Günlük Burç Yorumları 21 Ağustos 2021

21 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 21 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün evren, deponuzu canlanmış, heyecan verici bir enerjiyle dolduruyor, Koç. Yönetici gezegeniniz cesur Mars, değişim talep eden Uranüs’ten bir ziyaret alıyor. Bu eşleştirme, özgürlük, kendiliğindenlik ve kendi kişisel sınırlarınızı aşma arzunuzu artırır. Tüm avantajlardan yararlanmak için bu canlandırıcı enerjiyi iş akışınıza yönlendirin, ancak bu enerjinin kullanılmadığı takdirde patlayıcı tepkilere yönelebileceğini unutmayın.


Boğa Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugünün içindeki elektrik enerjisi binasından yararlanın, Boğa. Evren sizi yaratıcı bir şekilde yeni arazilerin üstesinden gelmeye ve bugün yeni bir kendini ifade etme biçimini benimsemeye zorluyor. Go-getter Mars, öncü Uranüs ile aynı hizada. Bu canlandırıcı enerji, en iyi şekilde kendinize ait bir sahne bularak ve kendi spot ışığınızda durarak harcanır. Ancak, sizi çok fazla dürtüyle hareket ederken bulabileceğini unutmayın.


İkizler Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Bir İkizler olarak, kendi zihninizin labirentinde kaybolmaya yabancı değilsiniz. Enerjik Mars, özgünlük isteyen Uranüs ile pürüzsüz bir hizaya girerken, Cumartesi günü gökyüzü sizi eski aile tarihine derin bir dalış yaparken bulabilir. Bu eşleştirme, sizi aile bağlarında yeni seviyelere atlamaya teşvik eder, ancak bunu yaparken fazla kışkırtıcı olmamaya dikkat edin.


Yengeç Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yengeçler, düşüncelerini paylaşmak için kendilerini güvende hissetmedikçe dillerini tutma eğilimindedirler. Cumartesi günü gökyüzü sizi kabuğunuzun dışına itiyor ve koşullar ne olursa olsun hikayenizi anlatmanız için sizi teşvik ediyor. Cesur Mars, alışılmamış Uranüs ile pürüzsüz bir hizaya kilitlenir ve sizi sosyal ağınıza veya arkadaş gruplarınıza gerçeğinizi söylemeye zorlar. Bu eşleştirme korkusuz eylemi teşvik eder, ancak aşırıya kaçmamaya dikkat edin.


Aslan Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Yeteneklerini bugün test et, Leo. Go-getter Mars, yenilikçi Uranüs ile sorunsuz bir şekilde senkronize olurken, evren kendinizi kendinize kanıtlamaya teşvik ediyor. Bu canlandırıcı eşleşme, ileriye dönük kariyer hareketinizin etrafındaki boğucu engellemeleri kırmanıza yardımcı olur ve sizi korkusuzca ilerlemeye ve eşyalarınızı dikmeye teşvik eder. Dünyaya hangi becerileri sunmak için bekliyordunuz? Şimdi paylaşma vaktin.


Başak Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, kendinizin en kötü eleştirmeni olma eğilimindesiniz. Bugünün kozmik manzarası, kendi kendini motive eden Mars, özgürlük arayan Uranüs ile pürüzsüz bir bağlantıya kilitlendiğinden, bu kendi kendini sınırlayan davranışların bazılarını kırmanıza yardımcı olmak için çalışıyor. Bu uyarıcı eşleştirme, sizi heyecan verici, elektrik enerjisiyle doldurur ve kendinizi ifade edebilmeniz için sizi yeni alanlara doğru ilerlemeye zorlar. Sahnenize sahip çıkın ve sesinizi paylaşın, ne kadar cesur olursa olsun!


Terazi Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Evren seni büyük ilişki değişikliklerine itiyor, Terazi. Go-alıcı Mars, özgünlük özlemi çeken Uranüs ile destekleyici bir hizaya girerken Cumartesi günü gökyüzü bu devam eden anlatıyı vurguluyor. Bu elektrikli eşleştirme, mevcut ortaklık hikayenize taze bir hayat katıyor ve sizi samimiyet dolabında gizlenen tüm iskeletlere hitap etmeye teşvik ediyor. Tamamen aşırıya kaçmadan spontanelik ve kendinden emin eylem ihtiyacınızı benimseyin.


Akrep Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, cesur, kendi kendini yöneten gezegen Mars’tan kozmik yönler alıyorsunuz. Cumartesi günkü gökyüzü, Mars’ı değişim talep eden Uranüs ile son derece enerji verici bir bağlantının alıcı tarafında buluyor. Bu teşvik edici eşleşme, sizi sosyal ağınıza ve en yakın ilişkilerinize yeni bir soluk getirmeye teşvik eden bir elektrik enerjisiyle doldurur. Fırtınalı ruh halleri yaratmaması için bu enerji için fiziksel bir ifade bulmak da akıllıca olur.


Yay Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Kariyer açısından yeni zirvelere ulaşmanın eşiğindesin, Yay. Kendi kendini motive eden Mars, öncü Uranüs ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan Cumartesi günü gökyüzü sizi yeni bir elektriksel hareket moduna itiyor. Bu kendiliğindenliği seven ve özgürlüğe hasret olan eşleştirme, sizi iş cephesindeki eski kısıtlamaları kırmaya zorluyor. Köprüleri tamamen yakmadan devrim ihtiyacınıza yaslanın.


Oğlak Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Evren, yaratıcı potansiyeliniz ve romantik hayatınızdaki şeyleri sarsıyor, Oğlak. Cumartesi günü gökyüzü sizi konfor alanınızdan çıkarıp macera arama moduna ittiğinden, bu hikaye bugün daha da ileri götürülüyor. Kendi kendini motive eden Mars, değişim getiren Uranüs ile senkronize olur ve eski engelleri aşmanıza yardımcı olan canlandırıcı bir enerji sunar. Heyecan ve kendiliğindenlik ihtiyacınızı kucaklayın; pratikliğe daha sonra devam edebilirsiniz!


Kova Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Cumartesi günü göklerin altında önemli atılımlar yapılması muhtemel Kova. Cesur Mars, değişim talep eden Uranüs ile pürüzsüz bir hizaya kilitleniyor ve sizi samimi ortaklıklara yaklaşımınızda uzun süredir devam eden duvarları yıkmaya zorluyor. Bu elektrikli eşleştirme, taahhüt deneyiminize taze bir hayat gönderir. Ama aynı zamanda temelleri sarsan bir şekilde ısıyı da artırabilir. Aşırıya kaçmadan doğrudan olmayı hedefleyin!


Balık Burcu
21 Ağustos 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Yakın ortaklıklarınızda gerçeği söylemenin zamanı geldi, Balık. Evren, zihinsel sağlığınıza ve iletişim tarzınıza yaklaşımınızı yeniden keşfetmenize yardımcı oluyor. Ve bu hikayenin ilerleyebilmesi için doğrudan olmanız gerekir. Bugünün gökyüzü, ateşli Mars ve değişim talep eden Uranüs’ün uyarıcı hizalanmasını içeriyor ve sizi eski engelleri yıkmaya ve sesinizi kullanmaya teşvik ediyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.