Günlük İş Burç Yorumları 17 Ağustos 2021

17 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 17 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Geç saatlere kadar, iş zorluk eksikliğinden dolayı biraz durgun olabilir. Koç, işinizin zirvesindesiniz, bu da işteki ivmeyi korumanıza yardımcı oluyor. Ancak, özellikle bugün Mars’a gergin bir şekilde bağlanan Ay ile bir çıkışınız olmayabilir. İşyerinde üstesinden gelmek için yeni bir meydan okuma umuduyla duygusal olarak huzursuz ve kararsız hissedebilirsiniz. Neyse ki, Venüs bugün Terazi’ye giriyor ve etkilemek için yeni potansiyel bağlantılar ve iş anlaşmaları getiriyor. Bu kozmik kokteyl, iş anlaşmalarını, müzakereleri ve sözleşmeleri sonuçlandırmak için mükemmel bir meydan okumadır.


Boğa Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

İş yerinde karşı konulmaz olmak üzeresin Boğa! Venüs bugün Terazi’ye giriyor ve günlük işlerinize tatlılık, çekicilik ve şans getiriyor. Venüs yanınızdayken, iş kişiliğiniz oldukça çekici. İş arkadaşlarınızı size yardım etmeye veya sizin için bir iyilik yapmaya ikna etmek için Venüs zarafetini kullanabilirsiniz. Venüs büyüsü, yönetiminizi veya müşterilerinizi etkilemenize yardımcı olabilir. Şimdi mümkün olan en iyi izlenimi yaratmak için toplantıları ve röportajları planlamanın zamanı geldi. Hatta beklenmedik bir nakit akışı bile getirebilir. Venüs enerjisinin tadını çıkarın!


İkizler Burcu
17 Ağustos 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Sihrini yapmaya hazır mısın? Venüs bugün Terazi’ye giriyor, sizi yaratıcılık, keyifli bir tavır ve neşeli bir mizaçla süsliyor. İş yerinde özellikle şanslı biri olarak karşılaşabilirsiniz – özellikle de sihrinizi projeler ve görevler üzerinde çalıştırabiliyorsanız. Şimdi profesyonel görevlerinizle yenilikçi olmak için harika bir zaman. İş e-postalarını düzenlemekten Powerpoints’e ve başkalarıyla konuşma şeklinize kadar projelerinize özel bir dokunuş eklemek için Venus’ün büyüleyici zarafetini kullanın. Venüs’ün büyüsüne kapıldığınızda, enerjiniz iş yerinde bulaşıcı olacak!


Yengeç Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, gününüzü devam ettirmek için özellikle endişeli hissediyor olabilirsiniz. Ay gergin bir şekilde Mars’a bağlanıyor ve size günlük görevlerinizi halletmek için huzursuz bir aciliyet hissi veriyor. Bu, son teslim tarihleri belirlemenize ve hatta önceden hazırlanmanıza yardımcı olurken, aynı zamanda gezinmesi zor bir enerji olabilir. Gün için yapacak herhangi bir göreviniz veya ulaşmanız gereken bir hedefiniz yoksa, huzursuz doğanız üretkenlikten yoksun olabilir. İş yerinde momentumunuzu korumak için gün boyunca fiziksel olarak meşgul olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Aslan Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Venüs bugün Terazi burcuna geçtiğinde, çevrenizdeki en flörtöz iş arkadaşı siz olacaksınız! Venüs, özellikle yakın topluluklarınızda iletişim becerilerinizi vurguluyor. Venüs sosyal olarak becerikli, belagatli ve konuşkan olduğundan, herhangi bir konuşmanın zahmetsizce akmasını bekleyebilirsiniz. Şimdi, korktuğunuz toplantıları planlamak veya yönetimle gerekli görüşmeleri yapmak için harika bir zaman. Hatta röportaj yapmak için harika bir zaman olabilir! Venüs sizi çok tatlı konuşkan biri haline getirecek, bu da profesyonel konuşmalarınızda başarı için güvenle ilerlemenize yardımcı olacak!


Başak Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Başınıza biraz şans gelmesine hazır mısınız, Başak? Venüs bugün Terazi’ye girdiğinde, küçük fayda, finansal bolluk getirmek için sizin lehinize çalışmaya başlar. Emeklerinizin karşılığını aldığınızı fark edebilirsiniz. Tüm uzun saatler, kapsamlı projeler, son teslim tarihleri ve daha fazlası, Venüs çabalarınız için sizi ödüllendirmek için burada olduğu için meyvelerini vermeye başlayacak. Venüs sizi finansal olarak etkileyecek – bu nedenle fazla mesai ücretiniz, finansal fırsatınız ve hatta beklenmedik bir ikramiyenin yolunuza çıkacak! Finansal başarılarınızın tadını çıkarın.


