Günlük Burç Yorumları 29 Ağustos 2021

29 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 29 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bu sabah aracına yönelmek için yeterli enerjin var, Koç. Sabit Boğa ayının zihinsel olarak keskin Merkür ile hizalanması, özellikle yazılı veya sözlü kelime gerektiren yeteneklerinizi harekete geçirmeyi kolaylaştırır. Daha sonra ay, oyuncu İkizler’e dalar ve sizi yerel çevrenizde hareket bulmaya teşvik eder. Luna’nın buradaki varlığı, telefon görüşmelerini, e-postaları veya işaretlenmiş diğer konuşmaları takip etmeye teşvik ediyor.


Boğa Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Bugün sesiniz duyulsun Boğa. Ayın burcunuzdaki varlığı, kendinizi ifade etmenize karşı hoş bir güven artışı sağlar ve onun haberci Merkür ile sorunsuz bağlantısı, hikayenizi paylaşmanızı kolaylaştırır. Daha sonra, ay, çok yönlü İkizler’e uçar ve odağınızı mali durumunuzun mevcut durumuna yönlendirir. Unutulmuş yeteneklerle yeniden bağlantı kurmayı ve onları hayata döndürmeyi hedefleyin.


İkizler Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, dualiteyi keşfetmeye adanmış bir dünyada yaşıyorsunuz. Pazar günü gökyüzü bu anlatıya dokunuyor, çünkü günlerinin ilk kısmı içe dönük Toros ayı tarafından renkleniyor. Luna’nın Merkür ile pürüzsüz bağlantısı, hafta sonu olayları hakkında konuşmayı ve buna göre sindirmeyi kolaylaştırır. Daha sonra, ay burcunuza atlar ve özgüven ve kimlik duygunuza yeniden enerji verir.


Yengeç Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Pazar günü, Yengeç burcunda hedeflerinize doğru bir kez daha sağlam bir adım atmanıza izin verin. Potansiyelinizi sessizce çiğniyorsunuz ve hamle yapmak için bekliyorsunuz. Topraklanmış Boğa ayı, günün ilk yarısını düşünceli Merkür ile geçirerek bol beyin gücü ve iletişim yetenekleri sağlar. Daha sonra Luna, yalnızlığı ve onarıcı eylemi teşvik ederek düşünceli İkizler’e dalar.


Aslan Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Evren, enerjini emellerine adaman için seni zorluyor, Leo. Tüm hafta sonu enerjinizi kariyerinize ayırmış olsanız bile, kendinizi teslim olmadan önce son bir hamle yapmak zorunda bulabilirsiniz. Yetenekli Boğa ayının Merkür ile buluşması, ileriye dönük ivme için hızlı düşünmeyi ve destekleyici konuşmaları kolaylaştırır. Daha sonra Luna, baş döndürücü İkizler’e geçerek eğlenmeyi ve topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmayı hatırlamanıza yardımcı olur.


Başak Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Pazar gününü başarılı kılmak için ihtiyacın olan her şeye sahipsin Başak. Topraklanmış Boğa ayı, sabahı yönetici gezegeniniz haberci Merkür ile destekleyici bir ittifak içinde geçirir. Bu eşleştirme, kolay iletişim, kararlı eylem ve net kendini ifade etme imkanı sunar. Daha sonra ay, çok yönlü İkizler’e dalar ve kariyer yörüngenizde dönen güncel hikayelere odaklanmanıza yardımcı olur.


Terazi Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Odağınızı bugün yakın ilişkilerinize yönlendirin, Terazi. Konu ne kadar savunmasız olursa olsun, bir şey iyileşmek istiyor. Gevşek Boğa ayının haberci Merkür ile düzgün hizalanması, genellikle tüyleri diken diken eden her şeyi zarafet ve uzlaşmacı bir tavırla tartışmayı kolaylaştırır. Daha sonra Luna, eğlenceli İkizler’e atlar, ruh halini önemli ölçüde yükseltir ve alışılmadık bir arazide macerayı teşvik eder. Konfor alanınızdan çıkın ve hareketi geliştirin!


Akrep Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Akrep, günün ilk yarısında diğer insanlarla önemli bağlantılar kurmanız kolaydır. Bir arkadaşlığı düzeltmek veya ortaklıklarda savunmasız bir konuyu açmak için doğru anı bekliyorsanız, kararlı Boğa ayının etkileyici Merkür ile bağlantısının sağladığı yatıştırıcı enerjiyi kullanın. Daha sonra Luna, içine kapanık bir ruh halini ve yakın temasları teşvik ederek düşünceli İkizler’e geçer.


Yay Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzünün altında kendinize son bir hamle yapın, Yay. Fırsatlarınızı genişletmenizi umarak o oku gökyüzüne doğru hedefliyorsunuz ve evren size sağlamayı bekliyor. Boğa ayının zihinsel olarak keskin Merkür ile hizalanması, ayın glib’e girişi İkizler, odağınızı yakın ortaklıklarınızın mevcut durumuna yönlendirmeden önce, iletişim ve yazma çabalarının özellikle pürüzsüz olmasını sağlar.


Oğlak Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, kendinizi tamamen rahatlatmanız zor olabilir. Pazar günü gökyüzü, kolay giden Boğa ayı etkileyici Merkür ile aynı hizada olduğundan, oraya ulaşmanıza yardımcı olmak için çalışır. Bu eşleştirme, yalnızca koltuğunuzun rahatlığında eğlenirken bile, zevk ve macerayı kucaklamayı kolaylaştırır. Daha sonra, Luna’nın çok yönlü İkizler’e girişi, odağınızı iş/yaşam dengenizin mevcut durumuna yönlendirir.


Kova Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası huzurlu ve rahat, Kova. Ay, barış arayan Boğa’nın kuyruk ucundan kayar ve zihinsel Merkür ile destekleyici bir uyum oluşturarak, ilişki cephesinde şifa konuşmaları için şans sunar. Daha sonra Luna, baş döndürücü İkizler’e atlar, ruh halini önemli ölçüde yükseltir ve kendi kişisel yaratıcı zanaatınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur.


Balık Burcu
29 Ağustos 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Pazar günleri gökyüzünün altında ifade anahtardır, Balık. Ay, yetenekli Boğa aracılığıyla yolculuğunu tamamlar ve iletişimci Merkür ile destekleyici bir bağlantı kurarak önemli konuşmalarla yüzleşmeyi veya zihinsel dayanıklılık gerektiren projelere enerji göndermeyi kolaylaştırır. Daha sonra Luna, baş döndürücü İkizler’e ayak uydurarak ruh halini sakinleştirir ve duygusal temellerinize dikkat çekmenize yardımcı olur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.