Haftalık Burç Yorumları (23 Ağustos – 29 Ağustos Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, yükümlülükler ve özgürlük dikkatiniz için güreşiyor. Koç, kişisel özgürlük kazanabilir.

22 Ağustos Pazar günü, Kova dolunayının ve Başak burcundaki Mars’ın para evinizde Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün, özgürlük ve eğlence ararken, ev işleri listeniz bir kenara atılıyor. Bugün kimsenin kontrolü altında olmak istemezsiniz, bu yüzden işten kaçıp aile yükümlülüklerini yerine getirebilirsiniz. Kalbin sana fısıldıyor. Koç, yenilik arıyorsun. Ve yolda ilgi çekici bir insanla tanışabilirsin.

23 Ağustos Pazartesi günü Terazi burcundaki Venüs, geleceğin evinde Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Her zamanki odaklı ve sorumlu benliğiniz olarak, egzersiz yapmak için zaman ayırarak, bulaşıkları yıkayarak ve zamanında çalışmaya başlayarak geri döndünüz. Bu, özellikle genel kariyer başarısı için önemli iş toplantıları ve ortaklıklar kurmak için iyi bir gün. Bugün disiplinli olmak işleri kolaylaştırıyor.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, duygular hızlı ve öfkeli olabilir. Boğa, soğukkanlılığınızı korumak için imza sabrınızı ve anlayışınızı kullanın.

Hafta 22 Ağustos Pazar günü Kova dolunayı ve Başak burcundaki Mars ile kendi Boğa burcunuzda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Ani bir enerji patlaması hissedebilir ve büyük projelerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Bazı açık hava etkinliklerine katılmış olabilirsiniz veya okula geri dönüyor olabilirsiniz. Bugünkü etkinlikler romantik bir karşılaşmayı ortaya çıkarabilir. Şans eseri bir buluşma, bir aşk romanından fırlamış gibi, buharlı bir maceraya yol açabilir.

23 Ağustos Pazartesi günü Terazi burcundaki Venüs, kariyer evinizde Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Yöneticinizle harika bir konuşma yapabilirsiniz. İş yerinde yaptıklarınızla ilgili bazı olumlu geri bildirimler alıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, şirketin kendisi daha katı önlemler alıyor olabilir ve bu, zam veya ek çalışma saatleri almanın şu anda zor olabileceği anlamına geliyor.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, yaptığınız değişiklikler sizi gerçekten istediğiniz hayata doğru yönlendiriyor. İkizler, akıştasın.

22 Ağustos Pazar günü, Kova dolunayının ve Başak burcundaki Mars’ın psişik yetenek evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Harika bir rüyadan uyanabilir veya geleceğinize dair spontane bir vizyona sahip olabilirsiniz. Evren size işaretler veriyor ve olasılıklar karşısında şaşkına dönebilirsiniz. Aniden, her şeyin nasıl bir araya gelebileceğini görüyorsunuz. Ve özgür kalma cesaretin var.

23 Ağustos Pazartesi günü Terazi burcundaki Venüs, eğitim ve seyahat evinizde Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün gerçekle ve bir gemi dolusu sorumlulukla karşı karşıyasınız. Okula geri dönüyor veya çocuğunuzu öğretmenle yüzleşmeye hazırlıyor olabilirsiniz. Ama her şey saat gibi ilerliyor. Yapılacaklar listenizdeki şeyleri son derece hızlı bir şekilde kontrol ediyorsunuz. Mutfağı yeniden düzenlemeyi bile başarabilirsiniz. Decluttering bu enerji için mükemmel bir görevdir.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, kendini sunmak için bir fırsat bekliyordun ve şimdi burada. Bu hafta işler ön plana çıkıyor.

22 Ağustos Pazar günü Kova dolunayının ve Başak burcundaki Mars’ın dostluk evinizde Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bir arkadaşınız en sıra dışı fikre sahip olabilir. Bu bir iş fikri olabilir ve ikiniz sağlam bir gelir akışı yaratmak için bir araya gelebilirsiniz. Evet, biraz sıkı çalışma gerekecek, ancak bu kadar hevesle fırlatmaya hazırsınız.

23 Ağustos Pazartesi günü, Terazi’deki Venüs, bankacılık ve borç evinizde Kova’daki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, finansal başvuruları dolduruyor veya yatırım yapmak için kaynaklarınızı birleştiriyor olabilirsiniz. Yengeç, bugün komisyoncunuz veya bankacınızla borç konsolidasyonu veya emeklilik hesaplarına yatırım yapma olasılıkları hakkında görüşmek için iyi bir gün.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, birçok para fırsatı var. Aslan, refah zihniyetindesin.

