Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Ağustos 2021

19 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 19 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Devam et ve şansını test et, Koç. Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizdeki güneş ile toplulukla ilgili onbirinci evinizdeki geri giden Jüpiter arasındaki bugünün tesadüfi karşıtlığı, hem arzuladığınız hem de hak ettiğiniz neşe fırsatını ortaya çıkarıyor. O özel biri için duyguları yakalamak? Ayın için için yanan Plüton’a yakınlığına ek olarak, on ikinci teslim eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile de uyum içinde olacak. Akışa bırakmak ve içgüdülerinize güvenmek hiç bu kadar iyi hissettirmedi. Yine de tutkular artıyor, bu yüzden yaklaşımınızda aşırıya kaçmanıza gerek yok.


Boğa Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bunu istediğini biliyorsun, Boğa. Merkür ve Mars, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizde cızırdamaya devam ediyor – kalp çakranızdan cinsel arzularınıza kadar her şeye enerji veriyor ve canlandırıyor. Dahası, sezgisel dördüncü içsel bilgi evinizdeki güneş ile patron hamleleriyle ilgili onuncu eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter arasındaki bugünün bol muhalefeti sizi birden fazla şekilde şaşırtabilir. Ancak sürece olan inancınızı kaybedemezsiniz. Dahası, burcunuzda Merkür’ün Uranüs’e olan elektrik üçgen açısı size ilham verecek ve hatta belki de romantik yaklaşımınızda devrim yaratacaktır. Yeni başlangıçlar bekliyor.


İkizler Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Carpe diem, İkizler. İster arkadaşlarınızla kısa bir gezi sırasında, isterse yurtdışına uzun mesafeli bir yolculukta olsun, iletişimle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizdeki güneş ile bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizden geri giden Jüpiter arasındaki bugünün şanslı karşıtlığı sizi dışarı adım atmaya teşvik ediyor. aşk ve romantizm söz konusu olduğunda konfor bölgeniz. Ayrıca, meraklı gezegen yöneticiniz Merkür, bilinçsiz her şeyin gizli on ikinci evi aracılığıyla asi Uranüs ile uyum içinde olacak, bu nedenle sezginiz muhtemelen yıldırım hızında hareket edecek. Luna ayrıca seksle ilgili sekizinci evinizin üzerinde geziniyor olacak, bu yüzden içsel bilginize güvenin.


Yengeç Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ne verirsen onu alırsın ve bugünün astro hava durumu bunu sana kanıtlayacak, Yengeç. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, bugünün, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki güneş ile samimi birlikteliklerin boğucu sekizinci evinden geri giden Jüpiter arasındaki şanslı karşıtlık, dünyaları bir ruh eşiyle birleştirme fırsatını ortaya çıkarıyor. Dahası, ay taahhüt edilen yedinci evin, sözleşmelerin ve diğer önemli evlerin üzerinde gezinecek ve güç merkezi Pluto ile güçlerini birleştirecek. Karma çok mu? Yoğunluk bugün tavan yapıyor, özellikle de ödülünüzü sabırla bekleyenleriniz için. Şimdi git ve senin olanı al.


Aslan Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Doğru zihniyetle her şey mümkün, Leo. Ayrıca, bekar ya da zaten bağlı olmanıza rağmen, bugünün burcunuzdaki güneş ile Jüpiter arasında, önemli diğerlerinin yedinci eviniz aracılığıyla geri giden bol muhalefeti, özellikle bire bir söz konusu olduğunda, beklenmedik bir bolluk getiriyor. bağlantılar. Unutmayın, ay aynı zamanda ilahi görevlerle ilgili altıncı eviniz aracılığıyla gölgeli Plüton’a da yakın oturuyor olacak, bu nedenle karma kesinlikle burada oyunda. Başka bir notta, ay aynı zamanda erotik sekizinci eviniz, ortak işbirlikleriniz ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla mistik Neptün ile uyum içinde olacaktır. Devam et ve bir dilek tut.


Başak Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Her zaman zanaatınızın uzmanı oldunuz, ancak romantik ortaklıklarınızdan her zaman öğrenecek bir şey var, Başak. Ve bugünün karmik onikinci teslim evinizdeki güneş ile sorumlu altıncı ev durum tespiti yoluyla geri giden Jüpiter arasındaki şanslı muhalefet ile, bu süre boyunca ihmal ettiğiniz ve/veya göz ardı ettiğiniz bir şey dikkatinize sunuluyor. Dahası, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Plüton’un ay kavuşumu ile, nihayet kalbinizi özel birine açmaya hazırsınız. Bu, özellikle korunmakta olanlarınız için geçerlidir, ancak şimdi iyileşme zamanıdır.


