Günlük Burç Yorumları 23 Ağustos 2021

23 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 23 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün ilişkiler bölümünde işler ciddileşiyor, Koç. Geleceğiniz için sağlam planlar yapmanın zamanı geldi ve Pazartesi günü gökyüzü, bu yolculukta yanınızda kimin olmaya değer olduğuna karar vermenize yardımcı oluyor. Lover Venus, topraklanmış Satürn ile destekleyici bir ittifak kurarak, istikrarlı bir temel gerektiren ortak işbirliklerine girmek veya bir ortakla karşılıklı, geleceğe yönelik hedefleri tartışmak için ideal bir gün yapar.


Boğa Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Evren seni yeni kariyer hamleleri yapmaya çağırıyor Boğa. Bu süreçte, kendinizi yetersiz konumlarla yokuş yukarı savaşlarda ilerlerken bulmuş olabilirsiniz. Pazartesi günü gökyüzü, sorumlu Satürn ile dengeleyici bir bağlantı içinde yönetici gezegeniniz olan manyetik Venüs’ü buluyor. Bu destekleyici temas, derin düşüncelere dalmayı, ciddi tartışmaları ve özellikle iş/yaşam dengenizle ilgili olanlar olmak üzere, temelli taahhütlere girme fırsatını teşvik eder.


İkizler Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı sizi yaratıcı ve romantik yönünüz olan İkizler’e yönelmeye teşvik ediyor. Manyetik Venüs, yetenekli Satürn ile tatlı bir bağlantı oluşturduğundan, günümüzün kozmik manzarası sizi bu arenalardaki bir sonraki hamleleriniz konusunda ciddi olmaya itiyor. Kişisel yaratıcı projelerle temelli planlar yapmak veya devam eden bir flört veya ortaklığın geleceğini tartışmak için ideal bir gün.


Yengeç Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Pazartesi günkü gökyüzü olgunlaşma için bir baskıyla geliyor, Yengeç. Sevgili Venüs, disiplinli Satürn ile destekleyici bir uyum oluşturmak için uzanır ve sizi samimi ilişkilerinizin geleceği için tam sorumluluk almaya teşvik eder. O arenada neyin iyileşmesi gerekiyor ve nasıl eski aile hikayelerine kadar götürülebilir? Terapi, günlük kaydı veya ortaklıkların geleceğiyle ilgili ciddi sohbetler için ideal bir gün.


Aslan Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Bugün paylaşmak istediğin birkaç şey var, Leo. Kalbiniz duyulmak için haykırırken dilinizi tutmayın. Bağ kuran Venüs, bugün sorumlu Satürn ile topraklanmış bir hizalama oluşturarak, ortaklıklarda veya yakın işbirliklerinde ciddi tartışmalar için güvenli ve emniyetli bir alan sunuyor. Bu, kesin taahhütlere girmek veya gelecek planlarına ince ayar yapmak için ideal bir zamandır.


Başak Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Başak, kendinizi sıfırdan yeniden inşa etme sürecinde olduğunuz için, yılın bu zamanı sizin için tarihsel olarak çığır açıcıdır. Yaratıcı Venüs, yetenekli Satürn ile aynı hizada olduğundan, bugünün gökyüzü size bu yönde güvenli bir ilerleme sağlıyor. Bu temel temas, zanaatınız ve iş/yaşam dengenizle ilgili yeni taahhütleri veya sorumlulukları benimsemenizi kolaylaştırır ve mali durumunuzu dengelemek için ideal bir gündür.


Terazi Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Pazartesi günkü gökyüzü size hoş bir güvenlik ve istikrar duygusu getiriyor, Terazi. Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, öz disiplinli Satürn ile destekleyici bir bağlantı oluşturur. Bu son derece yetenekli yön, yaratıcı veya romantik katılımlarda yeni büyümeyi teşvik eden temelli bir ortam yaratır. Bugün ciddi, geleceğe yönelik bir zihniyet benimsemenize izin verin – çünkü bu yön bir sonraki adımınızı büyük bir netlik ve kararlılıkla ayırt etmenize yardımcı olabilir.


Akrep Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bugün yakın ilişkilerinizde yüzeyin altına bakın. Bu samimi bağları nasıl kurduğunuzla ilgili olarak özünüzde bir şeyler değişiyor ve Pazartesi günkü gökyüzü oraya ulaşmak için gerekli zemini hazırlamanız için sizi cesaretlendiriyor. Güzel Venüs, sorumlu Satürn ile destekleyici bir bağlantı kurarak, erken yetiştirilmenizden kaynaklanan eski tıkanıklıkların üzerinde parlamanıza yardımcı olur. Terapötik çabalar ve geleceğe yönelik sohbetler için ideal bir gün.


Yay Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, yeni bağlantılar kuruyor ve hedeflerinize ivme kazandırıyor, Yay. Manyetik Venüs sorumlu Satürn ile destekleyici bir hizalama oluşturduğundan Pazartesi günü gökyüzü bu devam eden hikayeye dokunuyor. Bu disiplinli yön, size bir sonraki adımınız ve oraya ulaşmak için ne yapmanız gerektiği konusunda ciddi bir tefekkür şansı sunar. Arkadaşlar veya akranlar arasında önemli konuşmalar da ortaya çıkabilir.


Oğlak Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Pazartesi gökyüzü size sıcak ve hoş bir hediye sunuyor, Oğlak. Tatlı Venüs, kendisini yönetici gezegeniniz olan sorumlu Satürn ile tatlı bir uyum içinde bulur. Bu eşleştirme, mevcut kariyer yolunuza karşı iyimser bir bakış açısı benimsemenizi kolaylaştırır ve hatta büyüme için yeni fırsatlar bile çekebilir. Özgeçmiş göndermek, yetkililerden ne istediğinizi sormak veya geleceğe yönelik görüşmeleri benimsemek için ideal bir gün.


Kova Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Bu günlerde zorlu bir elmas gibisin, Kova. Manyetik Venüs, yönetici gezegeniniz topraklanmış Satürn ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan Pazartesi günü gökyüzü yatıştırıcı bir balsamla geliyor. Bu tatlı eşleşme, size ilişki cephesinde yeni taahhütleri ve geleceğe yönelik konuşmaları benimseme şansı sunuyor. Bu fırsatlar, sizi bağ kurmanın önündeki eski engelleri aşmaya zorlar ve aşka bakış açınızı yenilemeye yardımcı olur.


Balık Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Dikkatinizi yakın ortaklıklarınıza çevirin, Balık. Sevgili Venüs bugün disiplinli Satürn ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan, evren sizi o arenada herhangi bir sallantılı plan veya taahhütte bulunmanız için teşvik ediyor. Bu dengeleyici temas, eski tıkanıklıklarla yüzleşmenize yardımcı olurken aynı zamanda sevgi ve bağlılık etrafında iyileştirici konuşmaları teşvik eden terapötik çabalar için ideal bir gün olmasını sağlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.