Günlük Aşk Burç Yorumları 1 Eylül 2021

1 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 1 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, bir sevgiliyle tamamen birleşmek ve romantik bir birlikteliği sağlamlaştırmak için ikiniz arasında bir denge olması gerekecek. Bundan bahsetmişken, Merkür ve Venüs önemli diğerlerinin yedinci evinizi göz kamaştırırken, Luna, duygusal olarak yönlendirilen en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla Yengeç’te aylık ilk çıkışını yapacak. Bekar, ezici veya zaten kararlı, bu içe dönüp kendinizle kontrol etmek için bir fırsat. Ancak bugünün meydan okuması, ayın karesinden konuşkan Merkür’e, duygusal tatmininiz ile sevgilinizle yarı yolda buluşma arzunuz arasında sürtüşme yaratabilir.


Boğa Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Özel birine açılmanın zamanı geldi mi, Boğa? Ay, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrelerden oluşan meraklı üçüncü evinize kayar ve bu da, sırayla gerçeğinizi konuşma ve yürekten iletişim kurma ihtiyacına ilham verebilir. Bu özellikle son zamanlarda duygularını bastıranlarınız için geçerlidir. Meydan okuma? Luna aynı anda yaralı şifacı Chiron ile bilinçsiz kalıplardan, gizli gündemlerden ve perde arkasındaki her şeyden oluşan on ikinci eviniz aracılığıyla yüzleşecek. Gerçeğinizi itiraf etmek her zaman kolay bir süreç değildir, ancak yine de inanılmaz derecede özgürleştiricidir. Risk al ve gelgitle git.


İkizler Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Değerlerinizi düşünmek için bir saniye ayırın İkizler. İster bekar olun, ister bir bağlılığa bağlı olun, ayın istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evi aracılığıyla sezgisel Yengeç’e geçişi, duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik vermenizi teşvik ediyor. Bununla birlikte, başka bir notta, Luna’nın gezegen cetveliniz Merkür’e karesi, özellikle konfor alanınız ve kalbinizin arzuları söz konusu olduğunda, gününüze bir sürtüşme katmanı ekleyebilir. O ne olacak? Neyse ki, Venüs aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geçerken, dört gözle bekleyeceğiniz daha çok şey var.


Yengeç Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir ruh halindesiniz ve muhtemelen, bunu kişiliğinizden çıkarıyorsunuz, Yengeç. Ayın burcunuzdan geçişi, iyi ya da kötü olsun, kalbinizi çekiştirmekten asla vazgeçmediği için, aynı şey şu anda bekar olanlarınız için de geçerli. Bununla birlikte, daha parlak bir notta, Luna, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla güneşle uyum içinde olacak ve genel değiş tokuşlarınız söz konusu olduğunda, özellikle lojistikle ilgili olduğunda uyumlu bir sinerji ortaya çıkaracaktır. durum. Yani, sezgisel olmanın yanı sıra, pratik düşünüyor ve ayırt etme yeteneğinizi kullanıyorsunuz.


Aslan Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bir molaya ihtiyacın var, Leo. Bunu bir adım geri atmak ve enerjinizi yeniden doldurmak için resmi ipucunuz olarak kabul edin. Ay, kapanış, rüyalar, gizli işler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili mistik on ikinci evinizde yüzerken, bugün güvenli alanınıza çekiliyorsunuz veya belki de sevginizden bir yağmur çeki istiyorsunuz. Bu, Luna’nın güneşe altmışlık açısıyla ilgilidir, çünkü size istikrarınıza ve rahatlık arzunuza öncelik vermenizi hatırlatır. Ancak Luna’nın Merkür’e karesi, duygusal tatmininiz ile iletişim tarzınız arasında sürtüşme yaratır. Bugün başka birinin fikrini vurgulamayın—kararınızda kararlı olun.


Başak Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Güneş size enerji vermeye ve canlandırmaya devam ediyor ve siz de rol arıyorsunuz, Başak. Her ne kadar parlamanıza ek olarak, Luna’nın konuşkan üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Yengeç’ten sezgisel geçişi, kendinizi rahat hissedip hissetmediğinize bakılmaksızın, duygusal olarak yönlendirilen bir güce katılma fırsatı sunar. . Tek veya alınmış. Luna’nın Merkür’e karesi, özellikle de yalnızca başka biriyle yarı yolda tanışmak istiyorsanız, potansiyel olarak “varsayılan” iletişim tarzınıza meydan okuyabilir. Başka bir deyişle, taviz vermek istemediğiniz zamanlar kadar adil olmadığı için duygularınızı göz ardı etmeye çalışmayın.


