Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Ağustos 2021

15 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 15 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Sezgin doğrulanıyor, Koç. İçgüdülerinizi asla ikinci kez tahmin etmeyin. Ay, siz ve bae arasındaki duygusal dinamiği yoğunlaştırarak, seks, samimi birliktelikler, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan perili sekizinci evinizde gezinmeye devam ediyor. Bekar? Aşk ilginizin savunmasız tarafını görebilir veya belki de birbirinizle daha yakın olabilirsiniz. Bununla birlikte, meydan okumanız potansiyel olarak Luna’nın karesinden on birinci topluluk eviniz aracılığıyla Jüpiter’den kaynaklanabilir. Siz ya da kendiniz olsun, özellikle ciddi bir şey aramıyorsanız, duygularınızı açıkça tartıştığınızdan emin olun. Bağlılık veya gerçek anlaşma yok, ayırt etme yeteneğinizi kullandığınızdan emin olun.


Boğa Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinirken, bugün bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalarla doğuştan meşgulsünüz. Bununla birlikte, Luna’nın Jüpiter’e karesi, özellikle size ve/veya bae’nizin özgürlük arzusuna gelince, gerilim yaratabilir. İster bir durumun kontrolünü ele geçirme arzusu olsun, ister kendinize biraz yer açma arzusu olsun, Luna’nın Plüton’a olan büyüleyici altmışlığı, ikinizin de olayları farklı bir bakış açısıyla görmelerine izin verecek, böylece temelleri daha da genişleteceksiniz. senin ilişkin. Ve ayın gezegen yöneticiniz Venüs ile üçgen açı yapması sizi hırpalayacak, Boğa.


İkizler Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Tabağında çok şey var, bu yüzden bugün yapılacaklara odaklanıyorsun, İkizler. Bu, özellikle, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Bununla birlikte, Luna’nın için için yanan Pluto’nun büyüleyici altmışlık konumu, özellikle de biraz yetişkinlik yapacaksanız, tatlınızla bir gün geçirmeniz için size ilham verebilir. Ay ayrıca her zaman bir artı olan ve bir ruh hali güçlendiriciden bahsetmeyen Venüs ile uyum içinde olacaktır. Bu nedenle, zaten özel birine bağlıysanız veya belki de özel birine karşı hisler besliyorsanız, bu size kaliteli zaman ayırmanız için bir işarettir.


Yengeç Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kendinizi hissediyorsunuz ve Luna’nın beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizden geçişinin bununla çok ilgisi var, Yengeç. Luna ayrıca kararlı yedinci uzlaşma eviniz, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılar aracılığıyla güçlü Pluto ile uyumlu bir uyum içindedir, bu nedenle sizinle özel kişi arasındaki kimya kesinlikle demleniyor. Gezegensel yöneticiniz ay da meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla romantik Venüs’e tatlı bir altmışlık yapacak ve değiş tokuşlarınıza biraz fazladan bir şey katacak. Mesaj yoluyla, Instagram DM üzerinden veya yüz yüze olsun, yıldızların lehinize hizalandığını bilin.


Aslan Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

İnsanları memnun eden insanlardan bir adım geri çekil ve en derindeki duygularını düşün, Leo. Ay, ev, aile ve duygusal temellerin bulunduğu dördüncü ev içinde gezinmeye devam ediyor, bu nedenle büyük olasılıkla bir “ruh hali” içindesiniz. Bu, özellikle bire bir ilişkilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla Luna ve şanslı Jüpiter arasındaki günümüzün zorlu karesini dikkate almak için önemlidir, bu nedenle bu süre zarfında bae’ye soğuk omuz veriyor olabilirsiniz. Neyse ki, ayın düzenli altıncı eviniz aracılığıyla güçlü Plüton’a uyumlu hizalanması, bugün kendinize ve durum tespitinize öncelik vermenizi hatırlatır.


Başak Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Ne düşünüyorsun, Başak? Kabul edelim, ay, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili üçüncü evinizi sallarken, muhtemelen sevgilinizle ilgili bir dizi düşünce ve hatta belki de fantezilerle meşgulsünüz. Bununla birlikte, göreviniz, özenli altıncı eviniz aracılığıyla Luna’nın karesinden geniş Jüpiter’e kadar olabilir, ancak yalnızca bağlantınızı sürekli olarak vurguluyorsanız. Neyse ki, Ay’ın burcunuzda Venüs’e ve romantik beşinci aşk evinizden Plüton’a altmışlık açısı sizi bu süreçte gücünüzü geri almaya ve değerlerinize öncelik vermeye teşvik ediyor.


