Günlük İş Burç Yorumları 16 Ağustos 2021

16 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 16 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, eğer bir gün içinde çok sayıda işi başarabilen biri varsa, o sensin! Merkür, Venüs ve Mars’a sahipsiniz, size gün boyu iş yerinde öğütmek için ihtiyacınız olan ivmeyi veriyor. İş yerindeki çılgın üretkenliğinizin nedeni Mars olduğundan, bugün enerji artışı için Mars’a teşekkür edebilirsiniz! Venüs, herhangi bir iş anlaşmasını tatlandırmanıza, harika bir izlenim bırakmanıza ve hatta iş arkadaşlarınızı büyüleyici bir şekilde sizin için bir iyilik yapmaya ikna etmenize yardımcı olabilir. Son olarak, Merkür, operasyonunuzun arkasındaki beyin gücüdür. Hep birlikte, başarı için kozmik bir kokteyliniz var!


Boğa Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Günün erken saatlerinde, şimdiye kadarki kariyerinizi tüm yönleriyle değerlendirirken biraz gergin hissedebilirsiniz. Ay sihrini iş anlaşmalarınız, düzenlemeleriniz ve bağlantılarınız üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte, özellikle ay Jüpiter’e gergin bir açıda olduğu için, kariyerinizin bu tür yönleriyle ilgili biraz paranoyak ve huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Ay ve Jüpiter, hangi sözleşmelerin, anlaşmaların ve bağlantıların uzun vadeli kariyer gelişimini desteklediği konusunda anlaşmazlığa düşüyor. Gözlemleyin, ancak bugün sahip olduğunuz herhangi bir anlaşma veya bağlantıya göre acele etmeyin.


İkizler Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, hızlı ve zihinsel olarak ustasınız – özellikle de eğlenecek yeni materyalleriniz olduğunda. Ancak son zamanlarda, işte biraz sıkılmış ve huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Ay, çalışma alanınıza dikkat çeker ve sizden zihinsel veya entelektüel olarak neyin dönüştürülebileceğini düşünmenizi ister. Ay, bugün Jüpiter ile aynı fikirde olmadığı için, kendinizi emin değil ama günlük rutininizle ilgili bir şeyleri değiştirmeye hazır hissedebilirsiniz. İş yerinde eğlenmek için başvurabileceğiniz yeni projeleri, görevleri, sertifikaları veya kariyerinizin yönlerini araştırmak için bugün kullanın.


Yengeç Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bugün işte beklenmedik bir üretkenlik artışı elde edebilirsiniz, Yengeç! Ay, Yay burcuna günün ilerleyen saatlerinde girerek, işte parlak ve olumlu bir bakış açısı getiriyor. Bu yeni ay büyüsü ile tutumunuz iyimser bir şekilde genişliyor. Günlük görevlerinize daldığınızda, son teslim tarihlerini ve bitiş tarihlerini zamanından önce karşılamanıza yardımcı olabilecek bir enerji artışı yaşayabilirsiniz. Yakalama, çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırmak ve görevde kalmak değildir. O gün için karşılamak için önemli hedeflerin bir yapılacaklar listesi yapın!


Aslan Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Leo, hepiniz iyi vakit geçirmek üzeresiniz! Öyleyse neden işte iyi vakit geçirmiyorsunuz? Ay bugün biraz daha geç Yay burcuna geçtiğinde, kendinizi tam bir şakacı gibi hissedeceksiniz. Görevde kalmak biraz zor olabilir – özellikle de sıradan bir şey üzerinde çalışıyorsanız. Gün boyunca üretken ve neşeli kalmak için, ayın mutlu-şanslı doğasına yaslanın! Profesyonel motivasyonunuzu sürdürmek için komik bir podcast veya eğlenceli bir çalma listesi dinlemek gibi bir proje üzerinde çalışırken biraz eğlenceyi dahil etmeye çalışın.


Başak Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bugünün hatırlatması, konuşmadan önce düşünmektir. Başak, doğru zamanda doğru yorumu yapmak için çok uğraşıyorsun. Ay gergin bir şekilde Jüpiter’e açı yaptığında, profesyonel konuşmalarınızın isabetli olmadığını görebilirsiniz. İşyerinde bazı yönleri iyileştirme umuduyla eleştiri veya geri bildirimde bulunabilirsiniz, ancak bu şekilde alınmayabilir. Herhangi bir şey varsa, onun hakkında yorum yapmaktansa iş gününüz boyunca neler olduğunu gözlemlemek akıllıca olacaktır. Her zaman bugünü yansıtabilir, ardından gerekirse yarın yorum yapabilirsiniz.