Terazi Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Bugün tamamen işyerinde görünüşe ayak uydurmakla ilgili. Ay, Mars’a gergin bir açıda, gizli benliğiniz ile yakın çevrenizde nasıl hareket ettiğiniz arasında gerilim yaratıyor. Bugün amacınızı aktarmanın özellikle zor olduğunu hissedebilirsiniz. Profesyonel konuşmalar genellikle olduğu gibi hedefi vurmayabilir veya bir iş arkadaşınızla yaptığınız konuşma ters gidebilir. İletişim gerginliğini hissetmesine rağmen, Venüs burcunuza geçecek ve bu da küçük anlaşmazlıkları veya hataları düzeltmenize yardımcı olacaktır.


Akrep Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Para akılda! Ay, iş yerindeki son performansınıza yansıyabilecek mali durumunuza ve bütçenize dikkatinizi çekiyor. Tazminatınızın doğrudan iş kalitenizi, tamamladığınız görevleri yansıtmadığını ve hatta hissettiğiniz stresle eşleşmediğini hissedebilirsiniz. Ay, Mars’a gergin bir şekilde bağlandığından, finansal olarak sıkışık hissedebilirsiniz, bu da yapmak istediğiniz bir hayalinizi veya hedefinizi erteleyebilir. Maaşınız için ne kadar iş yaptığınızı veya zam için ek iş alıp alamayacağınızı yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir!


Yay Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Yay burcu, kariyer yolunuz ve başarılarınız kendinizin gerçek bir yönünü yansıtıyor mu? Ay burcunuzdayken, özellikle güvensiz hissediyor veya şu anda nasıl karşılaştığınızın farkında olabilirsiniz. Farklı görünmek veya olağanüstü bir şeyle tanınmak arzusu olabilir. Ay gergin bir şekilde Mars’a bağlanıyor, profesyonel benliğiniz ile ideal benliğiniz arasında bir itme ve çekme var. Şimdi, tanıdığınız başarılardan tutunduğunuz endüstri standardına kadar profesyonel kişiliğinize ince ayar yapma zamanı.


Oğlak Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Parlama zamanı, Oğlak! Venüs bugün lüks, büyüleyici Terazi’ye giriyor ve kariyerinize ve başarılarınıza sosyal açıdan zarif bir parlaklık katıyor. Yanınızda Venüs varken, bu zamanda özellikle manyetize oluyorsunuz. Profesyonel kişiliğiniz oldukça sosyal bir kelebek olabilir, bu nedenle bu, profesyonel ağınızı genişletirken eski bağlantıları doğrulamak için ideal bir zaman olabilir. Bu süre zarfında profesyonel başarılarınız için daha kolay tanınabilirsiniz. Venüs, kariyer yolunuzda ilerlemenize yardımcı olabilecek bir akıl hocası veya rehber bile getirebilir!


Kova Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Kova, istemeden çalışma durumunuzu biraz fazla okuyor olabilirsiniz. Ay, profesyonel bağlantılarınıza, gruplarınıza ve hayallerinize dikkat çekiyor. Bu süre zarfında bu profesyonel yönlerde özellikle hassas veya güvensiz hissedebilirsiniz. Ay gergin bir şekilde Mars’a bağlandığından, bu artan hassasiyet ve paranoya yanlışlıkla profesyonel umutlarınızı ve uzun vadeli başarı hayallerinizi engelleyebilir. Biraz paranoyak hissediyorsanız veya iş arkadaşlarınızın sizi almaya geldiğini düşünüyorsanız, bugün bir adım geri atın. Kendinize odaklanın ve hassasiyetinizi kontrol altında tutun!


Balık Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Bugün, profesyonel yolculuğunuzu yansıtmak için çağrılmış hissedebilirsiniz. Ay, kariyer yolunuzu ve başarılarınızı aydınlatıyor – bunların geçmişini, bugününü ve geleceğini odak noktası haline getiriyor. Yıllar boyunca kariyerinizi önemli ölçüde etkileyen insanlara giden yoldaki tüm tümsekleri düşünebilirsiniz. Ay, Mars’a gergin bir şekilde bağlandığından, odak haline gelen bir ilişkiler, anlaşmalar ve sözleşmeler teması var. Kariyerinizin bir sonraki bölümüne girerken nostaljinin ortaya çıktığını fark ediyor olabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.