Günlük Burç Yorumları 19 Ağustos 2021

19 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 19 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, hedeflerine doğru ilerlemek için her zamankinden daha fazla zorluyorsun. Güneş, hevesli Jüpiter ile bir karşıtlığa kilitlenirken Perşembe günü gökyüzü bu devam eden hikayeyi aydınlatıyor. Bu eşleştirme, şimdiye kadar kaydettiğiniz ilerlemeye ışık tutar ve başarıya giden yolda neyin ayarlanması gerektiğini benimsemenize yardımcı olur. Bu arada, hırslı Oğlak ayı, şifalı Plüton’u birleştirerek kariyer kaygılarına nüfuz eden bir içgörü sunuyor.


Boğa Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Evren, kendini tutmaya meyilli olduğunu biliyor, Boğa. Bu nedenle kozmik manzara, kariyerinizde yeni zirvelere ulaşmanız için sizi aktif olarak zorluyor. Güneş iyimser Jüpiter ile aydınlatıcı bir karşıtlığa kilitlenirken Perşembe günü gökyüzü bu hikayede ikiye katlanıyor. Bu eşleştirme, arzu ettiğiniz rüyayı yakalamadan önce kökleriniz ve aile geçmişinizde hangi değişikliklerin benimsenmesi gerektiğini gösterir.


İkizler Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Bir İkizler olarak, dünyanız, aldığınız bilgiler etrafında döner. Bu veri toplama, uzun vadede, dünyanın çalışma şekli için anlam formüle etmenize yardımcı olmayı amaçlar. Genişleme gezegeni Jüpiter, dünyayı görme şeklinizi yeniden tanımlamanız için sizi zorluyor. Perşembe günü gökyüzü, hareketli Jüpiter ile güneşin karşıtlığını buluyor ve zihinsel ve sözlü dünyanızda değişmesi gereken şeylere aydınlatıcı bir ışık tutuyor.


Yengeç Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Yorulmadan ilişki sanatını araştırıyorsun, Yengeç. Yaklaşımınızı kazmak, yeniden inşa etmek ve yeniden icat etmek için yıllar geçti. Güneş büyüme veren Jüpiter ile aydınlatıcı bir karşıtlığa kilitlenirken, bugünün gökyüzü bu hikayeyi derinleştirmek ve ilerlemenizi ortaya çıkarmak için çalışıyor. Bu eşleştirme, ilişki meselelerini tam farkındalığa getirirken, aynı zamanda kendi ayaklarınız üzerinde biraz destek kullanabileceğiniz yerleri de gösterir.


Aslan Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bir Aslan olarak, kozmik rehberlik için güneşe sadakatle bakarsınız. Perşembe günü gökyüzü, yakın ilişkilerinizde meydana gelen değişen dinamikleri vurgulayarak, güneşi geniş Jüpiter ile bir karşıtlıkta kilitli buluyor. Bu eşleştirme, bu arenada nerede fazla tahmin ettiğinizi veya çok fazla şey beklediğinizi size göstermek için çalışır. Bu enerjiyi, hangi değişikliklerin daha güçlü destek kullanabileceğine dair içgörüler toplarken, ortaklık konularında ilerlemenizi ölçmek için kullanın.


Başak Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Dünya yaşam tarzını test ediyor Başak. İşiniz ve bedeninizle olan ilişkinizi derinleştirmek için çok çalışıyorsunuz. Perşembe günkü gökyüzü bir ilerleme kontrolü görevi görür, çünkü aydınlatıcı güneş gözleri büyüme veren Jüpiter ile kilitler. Bu iyimser eşleştirme, tüm ihtiyaçlarınızı destekleyen bir iş/yaşam dengesini tam olarak benimsemeden önce, neyin serbest bırakılması ve yenilenmesi gerektiğini vurgular.


Terazi Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Evren size aşk sanatını öğretmek için bir görevdeydi, Terazi. Hayatınızda yeni yaratıcı unsurları kucaklama sürecindeyken, aynı zamanda kalp çevresinde uzun süredir devam eden tıkanıklıkları ortadan kaldırmayı da öğrendiniz. Güneş, büyüme sağlayan Jüpiter’e karşı olduğu için, bugünün gökyüzü bu devam eden hikayeyi tam olarak aydınlatıyor. Bu eşleştirme, güvenin gelişmesi için bir topluluğa ve görmeniz gereken hedeflere sahip olmanız gerektiğini hatırlatmanıza yardımcı olur.


Akrep Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Temellerin ayaklarının altında değişiyor, Akrep. Köklerinizi nereye dikmek istiyorsunuz ve bu süreçte hangi aile üyelerini yakın çevrenizde tutmaya değer? Güneşin genişleyen Jüpiter ile aydınlatıcı karşıtlığı, bugün bu hikayeyi vurguluyor ve sizi oraya ulaşmak için gerekli değişiklikleri yapmaya teşvik ediyor. Bu sürece ilişkin ipuçları için mevcut kariyer yörüngenize bakın.


Yay Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Yeni bir kapasitede netlik size doğmaya başlıyor, Yay. Hayat veren güneş, bugün yönetici gezegeniniz neşeli Jüpiter’in üzerinde parlıyor. Bu eşleştirme, konu konfor alanınızı genişletmek ve hikayenizi anlatmak olduğunda hangi değişikliklerin benimsenmesi gerektiğini size göstermeye çalışır. Başka bir yerde, ciddi Oğlak ayının derin dalış Plüton ile birleşmesi, kendi kendini sınırlayan tıkanıklıklarınız hakkında uzun süredir gömülü içgörüleri alır.


Oğlak Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Evren, yeni bir ışıkta özgüveninizi onurlandırmanızı talep ediyor, Oğlak. Büyüme ve genişleme gezegeni Jüpiter, kendi kişisel yetenekleriniz, öz değer duygunuz ve kazanma yeteneğinizle bağlantınızı derinleştirmek için çalışıyor. Güneş büyüme veren Jüpiter ile gözleri kilitledikçe, bu hikaye bugün daha da aydınlatılıyor. Gelişiminizle ilgili daha fazla ipucu için yakın samimi ilişkilerinize bakın.


Kova Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Son yıllarda pırlanta gibi oldun Kova. Perşembe günü gökyüzü, güneşi büyüme veren Jüpiter’e karşı buluyor ve aydınlatıcı ışığını kendini geliştirme ve kendini ifade etme konusundaki bu devam eden hikayeye parlatıyor. Bu önemli an, bağımsız olarak gerçekleştirdiğiniz büyüme için bir ölçü görevi görür. İşlerin biraz kaymayı nerede kullanabileceğini görmek için yakın ilişkilerinize bakın.


Balık Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Balık burcu olarak, geniş gezegen Jüpiter tarafından kozmik olarak yönlendiriliyorsunuz. Bugünün gökyüzü, güneşi Jüpiter ile aydınlatıcı bir karşıtlıkta kilitli buluyor ve kendi kendini sabote etme kalıplarınıza güçlü bir öz-farkındalık duygusu getiriyor. Geçen yıl sizi bazı önemli cepheleri soymaya zorladı ve bu hikaye bugün ikiye katlandı. Evren, yeteneklerinizi geri kazanmanızı istiyor, ancak önce bu mağlup yaklaşımların dizginlerini almanız gerekecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.