İkizler Burç Yorumları 30 Ağustos 2021

İkizler burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini koluna takıyorsun ama iyi haber şu ki, kimse şikayet etmiyor İkizler. Bakın, Ay’ın burcunuzda dolaşmasına ek olarak – sizi en içteki hislerinize erişmeye teşvik ediyor – Luna, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla cilveli Venüs’ü üçgen yapacak. Kalbin istediğini istiyor ve inkar etmek gitgide zorlaşıyor. Ayın duygusal olarak akıcı ve yansıtıcı olduğunu unutmayın, bu nedenle bu süre zarfında projeksiyonlarınıza dikkat edin. Luna, en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla güneşle birlikte bir karede olacak, bu yüzden kararsızlığın tavşan deliğinden aşağı inmeyin. Yerde kalın.

İkizler Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Daha sonra ne olacağını tahmin etmek için yeni bilgileri kullanabilirsiniz. Son zamanlarda hayatınızda pek çok şey oluyor ve bir içgörü patlamasıyla bunların altındaki deseni birdenbire göreceksiniz.

İkizler Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay şimdi senin burcunda, İkizler! Odağınız çok farklı yönlere çekildiğinde, enerjinizin dağıldığını görebilirsiniz. Burcunuz Başak liderliğindeki geçişleri karelediğinden, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Özellikle Merkür’ün Terazi’ye girmesi odağınızı işin sosyal yönüne kaydıracağından, bugün işi halletmek için sıkı sıkıya bağlı olmak zor olabilir. İş yerindeki profesyonel görevler yerine sosyal yönü tercih ettiğiniz bir gün olabilir. Hem meşgul hem de üretken olmak için her iki dünyanın da en iyisini bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Partnerinize çok fazla odaklanarak kendinizle olan bağınızı mı kaybediyorsunuz?

İkizler Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, hızlı hareket eden gezegen Merkür’den kozmik yön alıyorsunuz. Pazartesi günkü gökyüzü, Merkür’ün kendini eleştiren Başak’tan ayrılışına ve sanatsal olarak eğimli Terazi’ye doğru hareketine tanık oluyor. Bu geçiş, yaratıcı aktivasyona, romantik zevk arayışına ve çocuksu oyun seviyelerine geri dönüşe odaklanmanızı amaçlar. Üçüncü dördün ay burcunuza gelir ve benimsenecek önemli kimlik değişikliklerini vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.