Terazi Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Şansın tanımı özneldir, ancak günümüzün astro havasından kaynaklanan bolluğu inkar etmek mümkün değildir. Geniş topluluğunuzdaki birine aşık olmak, Terazi? Bugünün deneysel onbirinci çağrışımlar evinizdeki güneş ile aşkla ilgili romantik beşinci evinizden geri giden Jüpiter arasındaki tesadüfi karşıtlık sizi birden fazla şekilde şaşırtabilir. Bu arada, karmik onikinci teslimiyet evinizdeki Merkür ile sekizinci samimi birliktelik eviniz aracılığıyla asi Uranüs arasındaki uyumlu bir üçgen sizi bu süre zarfında içgüdülerinize güvenmeye teşvik eder. Bu, özellikle ilginizi çeken biriyle iletişim kuranlarınız için geçerlidir.


Akrep Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Karizmanızı ve için için yanan özünüzü gözden kaçırmak zaten çok zor – bırakın ilgi odağı olmayı bırakın Akrep. Ve eğer hoşlandığın kişinin omzunun üzerinden sana bakıp bakmadığını merak ediyorsan, bugünün onuncu itibar evindeki güneş ile Jüpiter gerilemesi arasındaki karşıtlık fazlasıyla yeterli. Kamera yüzünüzü takın ve onlara neyi kaçırdıklarını gösterin. Luna’nın gezegensel yöneticiniz Pluto’ya yakınlığı, özellikle üçüncü yerel iletişim eviniz aracılığıyla geçişinin ortasında, alışverişlerinize bir yoğunluk katmanı ekler. Sözlerin birer büyü, öyleyse devam et ve kalbinin arzularını tezahür ettir.


Yay Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Bir sevgilide ne arıyorsunuz, Yay? Bekar veya zaten alınmış, günümüzün astro havası, aşk ve romantizm söz konusu olduğunda “ideal”inizi düşünmeye teşvik ediyor, çünkü daha azına razı olmamalısınız. Ve bildiğiniz gibi, ay, yakınlık, ortak işbirlikleri, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarından oluşan şehvetli sekizinci evinizi yönetiyor – ancak bugün istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla güç merkezi Pluto’ya katılacak. Bununla birlikte, eylemlerinizin nihai hedefinize uygun olup olmadığını düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Merkür’ün özgürlüğü seven Uranüs ile yaptığı üçgen açı önemli miktarda netlik getirecek. Dikkat etmek.


Oğlak Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ne istediğini bildiğinde oldukça talepkarsın Oğlak. Bu, özellikle yatırımlarınız için geçerlidir – ister finansal ister romantik olarak konuşursak. Unutmayın, ay uyum arayan, kararlı ortaklıklar, önemli kişiler ve bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizi yönetir. Bugün burcunuzda için için yanan Plüton ile güçlerini birleştirecek. Yine, ne istediğini biliyorsun. Ancak aynı şekilde, biraz aşındırıcı tarafla da karşılaşabilirsiniz ve kişinizi korkutmak istemezsiniz, değil mi? Neyse ki, Luna’nın Neptün’e altmışlığı sezginizi güçlendirecek ve duygusal yükleri yatıştıracaktır.


Kova Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Aşk departmanında senin için şanslı bir gün ama aynı zamanda bundan ne çıkardığın da var, Kova. Örneğin, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizdeki güneş ile burcunuzda geri giden Jüpiter arasındaki bugünün tesadüfi karşıtlığı, sevgilinizin şefkat arzularından bu birliğin potansiyel fırsatlarına kadar her şeye ışık tutacaktır. Ayrıca durumun mantığını sıkıştırmaya gerek yok; neyse ne. Başka bir notta, ay, gizli onikinci teslim evinizin üzerinde gezinmeye devam edecek ve bu süreçte güç merkezi Pluto ile çarpışacak. Yükleri bırakın ve size ne kadar hızlı geldiğini izleyin.


Balık Burcu
19 Ağustos 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Sezgileriniz sandığınızdan çok daha güçlü, Balık. Örneğin, Merkür ve Mars’ın bire bir ilişkilere adanmış yedinci evinizden cızırtılı geçişinin ortasında, haberci gezegen, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile hizalanacak. Bu nedenle, ister modası geçmiş bir zihniyet olsun, isterse sizin en iyi ilginize sahip olmayan bir grup insan olsun, Merkür’ün elektrik Uranüs’e olan üçgeni muhtemelen sizi önemli miktarda içgörü ile şok edecektir. Luna ayrıca on birinci topluluk eviniz aracılığıyla Plüton ile kavuşum yapacak ve bu da sosyal çevrelerinizde oyalanan bir enerji vampiri olasılığını düşündürecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.