İkizler Burç Yorumları 18 Ağustos 2021

İkizler burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Derin bir değişim yaşıyorsunuz, İkizler. Ve bugünün ayı, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizin üzerinde gezinirken, daha derine inmek ve sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla tamamen birleşmek için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Tek veya tek, Luna’nın sezgisel dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla Merkür ve Mars’a uyumlu hizalanması, duygusal sürecinizden genel olarak istikrar tanımınıza kadar her şeye ışık tutacaktır. Seni işleri resmileştirmekten ve tatlınla anlaşmayı imzalamaktan alıkoyan ne? İçsel bilişiniz doğru yola götürecektir. Dikkat etmek.

İkizler Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Ruh halini sosyal bir durumda ayarlayın, istediğiniz gibi gidecektir. Bugün havada çok fazla değişen enerji var — zamanınızı rüzgar yönünde harcamayın.

İkizler Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Merkür’ün uyum içinde birlikte çalıştığı İkizler, bugün iş-yaşam dengenizi strateji haline getirmek için harika bir gün. Bazıları için bu, mesai saatleri dışında evden çalışmaya devam etmemek veya zihinsel veya duygusal olarak eve iş getirmemek için işten ayrılmak için önemli bir çaba sarf ediyor olabilir. Bugün ikisini ayırmakla ilgili. İşteki zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmek için kendinize meydan okuyun, ardından işi düşünmeye devam etmek veya evde işi tamamlamak zorunda hissetmeden evde zamanın tadını çıkarın.

İnsanlar farkına varmadan yolunuza engeller koyar – bunu kişisel algılamayın.

İkizler Burcu 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler, Çarşamba günü gökyüzünün altında kendinizi öfkeli hissedebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz, veri toplayan Merkür, günü kendi kendini motive eden Mars ile birleştirerek geçiriyor. Bu ateşli eşleşme, özellikle aile meseleleri veya yaşam ortamı söz konusu olduğunda, hız ve eylem ihtiyacınızı artırır. Bu eşleştirme, aynı zamanda, kabul edilmeyen kırgınlıklarla doğrudan başa çıkmanıza yardımcı olarak, gömülü öfkeyi ortaya çıkarmanızı da isteyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.