Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Ağustos 2021

14 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 14 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Strateji oluştur, tefekkür et ve ördeklerini sıraya koy Koç. Ay, bugün gizemli Akrep burcuna geçerek seks, samimi birliktelikler, enerjik değişimler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili erotik sekizinci evinizi ateşleyerek, dikkatinizi ortaklığınızın temeline “al ve ver” temalarına getiriyor. Özellikle ortak bir yatırımın parçasıysanız, bunun sevgilinizin mali durumuyla da ilgili olabileceğini unutmayın. Şimdi, Luna, istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla Uranüs’e elektriksel bir muhalefet yapacak ve özgür kalma veya isyan etme arzusunu tetikleyecek. Vazgeçmek mi diyorsunuz?


Boğa Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Dengeni koru, Boğa. Ay, bugün uyum arayan yedinci eviniz, anlaşmalar, sözleşmeler, önemli kişiler ve bire bir ilişkiler yoluyla hipnotik Akrep’e kayıyor – dikkatinizi uzlaşma yeteneğinizi çevreleyen temalara getiriyor ve belki de sevgilinizle yarı yolda buluşuyor. Bununla birlikte, zorluk, sevgilinizin duygusal akımına karşı çıkmaya ve kendinizi sizi ezici görünen bir bağlantıdan kurtarmaya daha yatkın olduğunuz için, Ay’ın burcunuzdaki asi Uranüs’e düzensiz muhalefetinden kaynaklanabilir. Neyin adil olduğuna karar vermek için sezginizi kullanmak anahtardır. Sonra tekrar, son zamanlardaki özgürlük ihtiyacınız, tarif edilmesi imkansız bir yana, neredeyse doyumsuz hissettirebilirdi.


İkizler Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz İkizler aracılığıyla çok fazla çekiş oluyor. Ve bekar veya aldatılmış olmanıza rağmen, evinizi ve ailenizi çevreleyen kişisel meseleler ve temalarla daha fazla meşgul olma ihtimaliniz var. Başka bir notta, ay bugün gizemli Akrep burcuna geçerek sorumlu altıncı evinizi, günlük ritüelleri ve hizmet eylemlerini ateşleyecek. Luna, kısıtlama ve/veya sınırlama duygularını tetikleyebilecek Satürn ile karşı karşıya gelecek. Bu yüzden, lütfen kendinizi fazla zorlamak yerine, bir adım geri atın ve o an için neye ihtiyacınız olduğuna odaklanın.


Yengeç Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Arkadaşlarınızın ve ailenizin aşkta kararlarınızı etkilemesine izin vermeyin, Yengeç. Ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinize ve için için yanan Akrep burcuna temas edeceğinden, bu özellikle bugün dikkate alınması önemlidir. Duygular yoğunlaşıyor mu? Kesinlikle, ama farklı yönlere çekiliyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Örneğin, bir parçanız durumu ele almayı ve duygularınızı itiraf etmeyi çok ister – özellikle Mars iletişim sektörünüzde cızırdadığında. Ancak aynı zamanda isteksizsiniz çünkü seçeneklerinizi şimdilik açık tutma ihtiyacı hissediyorsunuz.


Aslan Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında sağlıklı bir denge kurmak bu dönemde çok önemlidir. Bu, özellikle bugünün ayı, eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinirken geçerlidir. Bununla birlikte, Luna’nın düzensiz Uranüs’e muhalefeti, alçakgönüllü kalma arzusu ile çatılardan sevginizi haykırma ihtiyacı arasında bir gerilim yaratabilir. Yine, bu enerji inanılmaz derecede çelişkili olabilir – bu nedenle, topraklanmış kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Luna’nın ilişki sektörünüzde ciddi Satürn ile de karşı karşıya kalacağını unutmayın, bu nedenle asıl soru şudur: Sevgilinizle açıkça savunmasız olabilir misiniz?


Başak Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Konfor alanında kalmayı çok istiyorsun ama sezgilerin sana aksini söylüyor Başak. Örneğin, bugünün gizemli Akrep ayı, konuşkan üçüncü iletişim, düşünce süreci ve yakın çevre evinizi harekete geçirdikten sonra, maceralı dokuzuncu genişleme, riskler ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla devrimci Uranüs’e düzensiz bir muhalefet yapacak. Bu inanç sıçramasını önemli bir diğer kişiyle düşünüyordunuz, ancak bir şey sizi harekete geçmekten alıkoyuyor. Metodik planlama ve kontrol ihtiyacınız mı var? Yoksa sadece risk almaktan mı korkuyorsun? Bilinmeyene güven; değişmeyen tek şey değişimdir.


