Boğa Burç Yorumları 31 Ağustos 2021

Boğa burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunu 31 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 31 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 31 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şeyleri tezahür ettiriyorsunuz ve bu süreçte gününüzü en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz, Boğa. Örneğin, tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, altıncı ev sağlık, günlük ritüeller ve durum tespiti, günlük bağlantılarınızdan genel zihinsel durumunuza kadar her şeyi uyumlu hale getirmeye ve karamelize etmeye devam ediyor. İşyerinde birine aşık olmak? Belki her sabah onlarla yolunuz kesişir ve henüz duruma yaklaşmadınız. Yine de, bugünün ayı puslu Neptün ile kare olacak, bu da hayal kurmaya ve hayal kurmaya daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Hayal gücünüzü kullanmakta yanlış bir şey olmamasına rağmen, sanrılar daha olasıdır. Yerde kalın.

Boğa Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Normalde hoşlandığınız biriyle, sinir bozucu alışkanlıkları sayesinde uğraşmakta zorlanacaksınız. Normalde umursamazsın ama işin içinde kendi tuhaf enerjin var. Sadece bırak ve yoluna devam et.

Boğa Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Hava ve toprak enerjisinin karışımı, iş yerinde oldukça değişken bir sosyal fırtına gibi hissedebilir! Güneş ve Mars Başak’tayken, birden fazla görev yapmak veya birkaç sorumlulukta hızınızı artırmak için daha motive hissedebilirsiniz. Ayrıca ay, finansal olarak nasıl güvende olabileceğinize odaklanan meraklı İkizler’de. Bu değişken enerjiyle, işte daha kazançlı fırsatlara bakma eğiliminde olabilirsiniz. Şu anda tüm seçeneklerinizi değerlendirin, ancak yalnızca finansal başarıyı sağlayacak fırsatlara odaklanın!

Bugün biraz dedektiflik yap. Kanıt en son baktığın yerde olacak.

Boğa Burcu 31 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün sevdiğiniz el sanatlarına geri dönün, Boğa. Hangi yetenekler ve beceriler, dünyanızın arka planında oturuyor ve etkinleştirilmeyi bekliyor? Bugünün gökyüzü, çok yönlü İkizler’de ayın varlığını görüyor ve sizi yeterince kullanılmayan yeteneklerle yeniden bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Luna, motive olmuş Mars ve uykulu Neptün ile meydan okuyor ve üretken çabalarla tam olarak yolda kalmayı zorlaştırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.