Günlük Burç Yorumları 8 Ağustos 2021

8 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 8 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bunun başka yolu yok, Koç. Öncü olmak, korkusuz olmak ve bireyselliğinize derinden odaklanmak için doğdunuz. Bu unsurları onurlandırmak için, hediyelerinizi paylaşmaya istekli olmalısınız. Gösteriyi durduran Leo’daki yeni ay ortaya çıkarken, Pazar günü gökyüzü size bu doğal potansiyeli hatırlatmak için çalışır. Önümüzdeki haftalarda kendi sahnenize çıkıp korkusuzca parıldamak için yeni bir anlatı geliştirmek için bu güçlü enerjiyi kullanın.


Boğa Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Kozmos bir süredir seni ilgi odağında tutuyor, Boğa. Kucaklamaya başladığınız tüm değişiklikler, ayaklarınızın altına dikilmiş topraklanmış, güvenli bir temele sahip olmanızı gerektirir. Kalp merkezli Aslan burcundaki yeni ay ortaya çıkarken Pazar günü gökyüzü bu hikayede yeni bir bölümün habercisi. Bu ay tutulması, önümüzdeki haftalarda evinizde, ailenizde ve iyileşmemiş duygusal hikayelerinizde yeni gelişmeler getiriyor.


İkizler Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Yeni araziye taşınmaya başlamak için tam donanımlısın, İkizler. Bugünün gökyüzü tutkulu Aslan burcunda yeni ayın gelişini müjdeliyor ve sizi önümüzdeki haftalarda yeni eğitimler geliştirmeye başlamanız için cesaretlendiriyor. Sesini nasıl paylaştığınız ve hikayenizi nasıl anlattığınız konusunda yeni bir şey gelişmeye başlıyor. Bu, yeni derslere başlamak ve proje yazmak için yılın en iyi ay tutulması!


Yengeç Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Evren seni uzun zamandır ortaklığın derinliklerini keşfetmeye zorluyor, Yengeç. Şu anda bulunduğunuz yerden ne kadar büyümeye katlandığınızı tam olarak anlamak zor. Bugünün gökyüzü, kendine odaklı Aslan’da yeni ayın ortaya çıkışını görüyor ve dikkatinizi kendi arazinize geri çekiyor. Bu ay tutulması, takip eden haftalarda kazanç, finans ve özgüven artışı konusunda yeni gelişmeler getiriyor.


Aslan Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Yılın en önemli aylarından biri kapınıza geldi Leo. Pazar günü gökyüzü, burcunuzda gerçekleşen yeni ayın ortaya çıkışını getiriyor. Yılda bir kez gerçekleşen bu fenomen size benlik, kimlik ve ifade duygunuzla bağlantınızı derinleştirme şansı sunuyor. Kendinizi ilk sıraya koymaya istekli olduğunuz sürece, önümüzdeki haftalarda tüm bu alanlarda gelişmeler olacak.


Başak Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Kendi dış dünyasını bu kadar yüksek standartlarda tutan biri için, içeride işlerin ters gitmesine izin verme eğilimindesiniz – Başak. Yılın bu zamanı bu ikilemi aydınlatmaya meyillidir ve sizi ruhsal bir temizlik yapmaya teşvik eder. Kendine odaklı Aslan burcundaki yeni ay, önümüzdeki haftalarda serbest bırakma ve yenilenme konusunda yeni gelişmeler getirdiğinden, Pazar günü gökyüzü ihtiyacınız olan balsamı sunar.


Terazi Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, samimi bire bir ilişkiler kurmaya yabancı değilsiniz. Ama bir grupla bütünleşmeye çalıştığınızda nasıl bir başarı elde edersiniz? Bugünün gökyüzü cesur Aslan burcunda yeni ayı müjdeliyor ve önümüzdeki haftalarda daha büyük sosyal dünyanıza yeni gelişmeler getiriyor. Bu ay, size arkadaşlıkları tatlandırma ve ağınızı genişletme fırsatı sunarken, uzun vadeli hedef belirleme için de idealdir.


Akrep Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Artık geriye bakmak yok, Akrep. Kariyer cephesinde yeni bir alanı benimsiyorsunuz ve işleri halletmek için korkusuzca burada ve orada ilgi odağı olmanız gerekiyor. Bugünün gökyüzü, yaratıcı bir şekilde güçlü Aslan’da yeni ayın gelişini getiriyor ve önümüzdeki haftalarda itibarınıza ve kariyerinize yeni gelişmeler getiriyor. Şimdi büyük hayaller kurmanın ve tasavvur ettiğiniz şeyin peşine düşmenin zamanı geldi.


Yay Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, geri adım atmak ve büyük resmi görmek için doğal bir yeteneğe sahipsiniz. Evren şimdi size bu kıskanılacak beceri setini hatırlatmak ve ona yeni gelişmeler getirmek istiyor. Korkusuz Aslan burcundaki yeni ay bugün geliyor ve önümüzdeki haftalarda seyahat, eğitim ve felsefi düşünceler etrafında yeni fırsatlar getiriyor. Yeni araziye bir inanç sıçraması yapmaktan korkmayın.


Oğlak Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu insanları, kendi duygusal derinliklerine inmekte ve kendi yaralarını iyileştirmekte her zaman rahat değildir. Geçmişe değil geleceğe odaklanmak için buradasınız. Yine de, Pazar günkü gökyüzü, Aslan’da kalp merkezli yeni ayın gelişini görüyor. Bu ay aylığı, yakınlık cephesinde gelişmeler getiriyor, mevcut ortaklık hikayenizde oyundaki derin içsel çalışmaları ortaya çıkarmanıza ve keşfetmenize yardımcı oluyor.


Kova Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü yılın en önemli anlarından biri olan Kova’yı ayağınıza getiriyor. Bağ oluşturmaya yönelik işlevsel bir yaklaşım geliştirmek söz konusu olduğunda, zil sesini atlattınız. Şimdi, o arenaya yeni gelişmeler getirmenin zamanı geldi. Yeni ay, bugün kalpleri iyileştiren Aslan burcuna geliyor ve mevcut ilişki hikayenize yeni anlatılar getiriyor. Kendinizi ortaya koymak için yılın en iyi zamanı!


Balık Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bir Balık olarak, inanılmaz hayal gücünüzü dünyaya getirmek ve ona biçim ve işlev vermek için buradasınız. Pazar günü gökyüzü, kendini ifade eden Leo’da yeni ayın gelişini görüyor ve size zanaatınız ve sağlığınızla daha derin bir ilişki kurma şansı sunuyor. Önümüzdeki haftalar iş alanında yeni gelişmeler sunuyor ve egzersiz, diyet ve genel sağlıkla daha iyi bir ilişki kurmanıza yardımcı oluyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.