Günlük Burç Yorumları 22 Ağustos 2021

22 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 22 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası, zirveye ulaşan çeşitli hikayeler görüyor, Koç. Ayın ikinci dolunayı ilerleyen Kova burcunda ortaya çıkıyor ve ham potansiyeliniz ile nihai hayalleriniz arasındaki uçuruma aydınlatıcı bir ışık tutuyor. Başka bir yerde, güneş gösterişli Aslan’dan ayrılır ve çalışkan Başak’a doğru ilerler. Güneşin Başak burcundaki zamanı, odağınızı iş/yaşam dengenizin mevcut durumunu iyileştirmeye yönlendirir.


Boğa Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Pazar günü Boğa burcunda bir dizi önemli değişiklik ve uyandırma çağrısı gerçekleşiyor. Güneş, kendine odaklı Aslan’dan ayrılıyor ve zanaat odaklı Başak’a atlıyor; önümüzdeki haftalarda odağınızı zevkle yeniden bağlantı kurmaya, yaratıcı projelere katılmaya ve romantizmin tadını çıkarmaya yönlendiriyor. Ayın ikinci dolunayı mantıklı Kova burcunda ortaya çıkıyor ve mevcut kariyer hikayenize gerçeği söyleyen ışığını parlatıyor.


İkizler Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü sizi önemli bir hız değişikliğini benimserken buluyor, İkizler. Güneş, Aslan’ın rahatına düşkün çayırlarını terk eder ve düşünceli ve rafine Başak’a doğru ilerler. Güneşin Başak burcundaki zamanı, sizi köklerinizle, yaşam ortamınızla ve aile bağlantılarınızla yeniden birleştirmeye çalışır. Ayın ikinci dolunayı, bir kez daha rasyonel Kova burcuna gelerek, yaşamınız için sahip olduğunuz büyük resim vizyonunu aydınlatıyor.


Yengeç Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Pazar günü göklerin, Yengeç burcunun gelişiyle birlikte çeşitli önemli anlatılar gün ışığına çıkıyor. Ayın ikinci dolunayı, çözüm arayan Kova burcunda bugün geliyor ve açıklayıcı ışığını, yakın ilişki meseleleri etrafında dönen derinlerde yüzen duyguların alt akıntısına aydınlatıyor. Başka yerlerde, güneş, önümüzdeki ay yazılı ve eğitime dayalı projelere odaklanmanızı ve enerjinizi göndereceği yetenekli Başak’a doğru ilerliyor.


Aslan Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Son haftalarda kozmik spot ışığı senin üzerine sabitlendi, Leo. Bugünün gökyüzü, burcunuzdan ayrılan ve analitik Başak’a ilerleyen güneşi buluyor. Burada güneşin zamanı, enerjinizi güveninizi artırmaya, kaynaklarınızı sıkılaştırmaya ve becerilerinizi geliştirmeye odaklamak için çalışır. Ayın ikinci dolunayı bugün de Kova burcuna geliyor ve mevcut ortaklık hikayenizi temiz ve aydınlatıcı bir ışıkla aydınlatıyor.


Başak Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Sonunda senin mevsimin geldi Başak! Güneş, bencil Aslan’dan ayrılıyor ve bugün kendi kişisel “Yeni Yıl” anınızı başlattığı burcunuza doğru ilerliyor. Sağlık, kimlik ve bağımsızlık duygusu ile ilişkinizi yeniden tanımlamak için önümüzdeki haftaları kullanın. Ayın ikinci dolunayı bir kez daha zeki Kova burcunda geliyor ve mevcut iş/yaşam dengenizle olan ilişkinizi aydınlatıyor.


Terazi Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Evren senden uzaklaşman için seni çağırıyor Terazi. Güneş bugün, önümüzdeki haftalarda odağınızı yenilenmeye ve serbest bırakmaya yönlendirdiği, yansıtıcı Başak burcuna doğru ilerliyor. Bu zamanı eski alışkanlıklardan kurtulmak, yorucu yükümlülüklerden kurtulmak ve enerjinizi sessizce yenilemek için kullanın. Ayın ikinci dolunayı Kova burcuna gelir ve mevcut yaratıcı çabalarınıza ve tomurcuklanan romantik hikayelerinize açıklayıcı bir ışık tutar.


Akrep Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Pazar günkü gökyüzü, doruğa ulaşan ve değişen hıza ulaşan birkaç hikaye görüyor, Akrep. Güneş, bugün şovu durduran Leo’dan işkolik Başak’a doğru ilerliyor ve önümüzdeki haftalarda hedefinize ulaşma ve sosyal ağlara odaklanmanızı sağlıyor. Ayın ikinci dolunayı da baş döndürücü Kova burcunda ortaya çıkıyor ve gelişen kariyer yörüngeniz ile ana üssünüz ve ailenizin kökleri arasındaki mevcut ayrımı aydınlatıyor.


Yay Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Bugün yeni araziye taşınmaya hazırsın, Yay. Güneş, yüksek verimli Başak burcuna doğru ilerliyor ve sizi kariyer açısından yılın en görünür zamanına sokuyor. Önümüzdeki haftalar, enerjinizi hırslarınızla ilerlemeye ve kendiniz için bir isim yapmaya yönlendirdiğinizi görüyor. Ayın ikinci dolunayı bir kez daha baş döndürücü Kova burcunda ortaya çıkıyor ve ruh sağlığınızın mevcut durumunu aydınlatıyor.


Oğlak Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Sonunda işler aydınlanmaya başlıyor, Oğlak. Güneş bugün mantıklı Başak burcuna doğru ilerliyor ve önümüzdeki haftalarda seyahat, eğitim arayışları ve kişisel felsefeleri yeniden tanımlamaya odaklanmanızı sağlıyor. Şimdi kendinizi konfor alanınızın ötesine taşımanın ve yeni bakış açıları geliştirmenin zamanı geldi. İkinci Kova dolunayı çözüm arayan Kova burcuna gelir ve mevcut finansal ortamınızı aydınlatır.


Kova Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Evrenin gözlerini gerçekten senin büyümene dikmiş durumda, Kova. Bugünün gökyüzü, burcunuza alışılmadık, ikinci dolunay getiriyor. Bu ay tutulması, benlik, bağımsızlık ve bedeniniz ve sağlığınızla olan ilişkinize ilişkin açıklayıcı ışığını parlıyor. Başka bir yerde, güneş, düşünceli Başak’a doğru ilerler ve önümüzdeki haftalarda bağlılık fobileriyle yüzleşmeye ve bağları derinleştirmeye odaklanmanızı sağlar.


Balık Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Odağınızda önemli bir değişiklik Pazar günü gökyüzü ile geliyor, Balık. Güneş, bugün karşıt burcunuz olan gerçekçi Başak burcuna doğru ilerliyor ve önümüzdeki haftalarda dikkatinizi yakın ilişkiler geliştirmeye ve yakınlık dinamiklerini keşfetmeye yönlendiriyor. Ayın ikinci dolunayı da bugün geliyor ve bir kez daha çözüm arayan Kova burcunda ortaya çıkıyor. Rahatsız edici ay, size daha derin duygusal yenilenmenin nerede gerekli olduğunu gösterir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.