Boğa Burç Yorumları 28 Ağustos 2021

Boğa burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbin istediğini istiyor ve bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok, Boğa. Ay’ın burcunuzun üzerinde durmasına ek olarak, Luna aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla hareketli Mars’ı üçgen yapacak. Duygularınızı üzerinize taşımayı pek sevmeseniz de, bugünlerde arzularınız sadece kendileri için konuşuyor. Örneğin, gizlice birine aşık olduysanız veya belki de bir sonraki hamlenizi ikinci kez tahmin ediyorsanız, şansınız bugün iç saatinizin çaldığı gündür. Luna’nın için için yanan Pluto ile üçgen açı – ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı – güne bir miktar yoğunluk katacak.

Boğa Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Fit olmak için bu yeminleri takip etmek için harika bir gün. Egzersize bağlı kalmanıza yardımcı olacak bir arkadaş bulabilirseniz egzersiz yapmak daha eğlencelidir, bu yüzden etrafa sorun. Birlikte tenis oynamak veya yoga yapmak isteyen var mı bakın.

Boğa Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuzda, bu nedenle özellikle finansal ve profesyonel olarak istikrarlı hissedebilirsiniz! Ay Boğa burcunda zarif ve zevkli olduğundan, şu anda gerçekten iyi bir harcama ve biriktirme hissine sahip olabilirsiniz. Satın alımlarınızı telafi etmek için işte ek görevler üstlenmenin yanı sıra değerli bir şeye yatırım yapabilirsiniz. Ay kararlı ve kararlı olduğu için, bugün de bir projeyi veya hedefi tamamlamaya yönelik hissedebilirsiniz. Bu, mali durumunuzu istikrara kavuşturmak için mükemmel bir geçiş, işteki görevlerde sürekli olarak parçalanacak.

Eğlence her zaman kucağınıza inmez – bazen dışarı çıkıp izini sürmeniz gerekir.

Boğa Burcu 28 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa olarak, dağınık, psikolojik durumlardan uzaklaşarak bedende ve benlikte sadeliği geliştirmek için buradasınız. Ay’ın burcunuzdaki varlığı, kendi kendini yöneten TLC’yi gerektirdiğinden, Cumartesi günü gökyüzü size görünüşte basit olan bu görevi hatırlatıyor. Luna’nın motive olmuş Mars ile pürüzsüz bağlantısı, yaratıcı projelere bol miktarda enerji ayırmayı kolaylaştırır ve aynı zamanda seks hayatınıza bir kıvılcım getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.