Terazi Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Gezegensel yöneticiniz Venüs, kapanış, rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şeyden oluşan gizli on ikinci evinizde gezinmeye devam ediyor ve en azından şimdilik, işleri düşük anahtarda tutmanız için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Kim şanslı olmak üzere, Terazi? Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizin üzerinde gezinirken, özellikle “sizin” olana gelince, kendinizi fazladan sahiplenici hissediyor olabilirsiniz. Bu nedenle, bu süre zarfında buna dikkat etmeye çalışın. Luna, tanrıça hükümdarınız Venüs ile uyum içinde olacak, bu yüzden Cupid’in stratejisi söz konusu olduğunda içgüdülerinizi takip ettiğinizden emin olun.


Akrep Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sezginiz yüksek, bu da sizi bu süreçte daha korkutucu gösteriyor, Akrep. (Endişelenmeyin, etrafınızda kimse yokken, kişi sizin gerçekten yumuşak biri olduğunuzu bilir.) Ay ayrıca vizyoner onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla Venüs ile uyum içinde olacak ve bir katman ekleyecektir. Ayrıntılardaki güzelliği vurgularken, gününüze tatlılık. Aşkınız, beklediğiniz gibi size kur yapıyor mu? Yoksa işler hala durgun mu geliyor? Luna’nın Jüpiter ile karesi inanç sistemlerinize meydan okuyabilir, ancak yalnızca olaylara pratik olarak bakmıyorsanız.


Yay Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

İşleri ekstra özel tutmak mı, Yay? Ay, gizli onikinci eviniz, rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Akrep’te sona ermeden önce, vizyoner onbirinci dernekler, topluluk ve aidiyet duygunuz aracılığıyla Venüs ile uyumlu bir bağlantı oluşturacaktır. Dünya. İster bae ile DM’lerinizde “Ortadan Kaybolma Moduna” geçme kararı olsun, ister belki de “bağlı olmayan” titreşimlerle birlikte hareket edin, özellikle bağlantınızın lojistiği düşünüldüğünde, işler yavaş ama emin bir şekilde anlam kazanmaya başlıyor. Karanlık tarafta, Luna’nın gezegen hükümdarınız Jüpiter’e karesi, inancınızı test ediyor – ama hala umut varsa değil.


Oğlak Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ay, taahhütlü yedinci evinizi, sözleşmelerinizi, sözleşmelerinizi, önemli diğerlerini ve bire bir bağlantılarınızı yönetir, ancak şu anda özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyadaki aidiyet duygunuzdan geçmektedir. Şimdilik arkadaşlar, Oğlak? Luna’nın kariyer, itibar ve otorite duygusuyla ilgili hırslı onuncu eviniz aracılığıyla Venüs’e tatlı altmışlığı, yakın zamanda işyerinde birisine karşı hisler beslemediyseniz, kendinizi statükoya öncelik verirken bulmanızın nedeni olabilir. Ay da burcunuzda Plüton ile uyum içinde olacak ve gününüze bir yoğunluk katmanı eklerken bir dizi duyguya ilham verecek.


Kova Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, kişisel ve profesyonel yaşamınız söz konusu olduğunda sağlıklı bir dengeyi korumakla ilgilidir. Ayrıca, kariyer, itibar ve otorite duygusuyla ilgili hırslı onuncu evinizin üzerinde ay süzülürken, tatlı arkadaşınıza baygınlık geçirmek yerine profesyonel yaşamınızı çevreleyen temalarla neden bu kadar meşgul olmanıza şaşmamalı. Bu, elbette, bu karardan memnun olduğunuz anlamına gelmez, ancak yapmanız gerekeni yapmalısınız. Aklınızda bulundurun: Luna ayrıca, ateşli sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla Venüs ile uyum içinde olacak – özellikle iddialı değilseniz, durumun sorumluluğunu üstlenmenizi hatırlatacak.


Balık Burcu
15 Ağustos 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Zamanınıza ve enerjinize layıklarsa, o zaman riske değer olabilir, Balık. Ay, macerayla ilgili geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla kız kardeşiniz Akrep’te sona ermeden önce, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz ve bire bir bağlantılarınız aracılığıyla Venüs ile uyumlu bir hizalanma oluşturacaktır. Yakalayış? Aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin hükümdarı Luna, gizli on ikinci kapalı eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Jüpiter ile yüzleşecek ve sizi bu inanç sistemlerinden vazgeçmeye zorlayacak. artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyin. Yeni bir aşk yolculuğuna başlıyorsunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.