Günlük Aşk Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

6 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 6 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Eylemlerinin ardındaki ilhamı düşün, Koç. Eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizi tamamlamadan önce, Luna, otoriter onuncu evinizdeki retrograd yolculuğunun ortasında, güç merkezi Pluto’ya doğrudan bir muhalefet yapacak. Konu romantizm olduğunda yolunuza mı çıkıyorsunuz? İlişkinizde/ilişkilerinizde kendinizi gösterme şekliniz bugün gözden geçirilebilir. Güneşin romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçişinin ortasında, istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Seni aşka ve zevke öncelik vermekten alıkoyan ne?


Boğa Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bir şeyleri yansıtıyor ve yeniden değerlendiriyorsun, Boğa. Ve inatçı zihniyetinize rağmen, olaylara farklı bir perspektiften bakmaya başlıyorsunuz ve bu da ufkunuzu genişletiyor. Uyum arayan gezegen hükümdarınız Venüs, romantik beşinci eviniz olan tutku, delilik ve kendini ifade etme yoluyla ilahi muadili Mars ile birlikte seyahat etmeye devam ediyor. Bu, benzersiz aşk dilinizden romantik bir ortaklığın lojistiğine kadar her şeyi vurguluyor. Bu arada, ay, meraklı üçüncü iletişim evinizde sona ermeden önce, kararlı yedinci ilişkiler evinizin göksel hükümdarı Pluto ile yüzleşecek ve yüzeye önemli miktarda içgörü getirecek.


İkizler Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kelimeler güçlüdür – özellikle seninki, İkizler. Bugünün meraklı üçüncü iletişim evinizdeki güneş ile bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs arasındaki zorlu kare, daha yaramaz İkizinizi uyandırabilir veya uyandırmayabilir. Değişebilir ikiliğiniz arasında geçiş yapmakta sorun yaşamasanız da, farkında olmadığınız bir şey yeniden yüzeye çıkmaya mahkumdur. Potansiyel bir talip veya taahhütte bulunduğunuz biri açısından olsun, bu süre zarfında sezginizi kullanmak önemlidir. Bu, özellikle, sekizinci birleşme eviniz aracılığıyla, ay ve Plüton arasındaki günümüzün karşıtlığı için geçerlidir. Dengede kalın.


Yengeç Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Karanlıktan korkar mısın Yengeç? Göksel hükümdarınız olan ay, kardinal sularınızda yolculuğunu tamamlamadan önce, tutkulu beşinci evinizin hükümdarı olan Pluto’ya, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz, uzlaşmanız ve önemli diğerleriyle zorlu bir muhalefet yapacak. Tek ya da zaten bağlı olan bu kozmik konfigürasyon, bir sevgilinin gölge tarafı ve/veya önemli bir ilişkinin gölgesiyle yüz yüze gelmeniz için sizi zorluyor. Bu, elbette, her zaman kolay değildir – özellikle ay tarafından yönetilen bir empati olduğunuzda. Bu nedenle, enerjinizi koruduğunuzdan emin olun. Luna’nın Neptün ile yaptığı üçgen açı son derece şefkatlidir, ancak sınırlarınızı gözden kaçırmayın.


Aslan Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya evli, bugün kendine hak ettiğin zamanı ayırmaktan çekinme, Leo. Bu, elbette, gezegensel yöneticiniz düzensiz Uranüs ile çeliştiğinde yapmaktan daha kolaydır. Ama ya bu, tahıla karşı çıkmanız için bir fırsatsa? Durumu nasıl idare ettin? Bir sevgilinin davranışlarını dikte edemeyebilirsiniz, ancak düşüncelerinizi ve eylemlerinizi her zaman kontrol edebilirsiniz. Ve Luna, kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplardan oluşan onikinci evinizde sona ermeden önce, ruh eşi bağlantılarınızın sekizinci evi aracılığıyla Neptün’ü üçgen açı yapacaktır. Enerjiniz kutsaldır.


Başak Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, aileniz ve arkadaşlarınız her zaman aşk seçimlerinizle aynı fikirde olmayacaklar, bu yüzden kendinizi başka birinin beklentilerine bağlamanıza gerek yok. Aksine, içinize bakmanın ve kendi arzularınızı düşünmenin zamanı geldi. Çünkü sonunda kalbin istediğini ister. Bu, bugün akılda tutulması özellikle önemlidir, çünkü ay, toplulukla ilgili on birinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, romantik beşinci tutku eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton’a doğrudan karşı çıkacaktır. Uyum sağlamak için ne kadar ileri gitmeye hazırsınız? Ayrıca, Venüs ve Mars burcunuzda cızırdayarak, çekiciliğinizi ve varlığınızı inkar edemezsiniz.


