Günlük İş Burç Yorumları 9 Ağustos 2021

9 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 9 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün kartlarınızı göğsünüze yakın oynamak için bir gün, Koç. Güneş enerjisi altıncı evinizdeki çalışma projeleriniz ve istihdamınızdaki Venüs, güneş enerjisi onikinci evinizde bulunan ruhani Neptün ile karşıtlık içinde çatışırken, hemen sonuçlara varmak veya iş hayatında dürtüsel bir şey yapmak akıllıca olmaz. Bu son derece kafa karıştırıcı ve aldatıcı bir etkidir ve bugün yaptığınız her şeyden pişmanlık duymanıza neden olabilir. Utanç ve hayal kırıklığı olasıdır, bu nedenle kendiniz ve lazer netliğinde vizyonunuz hakkında fikirlerinizi eldeki acil görevlere odaklayın. Yeni bölgeye girmek bir tehlike sebebidir.


Boğa Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün üzerinizde bir başka keskin etki daha var. Bir kez daha azami dikkat gösterilmelidir. İnsanların karakterlerini yargılamada ve yolunuzu stratejik olarak değerlendirmede genellikle çok iyisiniz. Ancak, gezegen hükümdarınız zehirlenip sarhoş olursa, kesinlikle etkileneceksiniz. Venüs, sarhoş edici Neptün ile bir muhalefette çatışırken, bugün iş ilişkileriniz üzerine bulanık ve aldatıcı bir enerji dökülecek. Sisin içinde kaybolmuş gibi hissedeceksiniz. Gerçeğin veya kurgunun ne olduğunu bilemeyeceğiniz için sizi kullanmaya, kötüye kullanmaya veya entrikalar kurmaya çalışan insanlara dikkat edin. Birisi profesyonel zayıflığınızı bulmak için dışarıda olabilir – bu yüzden tuzağa düşmeyin.


İkizler Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Uzun yıllar boyunca, gizemli Neptün, güneş başarılarınızın onuncu evi olan İkizler içinde yörüngede döndü. Bir yandan, bu sizi çok yaratıcı ve tutkulu yaptı, diğer birkaç burç işaretinin adım atmaya cesaret edemediği kapıları size açtı. Ancak, diğer yandan, sizi nihai olarak hangi yolun yerine getireceğini bilmediğiniz için, muhtemelen size belirsizlik de getirdi. Bugün, Venüs gökyüzünde Neptün’ün karşısında durduğu için işler daha da çalkantılı hale geliyor. Profesyonel bir utanç, hayal kırıklığı veya başarısızlık, muhtemelen sizin dikkatsizliğiniz yüzünden ortaya çıkabilir. Bu, benlik saygınız üzerinde zararlı bir etkiye sahip olabilir. İş kararlarını düşünmeden almak yerine, son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeye odaklanın.


Yengeç Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bugünün yıldızlarının enerjisinden sakının, Yengeç. Venüs, üçüncü güneş iletişim evinizin içinde yörüngede dönerken ve güneş dokuzuncu evinizdeki gizemli Neptün ile bir muhalefette yumruk sarhoşluğu yaşarken, fikirleriniz sorgulanabilir. Sözleşmeyle ilgili meseleler de bugün özellikle bulanık olabilir – bu nedenle ihtiyatla ilerlemek en iyisidir. Yazdığınız, gönderdiğiniz veya gönderdiğiniz her şeye dikkat edin, çünkü bunlar yanlış şekilde algılanabilir ve nihayetinde itibarınızı zedeleyebilir. Profesyonel konularda son derece aldatıcı bir etkiyle size yaklaşan biri de olabilir, bu nedenle sis perdelerinin ardından görmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Usta bir sezginiz var, ancak bugün o bile kaybolabilir.


Aslan Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Mali konular bugün seni son derece yapışkan bir duruma sokabilir, Leo. Venüs, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizin yörüngesinde dönerken, genellikle daha fazla bolluğu çekmenize yardımcı olur. Bununla birlikte, güneş varlıklarla ilgili sekizinci evinizde gizemli Neptün’ün karşısında dururken, size çok fazla kaynağa mal olacak korkunç bir iş kararı verebilirsiniz. Bugün hiçbir sözleşme meselesini kabul etmeyin ve kesinlikle müzakerelerden kaçının. Şimdi bir iş birliği veya ittifak kurmak, hesaplarınızı boşaltmakla sonuçlanacaktır. Dürüst olmak gerekirse, profesyonel bir şarlatan tarafından baştan çıkarılma sürecinde olabilirsiniz, bu yüzden dışarıdan mükemmel bir fikre sahip olmadan hiçbir şeye devam etmeyin.


Başak Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Uzun yıllar boyunca gizemli Neptün’ü gökyüzünde senden sakladın Başak. Bu, bazı iş ortaklarınızın ve iş ortaklarınızın yaratıcı, ruhsal veya aydınlanmış oldukları için sizin üzerinizde son derece olumlu bir etkisi olduğu anlamına gelir. Bununla birlikte, diğerleri muhtemelen aldatıcı, manipülasyona ve aldatmaya eğilimlidir. Bugün, görkemli Venüs burcunuzda dans ederken, Neptün tarafından doğrudan karşıt olarak zehirlenecek. Bu, iş ortaklıklarınızdan birinde önemli bir hayal kırıklığı veya utanç olabileceği anlamına gelir. Şimdi ortaya çıkan bir şey sizi şok edebilir ya da daha kötüsü itibarınızı lekeleyebilir. Bir şey çıkarsa, hasar kontrolü yapın ve aklınızı başınıza alın.


