Günlük Burç Yorumları 26 Ağustos 2021

26 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 26 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Son yıllarda, evren sizi kariyer ve itibar cephesinde büyük bir yenilenmeyi benimsemeye zorluyor, Koç. Perşembe günü gökyüzü, haberci Merkür ve duygusal ay, dönüşüm arayan Pluto ile gözleri kilitledikçe, bu hikayeyi dürtüyor. Bu eşleştirme, iş/yaşam dengenizin yüzeyinin altına bakmanıza yardımcı olur ve kanatlarda hala bekleyen zorlu değişikliklerin altını çizer.


Boğa Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası yenilenmeyi teşvik ediyor, Boğa. Elbette bu, salıvermek için hayatınızın bazı büyümüş unsurlarını seçmenizi gerektirecektir. Haberci Merkür ve besleyici ay, günü yenilenme getiren Plüton ile görüşmelerde geçirerek, uzun süredir devam eden zihinsel kalıpların değişmesi gereken anlayışınızı derinleştirmenize yardımcı olur. Derin dalış, dinlenme ve terapötik çabalar için ideal bir gün.


İkizler Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Bugün yüzeyin altından kayıyorsun İkizler. Yönetici gezegeniniz, hızlı ayakları olan Merkür, bugün kendisini dönüştürücü Plüton ile destekleyici bir bağlantı içinde buluyor. Bu eşleştirme, sizi sorunları kökünde aramaya ve onları dışarı çekmeye teşvik eder. Enerjinizi en iyi şekilde psikolojik araştırma veya durgun ilişki sorunlarına tamamen yenilenme getiren konuşmalar gerektiren projelere harcayın.


Yengeç Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Kozmos, yakın ilişkiler deneyiminiz üzerine bir numara yapıyor, Yengeç. Yenileme getiren Pluto, son yıllarda bu kirli işin çoğunu üstleniyor ve Perşembe günü gökyüzü bu hikayenin bir güncelleme aldığını görüyor. Zihinsel Merkür ve duygusal ay, bugün şifacı Pluto ile bağlantı kurarak sizi yakınlık dolabından iskeletleri temizlemeye devam etmeye zorluyor.


Aslan Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

İşinin manzarasının sürekli bir değişim halinde olduğu inkar edilemez, Leo. Perşembe günkü gökyüzü, besleyici ay ve zihinsel Merkür dönüştürücü Plüton ile hizalanırken, bu hikayeyi daha da ileri götürüyor. Bu eşleştirme, mevcut iş/yaşam dengenizi derinlemesine incelemenize ve hala hangi öğelerin değişmesi gerektiğini belirlemenize yardımcı olur. Güvenli olana tutunmak yerine, büyüttüğünüz şeyi salıvermeyi hedefleyin.


Başak Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, gümüş dilli gezegen Merkür tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bugünün gökyüzü, Merkür’ü yenilenme arayışında olan Plüton ile destekleyici ama yoğun bir bağlantı içinde buluyor. Bu eşleştirme, yüzeyin altına bakmanıza ve romantik ya da yaratıcı yaşamınızı rahatsız eden hareketsiz tıkanıklıkları temizlemenize yardımcı olur. Bu güçlü enerjinin yenileyici sohbetler, dönüşüm fırsatları ve eski yükleri serbest bırakma fırsatları için yer açmasına izin verin.


Terazi Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Ev hayatınız son yıllarda sürekli bir değişim halinde, Terazi. Transformative Pluto, köklerinizi keşfetmeniz, yaşam alanınızı yeniden tanımlamanız ve aile bağlantılarını daha derin bir şekilde keşfetmeniz için sizi zorladı. Bu devam eden anlatı bugün yeni bir güncelleme alıyor, çünkü hem haberci Merkür hem de besleyici ay, bu unsurlardan hangisini aştığınızı vurgulayarak, yenilenme arayan Plüton ile aynı hizada.


Akrep Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, düzenli dönüşümlere yabancı değilsiniz. Son yıllarda, yenilenme arayışında olan Plüton, sizi zihinsel sağlık ve iletişim tarzınızla ilgili deneyiminiz etrafında neyin değişmesi gerektiğini keşfetmeye itiyor. Bugünün gökyüzü, haberci Merkür ve duygulu ay Pluto ile temas ederek, yüzeyin altını kazmanıza ve eski hikayelere taze bir hayat solumanıza izin verdiği için, bu hikayeyi daha fazla araştırılıyor.


Yay Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası değişim için haykırıyor, Yay. Haberci Merkür ve besleyici ay, bugün dönüşüm arayan Pluto ile güçlü bağlantılar kurarak, sizi yolunuza çıkan şeyin dibine inmeye teşvik ediyor. Bu hikaye muhtemelen kendinize olan güveninizle ilgili eski sorunları vurgulayacaktır ve bu yoğun ve anlayışlı eşleştirme, tıkanıklığı net bir şekilde aydınlatmanıza olanak tanır.


Oğlak Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Evren, son yıllarda bağımsızlığınla ilgili büyük değişiklikleri benimsemeni sağladı, Oğlak. Duygusal ay ve zihinsel Merkür’ün her ikisi de rejenerasyon arayan Plüton ile bağlantı kurduğundan Perşembe günü gökyüzü bu hikayeye yeni bir ışık tuttu. Bu enerji, yüzeyin altına bakmayı, işi duygusal olarak yapmayı ve gölgelerle yüzleşmeyi teşvik eder. Perspektifleri nerede değiştirebileceğinizi ve yeni felsefelerin inşa edilmesine izin verebileceğinizi görmeyi hedefleyin.


Kova Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Son yıllarda, kozmos sizi uzun süredir devam eden duygusal tıkanıklıklarla başa çıkmaya zorluyor, Kova. Kendinizi o yolculuğun kuyruğuna yaklaşırken bulurken. Yine de Perşembe günkü gökyüzü, haberci Merkür ve derin duygulu ay teması yenilenme arayan Plüton olarak hala yapılacak işler olduğunu gösteriyor. Bu eşleştirme, halının altına süpürülen kalıcı psişik kalıntıları temizlemenize yardımcı olur.


Balık Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Son yıllarda hedeflerinize ve topluluk anlayışınıza odaklanmak söz konusu olduğunda işi yapıyorsunuz, Balık. Duygu dolu ay ve haberci Merkür, dönüştürücü Plüton ile aynı hizada olduğundan, bu anlatı bugün daha da ileri götürülüyor. Bu güçlü eşleşme, sizi yakın etkileşimlerinizin yüzeyinin altına bakmaya ve ilerlemenizi engelleyen tıkanıklıkları keşfetmeye itiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.