22 Ağustos Pazar günü Kova dolunayı ve Başak burcundaki Mars’ın kariyer evinizde Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Özgeçmişinizi güncellemek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz. Yeni bir iş arıyorsanız, işe alım yöneticilerine veya başka şirketlere geçmiş iş arkadaşlarına e-posta yazmak için iyi bir zaman. Pazartesi sabahı göndermek için her şeyi hazırlayın ve ayın sonuna kadar bir iş teklifiniz olabilir.

23 Ağustos Pazartesi günü Terazi burcundaki Venüs, ilişkiler evinizde Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Siz ve sevgiliniz, ilişkinizin ciddi tarafı hakkında konuşmak için oturuyor olabilirsiniz. Leo, bu, bir ev satın almak için finansmanı birleştirmeyi veya çocuk yetiştirmeyi nasıl ele alacağınızı düşündüğünüz gün olabilir. Bunun gibi ciddi bir konuşma, daha güçlü ve uzun vadeli bir ilişkiye yol açar.


Başak Burcu
Başak Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, size zaman ve enerji kazandıracak şeyleri yapmanın daha iyi yollarını buluyorsunuz. Başak, elementindesin.

22 Ağustos Pazar günü, kendi burcunuzdaki Kova dolunayı ve Mars ile başlıyor, evinizde Uranüs ile üçgen açı yapıyor ve ruhsal bir ilham kaynağı oluyor. Bugün, manevi veya dini hizmetlere gidiyor olabilirsiniz. Akşamları dolunay ışığının altında durabilir ve dilek tutabilirsiniz. Ay ışığında enerji verilecek kristalleri yerleştirin. Başak, bu dua, meditasyon ve düşüncelerinizi cennete göndermek için iyi bir gün.

23 Ağustos Pazartesi günü, Terazi’deki Venüs, iş ve rutin evinizde Kova’daki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Zor görevlere odaklanabilirsiniz. Konsantrasyon gücünüz güçlü ve bugün iyi problem çözme yetenekleriniz var. Ancak çoğunlukla bu enerji, rutinlerinize bakmak ve neyi düzene sokabileceğinizi veya otomatikleştirebileceğinizi bulmakla ilgilidir. Bugün, işleri yapmanın daha iyi bir yolunu bulabilirsiniz.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta fırsatlar burada. Terazi, hayatında tepeden tırnağa değişiklikler yapıyorsun.

Hafta 22 Ağustos Pazar günü, Kova dolunayı ve Başak burcundaki Mars’ın kaynaklar evinizde Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Finansal kaderinizi değiştirmek için mutlak bir kararlılıkla uyanabilirsiniz. Bu, borçtan kurtulmak, mali durumunuzu yazılı bir bütçeye göre düzenlemek veya aktif olarak başka bir gelir kaynağı peşinde koşmakla ilgili olabilir. Terazi, refah yoluna adım atıyorsun.

23 Ağustos Pazartesi günü kendi burcunuzdaki Venüs, aşk ve flört evinizde Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Aşk arıyorsanız, uzun vadeli bir ilişki arayan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Çok ortak noktanız olabilir ve aynı yolda ilerliyor olabilirsiniz. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, birbirinize karşı sorumluluklarınızı ve birbirinizin hayatını nasıl harika hale getirebileceğinizi tartışmanın zamanı geldi.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta oyunun adı uyarlanabilirlik olacak. Akrep, ne zaman dönmeniz gerektiğini anlayacaksınız.

22 Ağustos Pazar günü Kova dolunayı ve Başak burcundaki Mars ile ilişkiler evinizde Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Ani bir aşk ilişkisi veya hayatınızda yeni bir arkadaş olabilir. Astrolojik çizelgeleriniz bir araya gelerek uyumluluğu kaydediyor. Bugün bir dilek gerçekleşebilir.

23 Ağustos Pazartesi günü, Terazi’deki Venüs, konut evinizde Kova’daki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Artık dikkatiniz evi onarmak, dolapları boşaltmak veya ev ofisinizi düzenlemek gibi sıradan şeylere odaklanmış durumda. Akrep, bu gecikmiş görevlerin uzun bir listesini yapmak için mükemmel bir gün. Yapamayacağınız şey, halletmek için hizmet adamlarını devredebilir veya işe alabilirsiniz.


Yay Burcu
Yay Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bir haftaya doğru başlamak size birçok fırsat sunabilir. Bu hafta Yay burcunun geleceği parlak.

