Günlük İş Burç Yorumları 21 Ağustos 2021

21 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 21 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Zihninizin dün yarıştığını hissettiyseniz, bugün harekete geçme günüdür! Bugün Mars, çalışma alanınızda devrim yaratmak için Uranüs ile birlikte çalışacak ve bu da sizi finansal olarak etkileyebilir. Ani gerçekleşmeler, yenilikçi projeler veya finansal fırsatlar konusunda harekete geçme zamanı. Şimdi çalışma durumunuzu yenileme zamanı! Belki de bu, nihayet yapılacaklar listenizdeki tüm profesyonel hedeflerinizi gerçekleştirmek için yeni bir düzenleme yöntemi veya yenilikçi bir yol deniyor. Daha tatmin edici bir profesyonel fırsat aramak için ihtiyacınız olan destek bile olabilir.


Boğa Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün biraz ezilmiş hissediyor olabilirsiniz. Ay, kariyeriniz ve tanınmanız söz konusu olduğunda güveninizi ciddi şekilde kıran Satürn ile aynı hizada. Kariyer yolunuz bugün kötü ruh halinizin nedeni olabilir. Kariyerinizde olmak istediğiniz yerde olmayabilirsiniz. Kendinizi sektörünüzdeki diğer kişilerle bile karşılaştırabilirsiniz, bu da ruh halinizi daha da düşürür. Neyi başardığınızı düşünmek için bir adım geri atın ve herkesin kendi profesyonel yolculuğunda olduğunu kendinize hatırlatın. Oraya gideceksin, Boğa!


İkizler Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Son birkaç gün içinde işinizden bir adım geri atmış olabilirsiniz. Belki biraz izin aldınız veya stresinizi azaltmak için görevlerinizi tamamlamak için kendinize daha fazla zaman verdiniz. Artık dinlenmek için zamanınız olduğuna göre, kendinizi eziyete geri dönmeye daha hazır hissediyorsunuz! Mars, bugün Uranüs ile uyum içinde buluşuyor ve size çok ihtiyaç duyduğunuz ilham verici aksiyon desteğini veriyor. İşlerin hızına geri dönmek için bugünün astrolojik enerjisini kullanın. Gününüzden en iyi şekilde yararlanmak için, daha üretken olmak için bir yapılacaklar listesi oluşturmayı düşünün.


Yengeç Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Geçtiğimiz birkaç gün içinde profesyonel ağlarınızı genişletmek ve profesyonel sosyal medya profillerinizi temizlemek için zaman ayırmış olabilirsiniz. Özgeçmişlerinizi güncellemenin, profesyonel bağları yeniden doğrulamanın ve hatta ağ gruplarına girmenin zamanı gelmişti. Artık Mars bugün Uranüs ile buluşacak, sonunda çabalarınızın karşılığını görebilirsiniz! Bugün, sektörünüzdeki tanınmış bir kişiyle bağlantı kurma fırsatı veya hatta önemli bir ağ oluşturma etkinliğine davet gibi, meyve vermekte olan bir fırsatı vurgulayabilir. Ne olursa olsun, her fırsata “evet” deyin!


Aslan Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Son birkaç gün içinde profesyonel bir risk almayı düşünmüş olabilirsiniz. Mars bugün Uranüs ile buluşuyor, şimdi ilham alma ve harekete geçme zamanı! İşyerinde almayı düşündüğünüz yaratıcı risk ne olursa olsun, büyük bir getirisi olabilir. Kariyer yolunuzu ilerletebilir, finansal olarak bol olabilir ve hatta size güven artışı sağlayabilecek tanıtımlar alabilir. Ama denemeden asla bilemezsiniz! Bir inanç sıçraması yapmak için bugünün astrolojik enerjisini kullanın. Sizi profesyonel olarak oldukça sıra dışı bir şeye götürebilir.


Başak Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

İş biraz duygusal bir boşalmadır! Ay Satürn ile hizadayken, günlük iş yerinizde duygusal bir gerginlik var. Duygusal olarak ezilmiş, hatta kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz, bu da işteki üretkenliğinize yansıyor. Belki işin içinde veya dışında bir şeydir. Her iki durumda da, momentumunuz katlanarak yavaşlıyor. Stres çok fazla oluyorsa, uzaklaşmak için bir dakikanızı ayırın. İş yerindeki stresten duygusal olarak kurtulmanın zamanı gelmiş olabilir. Özellikle işiniz çok fazla olduğunda duygusal sağlığınıza öncelik verin.