Terazi Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Uyum arayan gezegen hükümdarınız Venüs, kozmik muadili Mars’la birlikte – taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizin yöneticisi – gizli on ikinci kapanış, rüyalar ve gizli ilişkiler eviniz aracılığıyla seyahat etmeye devam ediyor. Aşkını kilit altında mı tutuyorsun, Terazi? Bekarsanız ve kendinizi iyi hissediyorsanız, tatlı yalnızlığınızı şımartmak ve atalarınız ve rehberlerinizle bağlantı kurmak için bu zamandan yararlanın. Hatta bir tür aşk ritüeline katılmaya bile karar verebilirsiniz. Bugünün ay ile için için yanan Plüton arasındaki karşıtlığın, bir durumda, özellikle de aklınız ve kalp kararlarınız söz konusu olduğunda, denge yaratmanız için sizi cesaretlendirdiğini unutmayın.


Akrep Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Venüs ve Mars, birliktelikler, topluluk, dostluk ve dünyaya ait olma duygusundan oluşan onbirinci eviniz aracılığıyla karışıyor. Ve kimi kandırıyoruz, Akrep? Küçük kalbini hem çevrimiçi hem de çevrimdışı flört ediyorsun. Bu da elbette sosyal ortamlarınızda ve sosyal medya aracılığıyla aşkı bulma şansınızı artırıyor. Yani, Bay veya Bayan Doğru’yu arıyorsanız, bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin. Bununla birlikte, daha zorlu bir notta, güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz ve diğer önemli eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Karar vermemek ile seçimleriniz konusunda pervasız olmak arasında fark var.


Yay Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Gözünü ödülden ayırma ama maddi kazanç düşüncesine kapılma Yay. İş ve/veya finans aşk hayatınızın önüne mi geçiyor? Elbette, profesyonel yaşamınızda işler çok iyi gidiyor olabilir, özellikle de hem Mars hem de Venüs onuncu kariyer evinizde cızırdarken. Ancak, felsefeyle ilgili dokuzuncu evinizdeki güneş ile sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla asi Uranüs arasındaki bugünün zorlu karesi, tezahür ettirmeye çalıştığınız yaşam üzerinde düşünmeniz için sizi zorluyor. Bu arada, Luna’nın Pluto’ya karşıtlığı, siz ve sevgilinizin değerleri arasında denge kurmanızı hatırlatır.


Oğlak Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizin ihtiyaçlarını düşündünüz mü Oğlak? İki yönlü bir sokak, biliyorsun. Ay, uyum peşinde koşan anlaşmalar, sözleşmeler, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizden geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, burcunuzda için için yanan Pluto’ya doğrudan bir muhalefet yapacak. Ve her zaman yolunuza ayarlanmış olsanız da, burcunuzda Plüton ile yaydığınız aşırı güçlü enerjinin farkında olmayabilirsiniz. Yanlış nedenlerle kullanmadığınız sürece, gücünüzü tanımakta yanlış bir şey yoktur. Bekar? Aşk ve romantizmle ilgili beşinci evinizde güneşin Uranüs ile kare açı yapması işleri renklendirir, ancak yalnızca aşırı gururu bırakırsanız.


Kova Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, rahat hissetseniz de hissetmeseniz de ruhunuz gelişiyor. Gerçekleşen dönüşüm mevcut realitenize yansıyor. Siz de hissediyorsunuz – bilinçaltınızın derinliklerinde saklı olsa bile. Meydana gelen değişimi benimseyin. Örneğin, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizdeki güneş ile modern yöneticiniz Uranüs arasındaki bugünkü kare göz önüne alındığında, özgürleşme ve/veya romantik bir bağlılığa karşı isyan etme ihtiyacını hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, aceleci kararlar vermek yerine, dürtülerinize neyin ilham verdiğini düşünmek için bir dakikanızı ayırın.


Balık Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, istediğin kişiye sahip olabilirsin. Ne için bekliyorsun? Venüs ve Mars, ahenk arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizde dans etmeye devam ediyor – mevcut ilişkilerinizden potansiyel talipleri cezbetme yeteneğinize kadar her şeyi karamelize ediyor ve enerjilendiriyor. Ve ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, sosyal on birinci eviniz, arkadaşlık grupları ve sosyal medya aracılığıyla için için için yanan Plüton’a doğrudan karşı çıkacaktır. Özellikle sosyal medya oyununuz zehirli hale geldiyse, dış etkiler tarafından kolayca etkilenmenize izin vermeyin. İçsel bilişinizi dinleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.