Terazi Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, değerlerinizi onurlandırma arzusuna sahip olmak ile sadece ödün vermemek arasında bir fark vardır… sırf bu yüzden. Bu arada, bugünün için için yanan Akrep ayı, istikrar arayan ikinci konfor, öz saygı ve güvenlik duygusu evinizi harekete geçirdikten sonra, tabu seven sekizinci eviniz aracılığıyla düzensiz Uranüs’e doğrudan bir muhalefet yapacaktır. kimya ve ruh-ruh bağlantıları. Bunu kırmak istemem ama planlarınız bugün büyük ihtimalle boşa çıkıyor, bu yüzden beklenmeyeni bekleyin. Yine, bu arzularınızı ve/veya ihtiyaçlarınızı ihmal etmeniz gerektiği anlamına gelmez, sadece kendinize açık fikirli olma iyiliğini yapın.


Akrep Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Yine ayın o zamanı, ama düşündüğün gibi değil, Akrep. Ay, bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yapıyor; bu, yalnızca her zamanki gibi gizemli görünmekle kalmayıp, aynı zamanda her şeyi derinden ve tutkuyla hissetmeniz anlamına geliyor. Sizin için sıradan bir gün gibi görünüyor, ancak Luna’nın önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla asi Uranüs’e karşı zorlu muhalefeti, özellikle de siz ve bir sevgili arasındaki dinamik söz konusu olduğunda, işleri biraz renklendiriyor. Bununla birlikte, karanlık tarafta, bae’nin eylemleri, özellikle savunmasız olmaktan rahat değilseniz, konfor alanınızın dışına çıkmanız için sizi zorlayabilir.


Yay Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Kendine saklama ve bir sonraki hamleni düşünme hakkın var, Yay. Bu, özellikle Akrep’teki gizemli ay, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci evinizin üzerinde gezinirken geçerlidir. Tek veya zaten bağlı, bu süre zarfında muhtemelen bir dizi sezgisel indirme alıyorsunuz. Bazılarınız için bir sevgiliyle telepatik iletişim, birdenbire yeni bir hobiniz haline geldi. Aklınızda bulundurun, Luna, günlük ritüelleriniz, durum tespiti ve hizmet eylemlerinizden oluşan, görevinizi yerine getiren altıncı eviniz aracılığıyla asi Uranüs’e doğrudan bir muhalefet yapacaktır – bu da işleri biraz sarsabilir.


Oğlak Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün hipnotik Akrep’e kayıyor, özgürlüğü seven onbirinci evinizi, topluluk, dostluk ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçiriyor ve görünüşünden, sosyal hayatınızı çevreleyen temalarla oldukça meşgul olacaksınız. Luna ayrıca macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla iddialı Mars’a altmış açı yapacak ve duygularınız ve cinsel arzularınız arasında tatlı bir sinerji yaratacak. Bekar? Romantik olarak yatırım yaptığınız insanlara dikkat edin, özellikle bugünün romantik aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Uranüs ile ay arasındaki karşıtlığını düşünürken. Aradığınız onay beklediğiniz gibi olabilir veya olmayabilir, Oğlak.


Kova Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Liderliği al, Kova. Aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan anlayışlı Merkür’e ek olarak, samimi sekizinci seks evinizin üzerinde geziniyor, biz konuşurken hem Mars hem de Venüs şu anda haritanızın bu alanı üzerinden eşlenik yapıyor. . Bir sonraki hamleni gizlice mi planlıyorsun? Fazla düşünmediğin sürece. Şimdi, ay bugün otoriter onuncu evinize dokunacak, ancak aynı zamanda bu süreçte modern hükümdarınız Uranüs’e de karşı çıkacak. Dolayısıyla, tasvir etmeye çalıştığınız “imgeye” rağmen, özgünlüğünüzü daha fazla inkar edemezsiniz.


Balık Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Sevgiliniz Balık ile daha fazla uygulamalı olma havasındasınız. Her şeyi fazla düşünme ve iyi vakit geçir. Tüm bunlar, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, sözleşmeler, uzlaşma, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılar aracılığıyla eşzamanlı olarak birleşen Merkür, Mars ve Venüs’ün özü sayesindedir. Destek için bu enerjilere yaslanmaktan çekinmeyin. Üstüne üstlük, bugünün Akrep burcundaki ayı, egzotik dokuzuncu genişleme evinize dokunacak ve bu da bilinmeyene girme arzusuna ilham verebilir. Bu, özellikle yeni tanıştığınız veya çevrimiçi bağlantı kurduğunuz birine aşık olanlarınız için geçerlidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.