Boğa Burç Yorumları 16 Ağustos 2021

Boğa burcunun 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir parçanız bugün acele ediyormuş gibi hissediyor, ancak diğer yanınız, bir şeylere çok hızlı koştuğunuzda ne olduğunu biliyor. Bu zor bir denge.

Doğrudan alışveriş merkezine acele etmeyin. Pazarlık ve gizli hazineler bulmak için alışveriş yapın.

Boğa Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Odağınızı yüzeyin altında karışan konuşulmamış duygulara gönderin, Boğa. Ay, felsefi Yay burcunda dolaşıyor ve sizi ortaklık meseleleri etrafında gerçekleşen büyük resim hikayesine bir göz atmaya teşvik ediyor. Luna, kendisini haberci Merkür ve alıngan Mars’la birlikte, çözülmemiş ilişki meseleleri etrafında kayda değer bir çekingenlik yaratan rahatsız edici bir meydanda bulur. Bir şeyleri ateşe vermek yerine her şeyi masaya koyun.

Boğa Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Fantezi ve bağlılık arasında sıkışıp kaldınız – ama aynı zamanda süreçte bir özgürlük eksikliği de hissediyorsunuz, Boğa. Bu, elbette, sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ortak işbirlikleri aracılığıyla Ay’ın Yay’a geçişi üzerine bugün dikkatinize getiriliyor. Bununla birlikte, yakalama, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Luna’nın meydanından Mars’a kadar uzanıyor. Yine, inanç sistemleriniz ile cinsel içgüdüleriniz veya sevgi arzularınız arasında sürtüşme vardır. İyi haber şu ki, gezegen yöneticiniz Venüs, uyum arayan Terazi’ye geçerken, muhtemelen duruma daha fazla netlik kazanacaksınız.

Boğa Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Günün erken saatlerinde, şimdiye kadarki kariyerinizi tüm yönleriyle değerlendirirken biraz gergin hissedebilirsiniz. Ay sihrini iş anlaşmalarınız, düzenlemeleriniz ve bağlantılarınız üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte, özellikle ay Jüpiter’e gergin bir açıda olduğu için, kariyerinizin bu tür yönleriyle ilgili biraz paranoyak ve huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Ay ve Jüpiter, hangi sözleşmelerin, anlaşmaların ve bağlantıların uzun vadeli kariyer gelişimini desteklediği konusunda anlaşmazlığa düşüyor. Gözlemleyin, ancak bugün sahip olduğunuz herhangi bir anlaşma veya bağlantıya göre acele etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.