Boğa Burç Yorumları 7 Ağustos 2021

Boğa burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten bağlı olsanız da, kendini sevme ritüelleri her zaman önerilir, Boğa. Bu özellikle, hem Mars hem de uyum arayan gezegensel yöneticiniz Venüs, tutkulu beşinci aşk, romantizm ve kendini ifade etme evinizden geçerken geçerlidir. Ama bu sadece işe girmeye istekliysen. Kız kardeşiniz dünya burcu Başak’ta, Venüs ve Mars’ın özü hizmet eylemleri, ilahi görevler ve size arzu ettiğiniz sonuçları getiren süreçten bahseder. Bunu aşk hayatınıza nasıl uygulayabilirsiniz? İster inanın ister inanmayın, sizinle başlar ve sizinle biter. Bugünün ayından yararlanın ve içeri girin.

Boğa Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bazı kültürel kargaşa ile kişisel hayatınızı renklendirin. Bir şeyleri yeni insanlarla ve yerlerle karıştırmak, çekiciliğinize ışıltı katmak için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Boğa Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, bu yıl daha fazla sorumluluk ve profesyonel ağırlık alıyorsun. Gerçekte, yine de, yeni enerji Mart 2020’den Temmuz 2020’ye kadar başladı ve ardından Aralık 2020’nin ortasından beri daha da güçlendi. Sektörünüzde kendinizi nasıl kurmak ve her zamankinden daha çok çalışmak istediğiniz konusunda size karmik bir ders veriliyor. Yine de, Satürn, ne kadar odaklanmış ve ısrarcı olduğunuza liyakate eşit hediyeler verir, bu nedenle şimdi, inşa ettiğiniz her şeyi kutlayan bir taçlandırma döneminde olabilirsiniz. Otorite figürleri, patronlar ve VIP’ler şu anda sizi izliyor ve muhtemelen daha fazla büyüklük için sizi hazırlıyor. Bugün neleri başardığınızı ve hala nereye gitmek istediğinizi kontrol etmek için bir adım geri atın.

İnsanlarla felsefi farklılıklara sahip olmak faydalıdır. Görüşlerinizi şekillendirir.

Boğa Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün kariyer yörüngenizde bir gerçeklik kontrolü yapmaktan zarar gelmez. Aslında, Cumartesi gökyüzü, başarmak için yola çıktığınız şey konusunda ciddi olmanızı hatırlatır. Kendini ifade eden Aslan ayı, ağır Satürn ile boğucu bir karşıtlığa kilitlenir ve hem köklerinize hem de ağacınızdaki meyvelere yakından bakmanızı ister. Bugün en iyi hissetmek için dinlenmeye, aile bağlantılarına ve sadeliğe öncelik verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.