Boğa Burç Yorumları 19 Ağustos 2021

Boğa burcunun 19 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 19 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 19 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bunu istediğini biliyorsun, Boğa. Merkür ve Mars, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizde cızırdamaya devam ediyor – kalp çakranızdan cinsel arzularınıza kadar her şeye enerji veriyor ve canlandırıyor. Dahası, sezgisel dördüncü içsel bilgi evinizdeki güneş ile patron hamleleriyle ilgili onuncu eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter arasındaki bugünün bol muhalefeti sizi birden fazla şekilde şaşırtabilir. Ancak sürece olan inancınızı kaybedemezsiniz. Dahası, burcunuzda Merkür’ün Uranüs’e olan elektrik üçgen açısı size ilham verecek ve hatta belki de romantik yaklaşımınızda devrim yaratacaktır. Yeni başlangıçlar bekliyor.

Boğa Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu kişiden bu kadar ilgi görmek gurur verici. Ve entelektüel bağlantınız yoğun. Bu açıkçası önemli bir şeyin başlangıcı, sence de öyle değil mi?

Boğa Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, sağlıklı bir iş-yaşam dengesi kurmanın zorluğunu hissediyor olabilirsiniz. Şimdi, güneş ve Jüpiter karşı karşıya geldiğinde, eviniz ve kariyeriniz arasında bir itme ve çekme var. Özellikle evde, ailenizle daha fazla zaman geçirmeye veya ev yaşamınızı iyileştirmeye meyilli olabilirsiniz, ancak aynı zamanda kariyer yolunuzu genişletmek için bol fırsatlarla profesyonel bir spot ışığında olduğunuzu da hissedebilirsiniz. Hayatınızın en önemli iki sektörü arasındaki bu itme ve çekme, birini diğerinden ödün vermeden her ikisi için de zaman bulmaya zorluyor.

İlişki kurduğunuz biri arkadaşlıktan daha çok ilgileniyor. Romantizme hazır olun.

Boğa Burcu 19 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Evren, kendini tutmaya meyilli olduğunu biliyor, Boğa. Bu nedenle kozmik manzara, kariyerinizde yeni zirvelere ulaşmanız için sizi aktif olarak zorluyor. Güneş iyimser Jüpiter ile aydınlatıcı bir karşıtlığa kilitlenirken Perşembe günü gökyüzü bu hikayede ikiye katlanıyor. Bu eşleştirme, arzu ettiğiniz rüyayı yakalamadan önce kökleriniz ve aile geçmişinizde hangi değişikliklerin benimsenmesi gerektiğini gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.