Terazi Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Yine karanlık bir gün senin üzerinde, Terazi. Uzun yıllar boyunca, çalışma projeleri ve istihdamdan oluşan altıncı güneş evinizde dönen gizemli Neptün ile yaşadınız. Bir yandan, bu, derinden tatmin edici hissettiren ilham verici, yaratıcı veya medya çalışmalarını çekmenize izin vermiş olabilir. Bununla birlikte, profesyonel yönünüz ve etrafınızdaki iş arkadaşlarınız söz konusu olduğunda, her zaman kafa karıştırıcı bir yerde olduğunuzu da hissetmiş olabilirsiniz. Bugün, iş yerinde bir skandal ortaya çıkabilir, hatta belki de iş arkadaşlarınızdan birinin sizin hakkınızda dedikodu yapmak veya kötü konuşmak için dışarı çıktığı bilgisi bile olabilir. Güneş onikinci sır evinizdeki Venüs, Neptün ile çatışırken, ofiste hayal kırıklığı ve utanç hissedeceksiniz. Fırtınayı atlatmak için kendinizi kontrol altında tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Akrep Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, yakın zamanda dolandırılmış olabileceğiniz için büyük bir utanç veya hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Seni geçmek asla akıllıca olmaz, ama sen bile bazen tamamen hesaplanmak yerine duygusal ve dürtüsel bir doğadan yola çıkıyorsun. Bugün, güneş enerjisi onbirinci evinizdeki profesyonel bağlantılar ve topluluklardaki Venüs, güneş beşinci evinizdeki gizemli Neptün’ün karşısında dururken, ağınızdaki birinin çalışmalarınızı ve fikirlerinizi çaldığını görebilirsiniz. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu da, kurt kılığına girmiş bir koyunun gizlice imajınızı zedelemesi ve karşılıklı profesyonel temaslarınızdan önce sizinle alay etmesidir. Acı derin hissedebilir, bu da sizi düşük benlik saygısı sarmalına gönderir. Bu sırada zihninizi tetikte tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Yay Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Bugün olası bir profesyonel hayal kırıklığına karşı dikkatli olun, Yay! Bu hafta ilerlerken gezegenler ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyor. Güneşin onuncu başarı evinizde size övgü ve başarı yağdıran Tatlı Venüs, gökyüzünde gizemli Neptün’e karşı koyarken bir sis perdesinin altına dökülecek. Zayıf yönlerinizden biri aniden ortaya çıktığı için bugün profesyonel bir utanç ortaya çıkabilir. Bu, halının altına süpürülmeyi umduğunuz önceki bir yanlış adımdan veya birinin sizi tuzağa düşürdüğü zor bir durumdan kaynaklanıyor olabilir. Dramada oynama. Bunun yerine, hasar kontrolü yapın ve sorundan öğrendiğinizi gösterin.


Oğlak Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Söylediğin, yayınladığın ve bugün başlattığın her şeyi izle, Oğlak. Aslında, her şekilde azami dikkatle ilerlemek en iyisidir. Uzun yıllar boyunca, güneş üçüncü iletişim evinizde gizemli Neptün’ü barındırdınız, muhtemelen en önemli mesajlarınızı nasıl iletebileceğiniz konusunda ilham verici fikirler getirdiniz. Bununla birlikte, muhtemelen neyin işe yarayıp neyin yaramadığını test etmek için bir deneme-yanılma denemesi yapmanıza da neden olmuştur. Bugün, güneş enerjisi dokuzuncu evinizdeki Venüs, Neptün ile karşıt açıda çatışırken, saldığınız bir şey size karşı son derece zararlı etkilere sahip olabilir. Sosyal medyadaki veya daha büyük ölçüde basındaki birinin sizin hakkınızda söyleyecekleri zarar verici şeyler olabilir. Hasar kontrolü ve alçakta yat.


Kova Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

İş finansallarınız bugün raydan çıkıyor olabilir, Kova. Aslında, paranız veya varlıklarınız hakkında ifşa olan bir dolandırıcılık, dolandırıcılık veya plan bile olabilir! Güneş enerjisi sekizinci evinizde dönen Venüs ile ikinci güneş evinizdeki gizemli Neptün ile karanlık bir muhalefette çarpışırken, bir şeylerin ters gittiğini göreceksiniz. Tüm banka hesaplarınızı taradığınızdan emin olun çünkü muhtemelen bilmediğiniz bir ücret veya para çekme işlemi bulabilirsiniz. Şikayet için arayın ve geri alın. Ancak, şans eseri masanın altında bir şey yapıyorsanız, bunun bugün sizi son derece zararlı bir şekilde ısırmak için geri geldiğini görebilirsiniz.


Balık Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün yoğun bir çapraz ateş içinde olacaksınız, Balık. Uzun yıllar boyunca, modern gezegen yöneticiniz Neptün’ü burcunuzda barındırdınız. Bu size muazzam bir yaratıcılık, hassasiyet ve parlaklık getirdi. Bununla birlikte, zafer için yazılmamış birçok profesyonel yol veya plandan geçmenize de neden oldu. Güneş iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde gökyüzünde yörüngede dönen Tatlı Venüs, genellikle birlikteliklerinize büyük bir uyum getirir. Bugün, burcunuzda Neptün ile çatışırken, sizin veya bir partnerinizin tamamen dürüst olmadığını görebilirsiniz. Bu büyük bir utanç veya hayal kırıklığı getirebilir, bu yüzden maruz kalan sizseniz, sahip çıkın ve dürüstlükle ilerlemeye çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.