Terazi Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Aşk bölümünden bir adım geri çekiliyorsun, en azından gereken özeni gösterene kadar, Terazi. Örneğin, bugün onuncu otorite, kariyer ve itibar evinizden geçen ay geçişinin ortasında, Luna eş zamanlı olarak önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek. Yine, bu bağlantıya gönülsüz olduğunuzdan veya bir sevgiliden kasten kaçınmaktan değil. Aksine, sadece profesyonel konularla meşgulsünüz ve bazılarınız için aranızın bir ebeveyn figürü ile ilgisi olabilir. Müstakil olarak karşılaşabileceğiniz için bir yağmur çeki istemeye cevap vermeden önce düşünün.


Akrep Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Perde arkasındaki hayattan zevk alıyorsunuz ve sadece kendiniz olarak sevgilinizin/sevgililerinizin tahminde bulunmasını sağlıyorsunuz, Akrep. Sözü açılmışken, uyum arayan Venüs, kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplardan oluşan mistik on ikinci evinizi büyülemeye devam ediyor ve siz gizlice gelişiyorsunuz ama tabii ki aşağıdan aşağıya. Ayrıca, macera, genişleme ve dünyevi arayışlardan oluşan egzotik dokuzuncu evinizden ayın geçişi, sizi bilinmeyene doğru maceraya atılmaya ve sizi bekleyen değişikliklerle arkadaş olmaya teşvik eder. Neyi kastettiğimden emin değilseniz, Venüs’ün bu ayın sonunda burcunuzda ilk çıkışını yapmasını bekleyin.


Yay Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Yay, uzun süredir mi işin içindesin yoksa sadece şehvetli arzularını tatmin mi ediyorsun? Tek veya daha önce alınmış, ayın erotik sekizinci yakınlık evinizden, paylaşılan kaynaklar, cinsel kimya ve ruh-ruh bağlantılarından esrarengiz geçişi, önemli bir ortaklığın temelini çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor, ancak değil’ orada bitmez. Duygularınızı hissederken Luna, işlerin zorlaşabileceği romantik aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek. Silahlarınıza sadık kalıp bu bağlılığa mı bağlısınız yoksa kalbinizin arzuları için risk alıyor musunuz?


Oğlak Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizde devrim yaratan elektrikli Uranüs ile, ihtiyacınız olduğunu asla bilmediğiniz göksel salon geçişine hak kazanıyorsunuz, Oğlak. Bununla demek istediğim, aşk ilginiz ne kadar eksantrik ve alışılmadık olursa o kadar iyi. Bu, elbette, bir süredir yinelenen bir konu, ama dahası da var. Luna’nın kararlı yedinci uzlaşma evinize, önemli diğerlerine ve potansiyel beklentilere geçişi, bire bir bağlantılarınızın temelini vurgularken, sizi süreçte ayırt etme yeteneğinizi kullanmaya teşvik eder. Başka bir deyişle, sizin enerjinize, sevginize ve zamanınıza gerçekten layık olan kim?


Kova Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Kabul et, Kova. Akıl oyunları sizi tahrik eder, ama onu çarpıtmayın. Utangaç olmakla düpedüz manipülatif olmak arasında bir fark var. Şu andan itibaren Mars, seks, yakın ilişkiler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinizde cızırdamaya devam ediyor, hem birliktelikleriniz hem de daha şehvetli arzularınız açısından sıcaklığı artırıyor. Bekar veya zaten bağlı olmanıza bakılmaksızın, egzotik dokuzuncu macera evinizin üzerinde gezinen Merkür ile birleşen bu enerji, vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmanız için size çok iyi ilham verebilir. Asıl soru şu: Tam olarak ne strateji geliştiriyorsunuz?


Balık Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, strateji mi kuruyorsun yoksa gerçek mi? Kızıl gezegen, önemli kişilerden ve bire bir bağlantılardan oluşan kararlı yedinci eviniz aracılığıyla Başak’ta cızırdamaya devam ederken, Mars adına soruyorum. Bu, yalnızca daha agresif doğanıza ilham vermekle kalmaz, aynı zamanda ortaklarınızı da bu süreçte mikroskop altına alır. Sakin ol; bu kadar eleştirel olmayın. Daha parlak bir notta, ay bugün romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinize dokunacak ve romantik duygularınızdan kalbinizin arzularına kadar her şeyi vurgulayacak. Ancak Luna’nın Merkür’e karesi, bir sevgiliyle yarı yolda tanışma arzunuz ile duygusal tatmininiz arasında bir gerilim yaratır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.