Boğa Burç Yorumları 30 Ağustos 2021

Boğa burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Beslemek istediğiniz bir şeydeki potansiyeli görüyorsunuz, ancak bu süreçte biraz belirsiz hissediyorsunuz. Örneğin, aşkla ilgili beşinci evinizdeki güneş ile istikrar arayan ikinci değerler evi aracılığıyla ay arasındaki tek veya zaten bağlı, bugünün huzursuz karesi, öz saygınız ve genel güveniniz söz konusu olduğunda biraz gerginlik yaratır. Belirsizlikten korkma, Boğa. Söylemesi yapmaktan daha kolay olsa da, tüm işaretler alınmaya değer olabilecek bir riske yol açar. Bu arada Luna, yaralı şifacı Chiron’a seksen yapacak ve bu da, iyileşmenize ve güvensizliklerle çalışmanıza izin verecek.

Boğa Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Belki hepiniz buna hazırsınız, ancak zor soruları sormadan ve dürüstçe cevaplamadan bilemezsiniz. Zamanınızla ne yaptığınız hakkında gerçekten çok düşünmenizin zamanı geldi.

Boğa Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, paran var ve aklında büyük zaman var! Ay, konuşkan İkizler’e ve Merkür, zihinsel odağınızı günlük işlerinize ve bütçenize çağıran dengeli Terazi’ye girdi. Ay gücü, zihinsel dikkatinizi para kazanabileceğiniz ve tasarruf edebileceğiniz tüm yollara çekiyor. Elinizin altında birkaç seçeneğiniz olduğunu fark edebilirsiniz. Merkür Terazi burcunda profesyonel seçeneklerinizi de değerlendirdiğinden, şimdi iş yerinizde finansal açıdan sürdürülebilir fırsatların konuşmasını açmanın zamanı geldi.

Kendinize zaman ve para harcayın. Kendinize hak ettiğiniz şekilde davranın.

Boğa Burcu 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa, hayatında zevk ve kendini ifade etmek için yeterince zaman ayırıyor musun? Bugünün gökyüzü, eğlenceli İkizler’de üçüncü dördün ayının gelişini müjdeliyor ve sizi kaynaklarınız ve yaratıcı aktivasyon arzunuz arasındaki mevcut ayrımı incelemeye zorluyor. Bu arada, veri toplayan Merkür, zihinsel odaklanmanızı iş/yaşam dengenize odaklayarak denge arayan Terazi’ye doğru atlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.