzla yeniden bağlantı kurmanızı hatırlatır. Luna’nın mutlu Neptün ve kızgın Mars ile zorlu karşılaşması, güçlü ruh hali değişimleri olasılığını yaratır ve odaklanmayı zorlaştırır. Refahınıza öncelik verin ve kendi kendini savunma yeteneğinizi koruyun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.