Terazi Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Kendinizi boğulmuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Ay, yaratıcı sürecinizi engelleyen Satürn ile aynı hizada. Mutlu olmak yerine, her zamankinden daha stresli hissediyor olabilirsiniz. Bir proje veya görevle yaratıcı olmanın zor olduğu bir gün olabilir. Yenilikçi benliğiniz, iş günü devam ederken sorunlarla başa çıkmakta zorlanabilir. İş yerindeki sorumluluklarınız üzerinde stresle daha fazla meşgul olabilirsiniz. İş yerinde üretkenliğinizi ciddi şekilde etkileyebilecek hafif yürekli bir akıştan yoksun olabilirsiniz.


Akrep Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, özel hayatınızı profesyonel hayatınızdan ayırmak zor olabilir. Ay, şu anda ev hayatınıza odaklanan Satürn ile aynı hizada. Kariyerinizi, evinizi ve ailenizi dengelemeye çalışırken duygusal olarak bunalmış hissedebilirsiniz. İşten ve evde işten ayrılmak zor olabilir. İş-yaşam dengenizin olmadığını veya birinin diğerini ciddi şekilde etkilediğini fark edebilirsiniz. Gün geçtikçe, iş-yaşam stresleriniz üzerinde çalışmak için zaman ayırın. Çizgiyi ne zaman çizeceğinizi bilin.


Yay Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Yay, bugün konuşmada ne zaman geri adım atacağınızı bilin. Ay, iletişiminizi gergin duygularla renklendiren Satürn ile aynı hizada. İş gününüz ilerledikçe, iş arkadaşlarınızla sohbet ederken kendinizi duygusal olarak daha fazla yatırım yaptığınızı görebilirsiniz. Kendinizi bir iş arkadaşınıza savunma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hareketinizi, inovasyonunuzu veya düşünce süreçlerinizi kimseye açıklamak zorunda değilsiniz. Ayrıca istemiyorsanız herhangi bir eleştiriyi dinlemek zorunda değilsiniz. Bugün iş yerinde tartışmak yerine diyalog kurmayı unutmayın.


Oğlak Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Finansal stresörler önde! Ay, finansal durumunuza gergin bir duygusal vurgu yapan Satürn ile aynı hizada. Bu dönemde finansal olarak stresli hissedebilirsiniz. Belki işte çalışma saatleriniz kesildi veya şu anda tedarik ettiğiniz iş için yeterince tazminat almadığınızı hissediyorsunuz. Her iki durumda da, finansal stres etkenleriniz işteki mevcut konumunuzla bağlantılıdır. Bütçenizi korumanın yeni, yenilikçi yollarını bulmak için kendinizi bir rutinden çıkarmanın zamanı gelmiş olabilir. Çantayı güvenceye almak için profesyonel fırsatlar aramaktan korkmayın!


Kova Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Bugün beklediğinizden daha duygusal olabilir, Kova. Ay, kendinizi nasıl gördüğünüzü duygusal olarak vurgulayan Satürn ile aynı hizada. İş yerinde belli bir şekilde karşılaşmak isteyebilirsiniz. İdeal olarak, kendinizi her zaman kalıpların dışında düşünen benzersiz, ilginç iş arkadaşı olarak tasavvur edebilirsiniz. Ancak, bugün güveniniz neredeyse darbe almış gibi. Kendinizi işinizde nasıl sunduğunuzdan veya iş arkadaşlarınızın sizi nasıl gördüğünden emin olamazsınız. Çalışma ortamınızı nasıl olumlu yönde etkilediğinizden emin olun!


Balık Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün daha içe dönük bir yaklaşım gerektirebilir! Ay, yeteneklerinizi ve zayıflıklarınızı nasıl sergilediğinizi duygusal olarak etkileyen Satürn ile aynı hizada. Özellikle iş arkadaşlarınız yenilik için size güvendiğinde, gün boyu kendinizden emin olmayabilirsiniz. Masaya çok şey kattığınızı bilseniz de, üretkenliğiniz bugün biraz düşebilir. Eşsiz bakış açınızı veya onarıcı problem çözme becerilerinizi öne çıkarma güveninden yoksun olabilirsiniz. Bugün iş yerinde biraz daha içe dönük olmak iyi bir fikir olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.