Günlük Burç Yorumları 15 Ağustos 2021

15 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 15 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Kendini sahneye koymanın yeni yollarını araştırıyorsun, Koç. Pazar günkü gökyüzü, Akrep burcundaki ilk dördün yaklaşırken, bu süreci derinleştirmek için salıverilmesi gereken derinlere gömülü birkaç duygusal sorunu vurguluyor. Başka yerlerde, manyetik Venüs, 10 Eylül’e kadar kalacağı, bağ oluşturan Terazi’ye doğru ilerliyor. Venüs’ün burada geçirdiği zaman, romantik ilişkileri tatlandırıyor ve başkalarını cezbetmeyi her zamankinden daha kolay hale getiriyor.


Boğa Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Boğa olarak, büyüleyici, bağ oluşturan gezegen Venüs’ten rehberlik istersiniz. Son birkaç haftadır, Venüs aşırı analitik Başak aracılığıyla zorlu bir tırısa katlandı. Pazar günkü gökyüzü daha iyi haberler getiriyor, Venüs önemli bir güce sahip olduğu denge arayan Terazi’ye doğru ilerliyor. Venüs’ün buradaki zamanı, şimdi 10 Eylül’e kadar iş cephesindeki fırsatları tatlandırmak için çalışıyor.


İkizler Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü, kapınıza hoş geldiniz haberleri getiriyor, İkizler. Sevgili Venüs, Başak’ın aşırı yansıtıcı alemlerinden ortaya çıkıyor ve bugün 10 Eylül’e kadar kalacağı, yaratıcı bir şekilde güçlendirilmiş Terazi’ye ilerliyor. Bu değişim, cinsel yaşamınızı tatlandırmak ve yaratıcı kişisel projelere taze bir hayat vermek için çalışır. Başka bir yerde, Akrep burcundaki ilk dördün, zihinsel sağlığınız ve iş/yaşam dengeniz arasındaki değişiklikleri vurgular.


Yengeç Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, kendinize olan güveninizi derinden desteklemek için çalışır, Yengeç. Zanaatınızla yeniden bağlantı kurmak ve eski becerilerinizi yeniden uyandırmakla meşguldünüz. Şimdi onları ışığa çıkarma zamanı. Bugünün Akrep burcundaki ilk dördü, becerileriniz ile onları sahneye koyma konusundaki inancınız arasındaki ayrımı vurguluyor. Başka yerlerde, ilişki odaklı Venüs Terazi’ye kayıyor ve şimdi 10 Eylül’e kadar aile bağlarını canlandırıyor.


Aslan Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Parlama mevsimi senin Leo. Kendi ışığınızın tadını tam olarak çıkarabilmeniz için, süreçte kucaklanması gereken içsel, duygusal değişimleri tanımak önemlidir. Bugünün Akrep burcundaki ilk dördü, kim olduğunuz ve kim olduğunuz arasındaki farkı aydınlatıyor. Başka bir yerde, sanatsal Venüs, 10 Eylül’e kadar iletişim becerilerinizi ve kardeş bağlarınızı tatlandırmak için çalıştığı ilham verici Terazi’ye doğru ilerliyor.


Başak Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Mali durumunuz için işler daha iyi görünmeye başlıyor Başak. Çekici Venüs, bugün 10 Eylül’e kadar para hikayenizi ve kazanma yeteneğinizi tatlandırmak için çalıştığı denge getiren Terazi’ye ilerliyor. Maaş açısından ne istediğinizi sormak için ideal bir zaman! Başka bir yerde, ilk dördün ay duygulu Akrep burcuna ulaşır. Bu ay tutulması, zihinsel sağlığınız etrafında kendi kendini yitiren kalıpların serbest bırakılması gerektiğini vurgular.


Terazi Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası hediyelerle geliyor, Terazi. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, son haftalarda aşırı yansıtıcı Başak’tan geçerken bazı darbeler aldı. Bugünün gökyüzü, Venüs’ün gücünün önemli ölçüde yükseldiği burcunuza doğru ilerlediğini görüyor. Venüs’ün buradaki varlığı, kendinizi şımartmak ve estetiğinizi güncellemek için yılın en iyi zamanını işaret ediyor. Tek ve zahmetsizce sihrinizi yapıyorsanız kendinizi ortaya koyun.


Akrep Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Kozmos dayanıklılığını test ediyor, Akrep. Yılın bu zamanı, sahip olduğunuz her şeyi hırslarınıza verirken bulursunuz. Pazar günü gökyüzü, burcunuza gelen ilk dördün ayı görür ve dışa dönük kariyer kişiliğiniz ile bağımsız kişisel yaşamınız arasında neyin değişmesi gerektiğini vurgular. Bu arada, Venüs, 10 Eylül’e kadar eski ilişki kalıplarını serbest bırakmanıza ve yenilemenize yardımcı olmak için çalıştığı ilişki odaklı Terazi’ye girer.


Yay Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Dünyan daha da büyüyor, Yay. Manyetik Venüs, bugün 10 Eylül’e kadar sosyal ağınızı ve arkadaş gruplarınızı canlandırmak için çalıştığı sosyal açıdan pürüzsüz Terazi’ye ilerliyor. Bu, yeni insanlara ulaşmak ve bağlantı kurmak için ideal bir zaman dilimi. Başka bir yerde, ilk dördün Akrep’e varır ve yeni zirvelere ulaşmadan önce hangi kendi kendini sabote eden duygusal kalıpların serbest bırakılması gerektiğini vurgular.


Oğlak Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Kariyer cephesinde işler düzelmeye başlıyor, Oğlak. Tatlandırıcı Venüs, hediyelerini mevcut tutkularınıza bahşettiği bugün denge arayan Terazi’ye ilerliyor. Bu, yetkililere ulaşmak veya göz önünde bulundurmanız gereken kamu projeleri başlatmak için yılın en iyi zamanı. Başka bir yerde, Akrep burcundaki ilk dördün ortaya çıkıyor ve hem kişisel hem de romantik bağları nasıl kurduğunuz arasında yapılması gereken değişiklikleri vurguluyor.


Kova Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı senin için her zaman meşgul, Kova. İlişki meselelerine o kadar dalmış durumdasınız ki, iş kariyer yörüngenize bakınca doğruyu görmek zor olabilir. Akrep burcundaki bugünün ilk çeyreği, ortaklık hikayeniz ve kişisel hedefleriniz arasındaki ayrımı vurguluyor. Her ikisi için de zamanı nasıl daha iyi dengeleyebilirsiniz? Başka bir yerde, Venüs, 10 Eylül’e kadar canlandırıcı seyahat planlarını kendine çektiği mantıksal Terazi’ye kayar.


Balık Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Yılın bu zamanında görevlerinizden kaçamazsınız, Balık. Evren sizi organize olmaya ve zanaatınız hakkında netleşmeye zorluyor. Bugünün Akrep burcundaki ilk dördü, iş hayatınızın gerçekliği ile daha iyi bir şey için sahip olduğunuz görkemli vizyon arasındaki mevcut ayrımı gösteriyor. Başka bir yerde Venüs, 10 Eylül’e kadar cinsel yaşamınızı tatlandıran ve yakın bağları dönüştüren romantik Terazi’ye doğru kayıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.