Boğa Burç Yorumları 25 Ağustos 2021

Boğa burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, ihtiyaçlarınıza öncelik verin ve kendinize hak ettiğiniz zamanı ayırın. Bekar veya zaten alınmış, bugünün enerjisi kabul ettiğinizden biraz daha ağır gelebilir, ancak cesaretinizin kırılmasına gerçekten gerek yok. Aslına bakarsanız, bunu kendinizi içten dışa beslemek için resmi ipucunuz olarak düşünün, duygusal bagaj ve diğer her şey. Karşı konulmaz ve Venüslüsün, ama aynı zamanda insansın. Ayın teslimiyetle ilgili on ikinci evinizden geçişinin ortasında, gezegensel yöneticiniz Venüs’e karşı bir muhalefet yapacak. Bu, özellikle başkalarının ihtiyaçlarını karşılamaya karşı gerçek duygularınız söz konusu olduğunda, huzursuzluk duyguları yaratabilir.

Boğa Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir şeye veya birine biraz fazla bağlısın. Henüz bırakamayabilirsin, ama en azından düşünmek için iyi bir zaman.

Boğa Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Rolünüz hakkında ilham almak yeni işiniz olmalı, Boğa! Merkür hala Neptün’e karşı olduğundan, şimdi işlerin hızına geri dönme zamanı. İster en sevdiğiniz iş arkadaşınızla çalışın, ister iş gününüzün belirli bir yönünü dört gözle bekleyin, işinizin bir yönünü eğlenceli bulmak çok önemlidir. Ne olursa olsun, işyerinde olumlu olacak bir şey bulmak önemlidir. İşi sadece keyifli kılmakla kalmayacak, aynı zamanda yönetilebilir hale getirecektir. Sonuçta, pozitiflik üretkenliğe ilham verir!

Sizin kadar keskin olmayan insanlarla çalışmak bir meydan okumadır – hoşgörülü olun.

Boğa Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün gerçek dünyanın sıkıntılarından saklan, Boğa. Ay’ın bireyci Koç’taki varlığı, yalnızlığı, doğayla yeniden şarj olmayı veya maneviyat duygunuzla yeniden bağlantı kurmayı teşvik eder. Luna’nın istikrarlı Satürn ile destekleyici bağlantısı, kariyer hedeflerine başvurmak için topraklanmış bir enerji sağlar. Daha sonra, ayın yönetici gezegeniniz olan manyetik Venüs ile karşıtlığı, özellikle iş cephesinde duygusal tepkileri yoğunlaştırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.