Boğa Burç Yorumları 26 Ağustos 2021

Boğa burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bırakın ve evrenin sizin adınıza çalışmasına izin verin, Boğa. Gezegensel yöneticiniz Venüs ile yaralı şifacı Chiron arasındaki, bugün kapalı, sırlar ve bilinçdışı kalıplardan oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla şifa veren bir karşıtlık, artık size hizmet etmeyen bir şeyi salıverme, affetme ve teslim etme fırsatını ortaya çıkarır. Merkür’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçişinin ortasında, maceralı dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton ile uyum içinde olacağını unutmayın. Doğrudan gerçek kuzeyinize bakıyorsunuz, ancak bu sizin adım atma meselesi.

Boğa Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Cesaretiniz ve tarzınız seksileri uçuracak ve arkadaş listelerinde size yeni bir yer kazandırabilir. Aşkı arıyorsan, şimdi git. Dışarı çıkıp kendini göstermenin zamanı geldi.

Boğa Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak nasıl karşılaşmak istersiniz Boğa? Bugün Merkür, görülmek istediğiniz yolu değiştiren Plüton ile uyum içinde buluşuyor. Konuşmaların belirli bir şekilde algılanmasını kolaylaştırmak için çok fazla zihinsel dayanıklılığınız var. Belirli bir konudaki zekanız veya mevcut konumunuzu destekleyen bir deneyim gibi işte bir şeyi kanıtlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Profesyonel zekanızı ve deneyiminizi nasıl ilettiğinizi yeniden tanımlamak için bu astrolojik diziyi kullanın. Özgeçmişleri, kapak mektuplarını ve profesyonel platformları yeniden çalışmak için bile ideal olabilir!

Güç mücadelesini kazanmak için alçakgönüllü kalın. Övünmeleri onları incitir ve size yardımcı olur.

Boğa Burcu 26 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası yenilenmeyi teşvik ediyor, Boğa. Elbette bu, salıvermek için hayatınızın bazı büyümüş unsurlarını seçmenizi gerektirecektir. Haberci Merkür ve besleyici ay, günü yenilenme getiren Plüton ile görüşmelerde geçirerek, uzun süredir devam eden zihinsel kalıpların değişmesi gereken anlayışınızı derinleştirmenize yardımcı olur. Derin dalış, dinlenme ve terapötik çabalar için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.