22 Ağustos Pazar günü, Kova dolunayı ve Başak burcundaki Mars ile alışkanlıklar ve rutinler evinizde Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Yay, bazı yeni iyi alışkanlıklar yaratmak ilginizi çekebilir. Meditasyon, yoga güneşi selamlaması, kurşun geçirmez kahve veya matcha bitki çayı içeren güçlü bir sabah rutini oluşturabilirsiniz. Sabah birkaç dakika harika bir gün için tonu ayarlayabilir.

23 Ağustos Pazartesi günü Terazi burcundaki Venüs iletişim evinizde Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün işleri halletmeye odaklanma ve yeteneğinizi artırdınız. Deli gibi yapılacaklar listenizdeki şeyleri kontrol ediyorsunuz. Karmaşık sözleşmeler ve formlar isteğinize boyun eğer. Olası sorunları anında görebilir ve çözüm bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta sıkı çalışmanızın karşılığını aldığınızı göreceksiniz. Oğlak, bir atılım yapabilirsin.

22 Ağustos Pazar günü, Kova dolunayının ve Başak burcundaki Mars’ın romantizm ve macera dolu evinizde Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün işleri unutun ve yeni deneyimler için kaçmak için sevgilinizin elinden tutun. Oğlak burcu, şehrinizi keşfedebilir, ilçe fuarına gidebilir veya daha önce hiç gitmediğiniz bir parkurda yürüyüş yapabilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, bu ilk buluşma için harika bir gün ya da cesur olun ve bugün için birkaç ilk buluşma planlayın.

23 Ağustos Pazartesi günü Terazi burcundaki Venüs, para evinizde Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Uzun bir süredir, borçsuz olma veya emeklilik birikimlerinizi oluşturma yolunda ilerliyor olabilirsiniz. Bu, ilerlemenizi gözden geçirmek için harika bir gün. Elektronik tablolar ve pasta grafikleri üzerinde tarama yapıyor olabilirsiniz. Bir yatırımdan diğerine para aktarıyor veya bir aile üyesi için yatırım hesabı açıyor olabilirsiniz.


Kova Burcu
Kova Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Kova için birçok finansal fırsat var. Küçük bir hazine ortaya çıkarabilirsiniz.

22 Ağustos Pazar günü, Kova dolunayının ve Başak burcundaki Mars’ın evlerinizde Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Ev değiştirmek ve taşınmak için ani bir arzunuz olabilir. Radikal bir şekilde küçülerek veya yabancı bir ülkeye taşınarak yaşam koşullarınızı değiştirmek için ilham alabilirsiniz. Ya da oturduğunuz evi yeniden yapmaya karar verebilirsiniz. Bu dönemde tadilat projelerine başlayabilir veya arka bahçenize özel bir sığınak inşa edebilirsiniz.

23 Ağustos Pazartesi günü Terazi burcundaki Venüs, güven evinizdeki Kova burcunda Satürn ile üçgen açı yapıyor. Birisi bugün sizi sorumlu tutabilir. Yine de daha fazla sorumluluk almaya hazır olduğunuz için bu muhtemelen sizin için iyi. Kova burcu, terfi alma, şirket ödülü alma veya iş teklifi alma ihtimali vardır. İşiniz için daha fazla para almak biraz pazarlık gerektirecektir, ancak meydan okumaya hazırsınız.


Balık Burcu
Balık Burcu 23 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kozmosun şarkısıyla akıyorsunuz. Balık, Evren ile birlikte yaratıyorsunuz.

22 Ağustos Pazar günü, Kova dolunayının ve Başak burcundaki Mars’ın ulaşım evinizde Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Balık, bugün ön ayak olabilir ve hedefinize ulaşmak için sabırsız olabilirsiniz. Gözünü dört aç; aksi takdirde kendinizi bir otorite figürü ile sıcak suyun içinde bulabilirsiniz. Bu enerjinin en iyi kullanımı, yeni bir arabayı test etmek veya mevcut arabanızı en iyi duruma getirmek için biraz zaman harcamaktır.

23 Ağustos Pazartesi günü, Terazi’deki Venüs, maneviyat ve sihir evinizde Kova’daki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Şimdi, yol kenarına düşmüş olabilecek ruhsal uygulamaları toplayabilirsiniz. Kutsal sesleri dahil etmek, yemeklerinize şifalı otlar eklemek veya bahçede hürmetle çalışmak (ve orada yaşayan perilerle konuşmak) gibi şeyler yaptığınızda hayatınız zengin ve dolu olabilir. Dolunay altında kristallerinize yeniden enerji vermek için harika bir gün.

Kaynak: https://www.astrology.com/us/horoscope/index-weekly.aspx


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.