Terazi Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

İş-yaşam dengesi çok önemli, Terazi! Akılda para var ama serbest bırakma arzusu da öyle. Ay bugün gergin bir şekilde Jüpiter’e açı yaptığında, mali açıdan sorumlu olanı yapmak ile kaygısız, eğlenceli olanı yapmak arasında sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Bir yandan, bir görevde veya projede acele etmek isteyebilirsiniz. Öte yandan, saçmalayarak ertelemek isteyebilirsiniz. Orta yolu bulmak için, tükenmişliği ve ertelemeyi önlemek için ara vererek gün boyunca başarmak için küçük hedefler belirleyin. Artık uygun bir iş-yaşam dengesine sahip olabilirsiniz!


Akrep Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, finansal olarak yeniden umutlu hissetmenin zamanı geldi! Mali olarak stresliyseniz, bugünün ay büyüsü size iyimser bir bakış açısı verebilir. Ay Yay burcuna girdiğinde, mali durumunuz üzerinde olumlu bir etki bekleyebilirsiniz. Yeni bir projeye başlamak veya hatta bir bonus almak gibi biraz ekstra para kazanmak için tesadüfi bir fırsat olabilir. Profesyonel olarak kazançlı fırsatlar aramak için ay büyüsünü de kullanabilirsiniz! Finansal girişimlerinizin sizi nereye götürdüğünü görmek için bugünün enerjisinin geniş akışına yaslanın.


Yay Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Bugün kendinizi özellikle bilinçli hissediyor olabilirsiniz. Ay burcunuza girdiğinde, özellikle iş yerinizdeki güvensizlikleriniz konusunda duygusal olarak yükselmiş hissedebilirsiniz. Ay, gününüze devam etmek için size cesaret verebilirken, işte profesyonel standartları karşılayıp karşılamadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla, yönetimle ve hatta müşterilerle konuşurken biraz güvensizlik olabilir. İş yerinde sevilip sevilmediğinizi veya iyi bir iş yapıp yapmadığınızı merak edebilirsiniz. Çeneni yukarıda tut, Yay. Harika olduğunu zaten biliyorsun!


Oğlak Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, her zaman ileriyi düşünüyorsun. Ay, bugün hayallerinizin ve bağlantınızın profesyonel yönünü yansıtmanızı istiyor. Bugün, özellikle kurulan bağlantıların yardımıyla, mali durumunuz ve kariyer hayallerinizle ilgili hedefler belirlemek için motive olabilirsiniz. Bununla birlikte, ay Jüpiter’e gergin bir açıdadır, bu da hedeflerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair bir fikriniz olsa da, her bir hedefin sizi finansal olarak nasıl etkileyeceğini düşünmeniz gerektiğini ima eder. Hedeflerinizi yansıtmak için biraz zaman ayırın ve her birinin mali açıdan başarılı olmasını sağlayın!


Kova Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Kariyer yolunuz ve profesyonel başarılarınız gerçek sizi, Kova’yı yansıtıyor mu? Ay, profesyonel kilometre taşlarınızı ve ilerlemelerinizi tanıtıyor. Ne yayınlanırsa duyurulsun, yine de spot ışığında kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Ne de olsa ay, Jüpiter’e gergin bir şekilde bağlanıyor, bu da profesyonel olarak tanıdığınız şeyle bir birey olarak kim olduğunuz arasında biraz gerginliğe neden oluyor. Profesyonel kişiliğinizi otantik benliğinize uyacak şekilde değiştirmek istiyorsanız, düşünmenin zamanı geldi. Mümkünse, kariyerinizin dışında bireyselliğinizi yeniden doğrulamak için halkın gözünden uzak durun.


Balık Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Spot ışığına hazır mısın, Balık? Ayın bugün Yay burcuna girmesiyle birlikte, kariyer yolunuz ve halka açık henüz profesyonel olmayan kilometre taşlarınız üzerinde bir ay vurgusu olacak. Duygusal olarak yükselmiş hissedebilir – özellikle de ilgi odağı olmaya alışkın değilseniz. Mesleki başarılarınız için tanınmaktan veya sektörünüzde veya alanınızda adınızı bilen başkalarından, şu veya bu şekilde bir gecede neredeyse havaya uçtuğunuzu görebilirsiniz. Mesleki fırsatlarınızı genişletmeye çalışıyorsanız, lehinize çalışabilir. Spot ışığın tadını çıkarın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.