Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Ağustos 2021

27 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 27 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Şehvetli zevklerinizi şımartın Koç. Bekar veya tek başına, bu süre zarfında topraklanmış kalmak ve başkalarını memnun etmeye çalışmaktan kaçınmak önemlidir. Bu, özellikle, onbirinci topluluk eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn’ün karesinin ortasında, istikrar arayan ikinci değerler evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Bu süre zarfında dünyaya ait olma duygunuz test edilebilir veya edilmeyebilir, ancak yaklaşımınız konusunda iddialıysanız değil. Neyse ki, karşı konulmaz Venüs, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara uyum ve adalet getirerek, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, sözleşmeler, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi göz kamaştırmaya devam ediyor. Adil olan adildir.


Boğa Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ay, bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yapıyor ve duygusal istikrar arzunuzu vurgularken sizi en derindeki hislerinize yaklaştırıyor. Bekar da olsanız da, başkaları ve duygusal ihtiyaçları için bu süre zarfında yer açmak önemlidir. Bu, özellikle burcunuzdaki ay ve otoriter onuncu eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn arasındaki bugünkü kare için geçerlidir. Kendi yöntemlerinizde ısrarcı olmak bir şeydir ve sevgilinizin ihtiyaçlarını tamamen reddetmek başka bir şeydir. Bu, kendinizi aşırı genişletmeniz gerektiği anlamına gelmez; küçük bir değişiklik uzun bir yol kat edebilir. Acele etme, Boğa.


İkizler Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

İlişkinizin ve/veya ilişkinizin geleceği son zamanlarda biraz belirsiz görünebilir, ancak cesaretinizin kırılmasına gerek yok İkizler. Belirsizlik, yukarıdaki astro havası sayesindedir, bu yüzden onunla birlikte gelebilecek olumsuz düşünce sürecinden uzaklaşmaya çalışın. Bu arada, aşk, tutku ve zevkle dolu romantik beşinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, tanrıça Venüs’ten kaynaklanan va va voom titreşimlerinin keyfini çıkarmaktan çekinmeyin. Değişken bir hava işareti olduğunuzda bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır – ancak odağınızı değiştirmek aşk hayatınıza fayda sağlayacaktır.


Yengeç Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Gerçeğinizi söylemeye hazır mısınız, Yengeç? Meraklı üçüncü iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizde cızırdayan kırmızı-sıcak Mars ile, sadece enerjik hissetmekle kalmaz, aynı zamanda güven ve tutkuyla canlanırsınız. Unutmayın, bekar da olsanız da, zaten bağlı olsanız da, bu, konuşmalarınıza ve alışverişlerinize bir miktar baharat katar, bu yüzden ateşi getirmekten çekinmeyin… gerekirse, elbette. Dahası, Luna topluluk, toplum ve sosyal medyadan oluşan on birinci evinizi aydınlatacak, bu yüzden o havalı özçekimi paylaşma veya belki de özel birinin DM’lerine girme dürtüsünü hissediyorsanız, bunu yapmaktan çekinmeyin.


Aslan Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leydi Venüs, meraklı üçüncü evinizi iletişim, düşünce ve anlık alışverişlerle büyülemeye devam ediyor, cilveli metin mesajlarınızdan yerel topluluğunuza kadar her şeyi karamelize ediyor ve uyumlu hale getiriyor. Ruh eşini mi arıyorsun, Leo? Tek veya tek, iletişim sektörünüzden her gün cilveli Venüs geçişleri olmaz, bu yüzden tatlılığın sizi geçmesine izin vermeyin. Yaklaşımınızla yalnızca ikna edici değil, aynı zamanda akranlarınız için daha çekicisiniz. Bu arada Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla geri giden Satürn ile çatışacak. Ancak Venüs’ün yardımıyla, sevgilinizle yarı yolda buluşmaya daha yatkınsınız.


Başak Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Işıltısını sergile, Başak. Cilveli Venüs, istikrar arayan ikinci konfor, öz saygı ve değer sistemleri evinizi göz kamaştırırken, sadece kendinizi bol hissetmekle kalmıyor, aynı zamanda rol de arıyorsunuz. Gizlice birine aşık mısın? Ay, macera, heyecan ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinize inerken, bir sonraki hamlenizi merak ederek ileriye dönük planlar yapıyor veya ufka bakıyor olabilirsiniz. Unutmayın, hem güneş hem de Mars burcunuzu canlandırıyor, bu yüzden emrinizde fazlasıyla enerjiniz var. Yakalayış? Luna, Satürn’ü kare yapacak, bu yüzden ayrıntıları fazla düşünmemeye çalışın.


