Boğa Burç Yorumları 9 Ağustos 2021

Boğa burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbin istediğini istiyor, ama bu arzuları yerine getirmek bugün kolay olmayacak, Boğa. Yeni başlayanlar için, hem ay hem de kızıl-sıcak Mars, romantik beşinci evinizin üzerinde dans ederken, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme, aşk hayatınızın pratik tarafına daha fazla vurgu yapılır. Aşk dilinizin temeli söz konusu olduğunda, özellikle sevgilinizle daha fazla uygulamalı olma fırsatı veriyorsa, kendinizi bir şeyleri değiştirirken bile yakalayabilirsiniz. Bununla birlikte, kendine değer vermekten kendi imajına kadar her şey test edildiğinden, zorluk günümüzün Venüs-Neptün karşıtlığı ile gelebilir.

Boğa Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayattan daha büyük biri tarafından gözleriniz kamaşacak ve etkileşimlerinizden çok şey almalısınız. Kalıcı bir şeye yol açmayabilir, ancak uzun süre hatırlayacaksınız.

Boğa Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, bugün üzerinizde bir başka keskin etki daha var. Bir kez daha azami dikkat gösterilmelidir. İnsanların karakterlerini yargılamada ve yolunuzu stratejik olarak değerlendirmede genellikle çok iyisiniz. Ancak, gezegen hükümdarınız zehirlenip sarhoş olursa, kesinlikle etkileneceksiniz. Venüs, sarhoş edici Neptün ile bir muhalefette çatışırken, bugün iş ilişkileriniz üzerine bulanık ve aldatıcı bir enerji dökülecek. Sisin içinde kaybolmuş gibi hissedeceksiniz. Gerçeğin veya kurgunun ne olduğunu bilemeyeceğiniz için sizi kullanmaya, kötüye kullanmaya veya entrikalar kurmaya çalışan insanlara dikkat edin. Birisi profesyonel zayıflığınızı bulmak için dışarıda olabilir – bu yüzden tuzağa düşmeyin.

Bugün bir güç mücadelesine girerseniz kazanamazsınız – sadece çok kirlenirsiniz.

Boğa Burcu 9 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü gökyüzünün altında her şey göründüğü gibi değil, Boğa. Yönetici gezegeniniz, romantizme can atan Venüs, ruhani Neptün ile dans ederken kendini baş döndürücü bir büyünün altında bulur. Bu eşleşmenin enerji seviyelerini düşürmesi ve kaçış arzularını artırması muhtemeldir. Bu idealist, ilham verici enerjiyi, romantik çıkarlara karşı kafa karıştırıcı, gerçekçi olmayan tutumlarda kendinizi bükmek yerine, kişisel tutkularınızla yaratıcı olmak için kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.