Terazi Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kendinize biraz zaman ayırın, Terazi. Ve zaten romantik bir bağlantıya yatırım yaptıysanız, tatlı arkadaşınıza geceyi boş geçirdiğinizi söyleyin. Her biri için kendine ait, ancak hem güneş hem de Mars, kapanış, rüyalar ve sahne arkasındaki her şeyle ilgili gizli on ikinci evinize enerji verip yeniden canlandırırken, muhtemelen biraz uyumaya ihtiyacınız var. Biraz dinlenmeye çalışın ve buna ulaştığınızda durum tespitinizle ilgilenin. Bu arada, bugünün ayı aynı zamanda seks, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizi de aydınlatacak – bu nedenle, bu süreçte vermeniz gereken bazı önemli kararlar olabilir.


Akrep Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında karmik bağlantılar daha olasıdır, bu yüzden gözlerini dört aç Akrep. Örneğin, Venüs, karmik onikinci kapanış, rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şeye musallat olmaya devam ediyor, gizli aşk ilişkilerinizden ruhla olan ilişkinize kadar her şeye uyum ve adalet getiriyor. Dahası, Venüs tarafından yönetilen Boğa burcundaki ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi aydınlatacak, sizi ve bir sevgilinin bağlantınızdaki istikrar arzusunu vurgulayacaktır. Yakalayış? Luna, en içteki duygu ve temellerin dördüncü evi aracılığıyla Satürn ile çatışacak, taahhütleriniz ve kişisel özgürlük arasında denge kurmanız için size meydan okuyacak.


Yay Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

O havalı özçekimi yayınla ve işine geri dön, Yay. Ne de olsa, Venüs’ün teknolojiyi seven onbirinci dernekler, topluluk ve sosyal medya evinizin gözlerini kamaştırdığı her gün değil. Çevrimiçi buluşmanın büyük bir hayranı değil misiniz? Kimse üzerine bir etiket koymanız gerektiğini söylemedi ve durum böyle olursa, Terazi’deki Venüs’ün işleri rahat tutmakta hiçbir sorunu yok – siz de yapmamalısınız. Bu arada, bugünün ayı, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizi aydınlatacak, bu nedenle iyi bir egzersiz yapın ve refahınıza öncelik verin. Yüksekte titrerken, arzuladığınız bolluğu çekersiniz.


Oğlak Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Hem güneş hem de Mars, macera, bilinmeyen bölge ve dünyevi arayışlardan oluşan geniş dokuzuncu evinizi harekete geçirmeye devam ediyor ve siz arzu konusunda huzursuzsunuz, Oğlak. Bekar ya da zaten bağlı, bir adım atıp ufkunuzu keşfetme çağrısını hissediyorsunuz – bu, bae ile bir sonraki kaçamağınızı planlamak anlamına gelse bile. Başka bir notta, bugün Boğa burcundaki ay, romantik beşinci evinizi sevgi, aşk, tutku ve zevkle aydınlatacak ve bu da şehvetli içgüdülerinize ve kalbinizin arzularına ışık tutacak. Yakalayış? Luna, gezegen cetveliniz Satürn ile yüzleşecek, bu yüzden tatbikatı biliyorsunuz: Sert gerçeklik kontrolünden kaçının.


Kova Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Venüs’ün kız kardeşiniz Terazi üzerinden – macera, inanç ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla – büyüleyici geçişinin ortasında, ezici bir seyahat tutkusu sayesinde romantik ufkunuzu keşfetme arzusunu hissedebilirsiniz. Ve bu Venüs geçişi sırasında farklı bir kültürel geçmişe sahip veya “kaçan” biri ile açık fikirli olunması önerilir. Başka bir notta, bugünün ayı duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinize dokunacak ve Aynı anda burcunuzda geri giden Satürn ile yüzleşin.İstikrar arzunuz isyankar doğanız Kova ile uyumlu olabilir veya olmayabilir.


Balık Burcu
27 Ağustos 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Yüzleşmenin hayranı olabilirsiniz ya da olmayabilirsiniz, ancak rekoru kırmak sizi özgürleştirecek, Balık. Örneğin, hem güneş hem de Mars, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla cızırdamaya devam ediyor, bire bir bağlantılarınızı ve iddia seviyelerinizi canlandırıyor ve canlandırıyor. Sevdiğine söylemek istediğin bir şey var mı? Dürüst bir sohbet arıyorsanız, bugün Boğa burcundaki ay bundan daha iyi bir zamanda gelemezdi. Meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve yakın çevrenizi ateşleyerek, gerçeğinizi sakin ve mantıklı bir şekilde ifade etmeye hazırsınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.